有冇人亞爸亞媽一定話要擺酒?????

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇人亞爸亞媽一定話要擺酒, 連旅行結婚,或者教堂行禮都唔比,規定一定要擺酒?????本身林住同老婆平平地旅行結婚算,而家佢果邊反對,話好寒酸,點算比著你地會點算??
咁要溝通多d
回覆 讚好 不讚 使用道具

lhcbbg 發表於 2019-2-20 00:11
( T) d8 `& R. @; O3 `& d5 W+ i有冇人亞爸亞媽一定話要擺酒, 連旅行結婚,或者教堂行禮都唔比,規定一定要擺酒?????本身林住同老婆平平地旅行結婚算,而家佢果邊反對,話好寒酸,點算比著你地會點算??
7 z: u) `/ e6 ]- V
+ `3 `! V; B8 E& J0 s" }
擺酒多數都要架哪!最小都要請親友食餐飯啦!
! d+ n( q$ Z3 E6 P+ x7 W% l8 p% c咁你可以唔請朋友同事同學嘅啫!
3 @. F3 }1 l; R0 Y1 d5 O/ I如果女家開出條件太難做到!
2 e) b: Y0 d1 h& {咁咪揾過第2個結婚對象囉!
( T6 J7 {+ ]. W( g: L% \

同居先, 夠$先結

擺就開心點 唔擺就銀包多點錢

NiSsAn1 發表於 2019-7-18 01:50 - M( c9 q% H3 `- v0 Y% V* F0 B. m
擺就開心點 唔擺就銀包多點錢

+ ?: Q( a: j! T6 i小心計劃下    擺酒可能有錢賺