[LB專區] 第一次 3日2夜 笆曼(娜娜篇)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前個post講娜娜個晚,但不夠詳盡,所以補番個 report 比大家分享

個晚同個泰藉女子食完個貴價Dinner 之後無著落,咁就去蛇尾到朝聖一下,果然好多女,在場有過一百件女,當然這次旅程目的係妖,所以慳番d子彈,銀子and精子 , 飲左杯可樂,又係吧台不同位置逗留十分鐘左右,全程二十分鐘,其實有d女都幾正!
然後約埋本台C兄出發去娜娜妓院,行去途中既路,妖氣缺乏,本應係走地妖既路,變得死氣沉沉,唔能緊要,心想娜娜妖氣薰天,去到先算!
去到娜娜,話曬第一次來到,當然巡視下環境,首先由頂層行 ,C字LB bar當然會撩下叫入去坐,然後再落番下面,再行下望下,再落番地下ob , ob 既妳真係正d啱胃口小小,咁就入去Ob叫支啤酒,這個時刻d妖一早已經在前面擾攘跳舞,其實好能大壓力又怕醜,睇左一陣,本身自己想入下第二間bar再看看咩環境,跟手埋單再行下先,入左間頂層C字LB bar, 入到去得一個客,計埋我兩個,咁就叫左杯可樂飲,這間bar d妖無ob咁正,但總有幾件會啱胃口,睇下望下 有件行埋我前面,開個手機螢幕比條野我睇,haha, 再過多陣,有個男人,似gay的,應該是baba生,坐係我隔離用普通話傾計,問我邊到人 又話想幫我含,hahahaha,男人不太適合,坐一陣去左樓下M字母LB bar, 這間bar內人也少,可能不是假期,我又叫了一杯可樂,成晚飲能左好多杯可樂,這間d妖比起C字母個間又差dd,唔緊要,我齋睇,坐左二十分鐘,埋單走!這時有個LB同我講,拉我去T字母個間Lb bar到,她說這間應該啱你!但我望門口d妖已經無mood入去,然後我再走落地下間Ob, 再來,這次也是十幾件妖在前面擾攘,我問個肥mama生,點解佢地不停跳咁耐,唔累ga ? 佢話你選左一個,她們就不會在你面前跳,咁我選左個落來坐,細細粒,佢話如果感覺興奮可以做top , 飲一杯已經問我st, 佢話3000,我話去酒店要十五分鐘,佢猶疑一下,咁3000ST,覺得唔值,我還價2500,她不願意,咁就byebye,唔撚屌你,當中有個好肥既mama生不停問我拿小費,好煩,點撚解要比小費佢,我比隻妖因為佢陪我坐,我采鳩佢都傻,故意比20bth玩鳩佢,佢表話不用,慳番!
個人覺得娜娜既玩法好快餐feel , 急趕快,咁就無癮離開OB , 然後在娜娜門口行下,無乜可以食用既妖,然後見到唯一一隻啱胃口的,就下面照片,面長長,瘦,問佢價1500成交帶番酒店玩,行番酒店途中條路,d妖出撚番曬來,好多選擇,有靚有年輕,又心急揀妖,算,在想屌完哩件再落樓揀過,番到房一齊沖涼,沖完涼上床玩,含 屌,問佢可否影相佢話可以,hahahaha, 不過事後delete左d相,sorry,  屌完比錢,個陣無心無力再落樓捉妖了,睡覺明天回港!
總括來說本人喜歡pattaya休閒舒適多一點,d妖會有心陪耐d , bkk既LB就急一點!

附上娜娜門口捉既妖精照片!
回覆 讚好 不讚 使用道具

吊呀 D妖咁能靚

幾時帶我去pty玩

多謝師兄LB分享

但頂樓C字LB bar唔係執左咩?

想搭早機過去

雖然係妖,不過都係正妖

OB ST價開到3000啦...

zilinlee 發表於 2019-1-23 02:06
OB ST價開到3000啦...

可能我樣衰

jose23 發表於 2019-1-22 23:09
多謝師兄LB分享

但頂樓C字LB bar唔係執左咩?

上年六月去,頂樓C字還在,但現在執左嗎?

顏值真是不錯~

妖精真係靚

回復 周圍攻 ##1 的帖子

LB都幾靚

2,4,5件好正啊

樓主你係PTY間場食嗰件可以算得上係全場最正!起碼我覺得係!

街妖擔唔擔心安全問題,我食親妖會比平時小心,有可能貴重野都鎖晒locker先,可能我比街妖差d偷過野,有陰影

arachnidan 發表於 2019-1-23 12:43
樓主你係PTY間場食嗰件可以算得上係全場最正!起碼我覺得係!

而我覺得係燈光的問題,有燈看清楚就打左折

weiwilli 發表於 2019-1-23 11:44

2,4,5件好正啊

同一個人黎架

果然全部都可供食用。