樓主: chuchucatcat

[華南地區] 吊唁酒吧街吊老作K房大過酒吧仔有酒吧仔改裝两車位車房

已經俾版主ban左分身,

唔敢X 老母

重好意思用分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

打下飛机作屌閪

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.
chuchucatcat 發表於 2018-12-11 19:13
老作猫老作慣
見怪要怪
吊你老作

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-1-4 23:19

重好意思再開分身搞事,

坐地鐵轉B 5去港珠澳大橋坐金巴去澳门口岸.乘發财車去外港码頭.轉永利車.玩一陣.轉下永利咭.睇下有冇周兄咁好彩送返間房.飲飽兔费飲品.食夠点心.坐發財車過拱北.租蓮花路潤珠.
上房.晒陣.睇下V 7.天價閪.又唔知点搵7又7話酒店G .近黄昏起身.落樓巡下.未有小天使.關閘村打個轉又冇老作猫G P O .入濱海小區有十幾件企企.公價五十上套.一百真軍.
揀件有波有籮.問埋隻閪.閪多毛.一陣又過馬交.撞件剃毛閪就真屌.周兄話舊年中招係小區.俾五十笠膠屌下算.炮房就地下.上床除褲笠膠就屌.都那高衫俾揸波.叫企亍一定肥閪.試過收缩波.真屌.屌完返房大洗過马交
chuchucatcat 發表於 2018-12-11 19:09
咁嘅K房有幾大,大過两車位?未必,但点都两車位咁大,間唔到咁大K房

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

唔敢X 老母

重好意思用分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

打下飛机作屌閪

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2019-1-10 10:26

唔敢X 老母

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2018-12-11 19:09
咁嘅K房有幾大,大過两車位?未必,但点都两車位咁大,間唔到咁大K房

chuchucatcat=我愛朱紛申=神州旅遊版惡霸死老野周七七!!!
已被141管理員正身,分身三度禁言!!!惡有惡果老而不死老野不得善終!!!

重好意思再開分身搞事,

條7又7粉屍老作摸摸舞可即埸打飛机.正殺頭生意
三條入場费.唔好話條粉屍作買一送二.仲可以網上搶免费票.
五十客.五十囡.俾足錢入场都係三千
但要黑燈要五十卡座.又舞池
黑廳冇招呼.酒水.阻人摸閪濕九
七六今時今日三千真係好能大
大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍
chuchucatcat 發表於 2019-1-15 18:52
...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-1-2 21:03

重好意思再開分身搞事,

大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍
chuchucatcat 發表於 2019-1-17 08:25
...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

sexhunter777 發表於 2019-1-15 02:30
chuchucatcat=我愛朱紛申=神州旅遊版惡霸死老野周七七!!!
已被141管理員正身,分身三度禁言!!!惡有惡果老而不死老野不得善終!!!

上次報告未寫,顧住寫的大江南北遊記,唔係井底濕鸠猫閪又話只識食大媽,無法市場供應,食後生的要靠雄起,雄記食得多,好快見穌哥,我唔怕死,但咁有,唔捨得死,尚有好多子宫等我噴。滑米青
chuchucatcat 發表於 2019-1-18 10:56
上次報告未寫,顧住寫的大江南北遊記,唔係井底濕鸠猫閪又話只識食大媽,無法市場供應,食後生的要靠雄起,雄記食得多,好快見穌哥,我唔怕死,但咁有,唔捨得死,尚有好多子宫等我噴。滑米青

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

[
,

大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍/size]
chuchucatcat 發表於 2019-1-10 10:26

唔敢X 老母

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
我愛朱纷申 發表於 2019-1-4 21:11

唔敢X 老母

我愛朱纷申 發表於 2018-12-28 17:41
我卧床囡先用塊閪磨棍
,口舐我lin頭一陣.話要.就咁撇底滑條鸠入閪,跟住伏身話high左,係床上攬住件囡一 ...

周兄自稱六十幾

己有医療券買雄起

佢自稱唔怕死

但又唔捨得死

大能把錢

飲食多又痛風

屌閪

用雄起

偉仔一星期一次

勁豹一個月一次

真係馬上風正快樂死

好,定好過恨屌閪恨能死

76老作打飛机自虐死啦
chuchucatcat 發表於 2019-1-26 11:05
我愛朱纷申 發表於 2018-12-28 17:41
我卧床囡先用塊閪磨棍
,口舐我lin頭一陣.話要.就咁撇底滑條鸠入 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

我愛朱纷申 發表於 2019-1-4 21:11

唔敢X 老母

睇見囡疴尿,同揸波屌閪,就諗起咸記第一蓮,唔見成两個月

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 20:44