[華南地區] 磨完棍.危險玩!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG-20181228-WA0000.jpg 我卧床囡先用塊閪磨棍
,口舐我lin頭一陣.話要.就咁撇底滑條鸠入閪,跟住伏身話high左,係床上攬住件囡一路掃背两臉撕磨到件囡high完.為囡宽衣除bra,退下底底.囡繼续在上屌閪.双手玩揸乳房.啜下嶺上黑乳頭.屌一陣有feel,梗唔出.甩能要玩69,囡話未洗鸠不吹,改叫她餵隻濕鮑濑下,我先輕啜陰蒂,並仔細地欣賞一下她的潺潺滑液陰戶閪窿,真正出左水閪汁.同周兄所話閪味蟹味十足相似.並把玩她那對巨乳,囡兩瓣陰唇緊緊相貼我口,耍我埋頭小穴中用舌耕耘,舐了一會,要囡含能,一起進了浴室玩水中簫後碌鸠扯行要屌.囡要踎厕沖閪 IMG_20181228_172949.jpg .啱位.埋位一能屌口.囡不悦推開
  並 迅速在浴室裡沖洗後即抹身上床,囡立即墊好毛巾仔作子孫巾墊閪位,張開雙腿,叫我埋位然後帶著我條鳩,校好炮位,龜頭頂觸著陰道閪窿, IMG_20181228_172422.png 我一用力肉棒全根盡沒,陰道吞吐著我的鳩,我握著囡那對大奶,將陽具往她的閪內深深抽插,淫水不斷溢著沾著陰唇,我見淫水溢閪,改為附身再做瀨閪男。舔著陰蒂閪的.吃啜陰唇,囡扮大叫受不了,耍我的肉棒將精液射她子宫,並用墊閪毛巾抹去閪窿我濑啜閪汁的口水.再引领我碌能屌她並壓在囡一胸前飽滿的雙乳,身上放肆的挺動抽送,在交頸耳边嘶磨,突然碌鸠在那濕熱陰道盡處,俾子宫頸啜住,猛烈地跳動,chog,chog下,一股又多又濃的滾燙的陽精鸠汁直射入囡子宮深處,chog 完,仍挺動慢侵抽送,精液米青浑和閪水淫汁從內裡出來,從陰道口源源的流出到陰阜、陰唇,会陰直流濕透墊閪子孫巾,囡任我浸到鳩縮.及任令鳩汁流床,休息了一會兒,起身浴室裡沖洗,再由囡按摩夠鐘付全套费先离去

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

我愛朱纷申 發表於 2018-12-28 17:41
我卧床囡先用塊閪磨棍
,口舐我lin頭一陣.話要.就咁撇底滑條鸠入閪,跟住伏身話high左,係床上攬住件囡一 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-28 20:14

重好意思再開分身搞事,

周兄自稱六十幾
尚有十零日就有医療券買雄起
佢自稱唔怕死
但又唔捨得死
大能把錢
飲食多又痛風
屌閪
用雄起
偉仔一星期一次
勁豹一個月一次
真係馬上風正快樂死
好,定好過恨屌閪恨能死
76老作打飛机自虐死啦
我卧床囡先用塊閪磨棍
,口舐我lin頭一陣.話要.就咁撇底滑條鸠入閪,跟住伏身話high左,係床上攬住件囡一 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

周兄真係玩得放,2019更勁。
我愛朱纷申 發表於 2018-12-28 21:18
周兄自稱六十幾
尚有十零日就有医療券買雄起
佢自稱唔怕死

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

回復 我愛朱纷申 ##4 的帖子

周兄為何祇上大媽?
makmml 發表於 2018-12-29 06:36
回復 我愛朱纷申 ##4 的帖子

周兄為何祇上大媽?

周兄賓州老柴軟
笠膠屌幾下鸠缩
人老又喜中出
姊姊仔有幾個肯俾中出!
zhumuo 發表於 2018-12-29 00:29
周兄真係玩得放,2019更勁。

2019有医療券買雄起更勁
但囡越來越贵
小天使笠膠都四斤
質素冇危險以前一斤快仔
一股又多又濃的滾燙的陽精鸠汁直射入....
正是人间 慾液 king 浆 呀
回復 mtlrichter ##11 的帖子

阿mtlrichter風格上有d吳同,祝mtlrichter兄文筆2019更豐采,祝周兄2019更逍遙快活於中出中
大六九大王 發表於 2018-12-31 16:17
回復 mtlrichter ##11 的帖子

阿mtlrichter風格上有d吳同,祝mtlrichter兄文筆2019更豐采,祝周兄2019更逍遙快活於中出中

2019咸記開Q
姊姊仔二百.包吹.食左两件
用雄記.笠袋
入馬場
新年礼物
一袋平安
飧具
我卧床囡先用塊閪磨棍

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-29 01:25

重好意思再開分身搞事,

已經俾版主ban左分身,

唔敢X 老母

重好意思用分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

打下飛机作屌閪

全四台師兄都想你走,

我卧床囡先用塊閪磨棍

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

坐地鐵轉B 5去港珠澳大橋坐金巴去澳门口岸.乘發财車去外港码頭.轉永利車.玩一陣.轉下永利咭.睇下有冇周兄咁好彩送返間房.飲飽兔费飲品.食夠点心.坐發財車過拱北.租蓮花路潤珠.
上房.晒陣.睇下V 7.天價閪.又唔知点搵7又7話酒店G .近黄昏起身.落樓巡下.未有小天使.關閘村打個轉又冇老作猫G P O .入濱海小區有十幾件企企.公價五十上套.一百真軍.
揀件有波有籮.問埋隻閪.閪多毛.一陣又過馬交.撞件剃毛閪就真屌.周兄話舊年中招係小區.俾五十笠膠屌下算.炮房就地下.上床除褲笠膠就屌.都那高衫俾揸波.叫企亍一定肥閪.試過收缩波.真屌.屌完返房大洗過马交
chuchucatcat 發表於 2018-12-29 10:45
周兄賓州老柴軟
笠膠屌幾下鸠缩
人老又喜中出

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

周兄自稱六十幾