[曼谷] 四日三夜第二夜之蛇美見聞

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先講句唔好意思,一返到香港就比較忙,有少少時間仲要應付某些正職女女的日常交流,因為有個女女就話前男朋友返到新加坡就唔理,好遲先復,甚至唔復,都唔係真心,我就心唸,你真係太天真啦,人地當你係短暫情人。廢話少講,今日得閒就趁有記憶寫個簡短報告。

話說下午去左MOMO, 有時間再出另一報告,本來兩Q得出一Q,夜晚遲吃飯,吃完飯去到蛇美已經十點幾,但係已經人山人海,一落到去,就已經被服務生叫買酒,屌,點會走左你果110 baht。拿到支啤酒就開始巡場,一望落去,大獲,年紀好似都幾大,有波大的女女,但相頭唔得,有樣過到關,但身材勁肥,好不容易搵到個高妹,但聲又殘,唔識英文…突然發覺有個女女望我,都後生,笑得幾甜,走過去傾幾句,可以短聚,但無得lt,女女都知自己條件好,無計。無謂勉強人,再行下。行左兩圈,越來越多人,我指男人,日文,韓文,國語,五湖四海的人陸續登場,西人都入場,死啦,仲唔揀,今晚豬扒就一定啦。

Keep going, 行第三圈,撞到幾個國內同胞,吹下水,大家原來都十五十六。急都急唔來,有好多女黑口黑面,服務一定衰,無可能揀,但無謂強迫自己吃扒ga, 最後唸住放棄,突然前面有個學生樣,笑得幾甜的女女,我鐘意個style,即刻上前問價,短聚only,磨好耐先話LT淨係可以到早上5點。女女英文好流利,溝通無問題,了解到讀緊書,六點前一定要返到去,唔想其他同學見到,好,就你啦。

飛個的返酒店,lift入面撞到對疑似香港couple,個女不停望我同女女,女女唔好意思,抓實我,低頭想轉身。我心唸,搵食唔使甘樣鄙視我地啊嘛,你bf或老公試過你都唔知啦。

返到房,過程唔講,服務都OK,但無得環保吹,真波好柔軟,我鐘意。

本身想LT,但五點我起唔到身再執一q啦,選擇放生,但女女有少少唔開心,可能期望我揀LT, 話本來就80%以上客她都唔會應承長鐘。

一個女女就係一個故事,今日到我來演這一頁,是時候完場啦。

蛇美

蛇美

難得頭香!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

身心健康,長玩長開心!

細細粒容易食.謝謝分享

女人心理好奇怪, 明明唔願做LT, 俾你講到佢勉強同意, 之後你唔LT反而到佢唔肯過你

就係,感性多變。所以我都有少少驚在曼谷有個女友,正職女女要求專一,我都係吃下飯算啦,上左手尾長就麻煩。

同LIFT 個條女大驚少怪見識少,去得泰國返酒店點會未見過人帶女返去,佢返香港同企同LIFT 全部男人都剛去完一樓一佢都吾知啦

想問下LT一般有幾耐,可以有幾q?

sexslacker 發表於 2018-12-16 13:25
同LIFT 個條女大驚少怪見識少,去得泰國返酒店點會未見過人帶女返去,佢返香港同企同LIFT 全部男人都剛去完一樓一佢都吾知啦

就係啊,lift個男仔都扮見唔到。

cnccxx 發表於 2018-12-16 13:26
想問下LT一般有幾耐,可以有幾q?

一般2q,你可以同女傾。

好多學生妹出黎做! 只係ST算

鬼佬JOHN 發表於 2018-12-16 14:00
好多學生妹出黎做! 只係ST算

係,但一般都短鐘,但都要撞彩先見到,好多都係職業。

hkclimax 發表於 2018-12-16 14:19
係,但一般都短鐘,但都要撞彩先見到,好多都係職業。

呢次我去蛇美,見到一個兩年前已經見過既呀姐

回復 hkclimax ##1 的帖子

我都試過同條女同其他酒店住客同一部電梯,而且仲唔止,早兩粒鐘前幫我攞行李果位Bell boy都同一部電梯,不過大家都係成年人,大家都保持住甜美又可愛嘅笑容,出電梯時仲同我/條女講Goodnight𠻹

cnccxx 發表於 2018-12-16 14:31
呢次我去蛇美,見到一個兩年前已經見過既呀姐

就係,師兄,好多根本就係老牌,唔想揀。

可食用性下降緊?

所以蛇美好睇眼光。。

hkclimax 發表於 2018-12-16 11:06
首先講句唔好意思,一返到香港就比較忙,有少少時間仲要應付某些正職女女的日常交流,因為有個女女就話前 ...

師兄,女女陪你ST幾耐?

師巳報告真係好好睇

ccbpukimaknn 發表於 2018-12-16 16:15
師兄,女女陪你ST幾耐?

應該都有個幾鐘。

sweetsweet0001 發表於 2018-12-16 16:25

師巳報告真係好好睇

多謝師兄欣賞,打字需要時間,遲左出報告。