[食家報告] 冬日進攻泡菜國 2 Donut多人戰

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次先講第二場賽事:Donut多人戰
      15/1來到首爾的第二天,午餐之前在正常觀光,遊吓遊吓下午茶時段去到江南區。老老實實江南區真係冇咩觀光點,不過比個籍口話去宣靖陵觀光吓囉! 宣靖陵入場才1000,其實都值得一遊。自我催眠遊完宣靖陵之後,行過隔離街就到Donut門口。站在門外食枝煙仔看看手錶,現在才下午五時會不會太早呢?煙仔食完時還是給小弟弟指揮住雙腳行咗入去......
      入咗去Donut,馬上有三個伙計歡迎我,我用英文問香港人OK嗎?伙計們說OK之餘還火速拿出個多語文餐牌給我看。選了60分鐘1Q 廿三萬個餐,磅水之後比個號碼鎖匙牌仔我,放好鞋襪穿上拖鞋入去沖涼換浴袍。出來候機室馬上有伙計過來問我玩法和女女要求,好在之前有爬過文又見識過韓國仔D英文水準。小弟用最簡潔的英文回答:I want club Style, Girl is Young、no fat and fit body.連伙計問身高要求都只回覆 all ok ,之後伙計說明白就示意我坐下等候。等待時間只有我和另一個韓國仔,估計應該是時間比較早的關係吧!幾分鐘之後個韓國仔走咗得番我一個,再過10分鐘終叫我啦......
      行去𨋢口見到有個吊帶黑色喱士裙嘅女仔站在𨋢內,一入去看清楚樣子十足金妍兒咁白雪雪加對鳳眼,不過就縮水一個碼大約只有158左右(金妍兒真人有165)。𨋢門一關上縮水金妍兒馬上車過來又解開我浴袍,我也當然反開佢吊帶位搓吓波先,佢波型幾靚有33C。之後縮水金妍兒縮低同我NS MB一番,這時才見到佢伸手去按𨋢。這一刻我才明白之前看過D報告話部𨋢好似特別校慢咗咁,原來只不過關門之後特登唔馬上按樓層制咁啫。
      上到三樓𨋢門一開,縮水金妍兒拖我去走廊一張櫈坐下。縮低同我刨蔗同時間多咗兩個女仔一左一右走過來一人一邊口攻我LIN,我也老實不客氣左右開弓祿山之爪,反開兩條女個bra左搓右搓左啜右啜,真係正! 這時縮水金妍兒給我上Condom,背著我後入騎上來自動波活塞運動。這時再多一個女仔加入戰圈,第四個女仔請我食個波餅就車起來。這個我一人VS四條女嘅時段大概只有一、兩分鐘,第四個女仔退場之餘另外兩個也停下攻擊給我打氣,我好讓我專心插縮水金妍兒。這時才注意到縮水金妍兒個屁股幾好肉地,推車一流正。大約插咗十分鐘之後停下來,兩個女仔給我吻別也退場去了,剩下縮水金妍兒繼續下一回合。這一刻聽住其他女的叫床聲,縮水金妍兒就先帶我看看另一房間的戰況,見到之前候機室嗰個韓國仔正在插一個長腿正妹,心想今日雞運都唔錯有縮水金妍兒給我上,已經太好了。
      看完之後縮水金妍兒就帶入房,坐下來先打開雪櫃問我要什麼飲品?大家喝完一罐飲品之後繼續作戰。先來69互啜,佢好肉緊咁刨蔗同時我也很肉緊啜佢陰核,這時縮水金妍兒突然叫了一聲妹妹出左一啖水,看到她的臉紅了起來。 呵呵!給我擊中要害了。這時她馬上轉玩鮑魚磨劍,看起來佢重興奮過我。轉身繼續磨劍之餘主動法式濕吻,之後上Condom騎上來。騎咗一輪見佢有D疲態就轉男上,活塞運動三百回之後派彩。縮水金妍兒成身紅曬示意要回回氣,我就食枝煙同佢吹吓水。問佢感覺如何她說我的小弟弟太硬,沒有見過十足十假狗一樣。我自問自己的確如此,阿媽生我係咁真係冇計 ......
      問一下她明天也在嗎?縮水金妍兒說星期五才在,Donut一個星期只返兩日,本身有正職。說著說著有電話響起,是提示時間到了。穿回浴袍之後縮水金妍兒送我入𨋢,輕輕吻別之後獨自搭𨋢落地下。沖的涼換回衣服退場,完成大大滿足嘅Donut多人戰賽事。
回復 Tokaj ##1 的帖子

donut a very exciting place, must go
回覆 讚好 不讚 使用道具

「問佢感覺如何她說我的小弟弟太硬,沒有見過十足十假狗一樣。我自問自己的確如此,阿媽生我係咁真係冇計 ......」
哈哈哈哈哈 師兄天賦異稟 爸媽生得好 上輩子一定做了很多好事
期待師兄第三天前線報告

good experience at a below average place, at least that's good luck!

師兄 盡慶精彩食到正野

恭喜师兄

great report brother! and congrat to your mama gave you a dick like a dildo

回復 bbqpork ##7 的帖子

nice report, you had luck

Ching
有無抄牌可以pm提供,過兩天出發thanks

多謝師兄生動詳細報告

Wow, 謝報告分享,睇完都硬晒,好想去試下

我也要玩群p

这里头群p怎么都提不起精神。。

GOOD  REPORT  !!

准备过段时间去体验一下

條9硬到似假9

樂在其中

多谢师兄分享

打算過段時間去DONUTS玩~