[華南地區] 請求141管理員將周77分身chuchucatcat及我愛朱紛申禁言

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

請大家踴躍發言支持樓主!謝謝樓主號召!
我舉腳贊成支持呀!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

有咩用,個版主都唔理
不如有無師兄開個wechat group,我地想傾自己傾啦
呢到已死

I am support!

總有一天版主141管理員會將周七七趕盡殺絕!大快人心嘅!!!

謝謝simonkwai兄支持!!!
齊齊合力齊齊打死惡霸周七七!!!

chuchucatcat=我愛朱紛申=神州旅遊版惡霸死老野周七七!!!
已被141管理員正身,分身三度禁言!!!惡有惡果老而不死老野不得善終!!!

周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

我支持你  日日系度洗版 ban左距