[曼谷] 曼谷行者《第二章》燈娥撲火 為韓仔犯錯

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

送別粉紅女之後
用最快速收拾行李
落大堂俾低100貼士
一定要叫人執左我間房先😓
出大路上的士…就咁就返香港😏😏
梗係唔係啦,扮剛剛到埗咋😭
好彩唔算塞車,2點半前到機場,一直留意介手女有無line我,到左機場未…
第一時間將身上嘅泰銖收起,拎返本護照出黎,去洗手間執一執個人,再去買杯咖啡,淡淡定定咁行落去的士站😎line介手女,睇下佢係邊先🤣

佢應該早我少少到機場,係上面check in果層等梗我😅我到埗喎,點解係樓上等我
嚇到我成身汗,以為事敗😅原來佢行錯左上去啫,差少少撞到我落的士🤣🤣
Anyway過左海就係港島🤣唔理咁多啦,叫佢落返下面,我地搭的士走…

突然見返佢,我又有少少愧疚…人地入黎機場接你,但你自己竟然一直呃梗佢😓
果一下我情不自禁咁係的士站,錫左佢一啖,攬住佢…到底一個人有幾撚咁仆街,先可以做埋啲咁嘅事,我唔知,亦都唔想知,我淨係知果一刻 …
                                                  我  想  扑  佢  🤣🤣🤣
講返介手女,我係一間gogo bar度識佢,但識佢果日,我無帶走佢,而係帶左另一個真c奶走🤣當晚望左佢好耐,但被對真c奶夾住左😭   結果,我上個月去搵返介手女,了左件心事,而佢亦都好好,陪左我一日兩夜,所以今次再黎會一會佢🤣

的士去到T21嘅時候,我就扮曬野話我肚餓(其實真係餓)去食野先啦,如是者,是但係間日本餐廳度坐底,拿拿聲叫野食,跟住同佢講出去唱少少泰銖,同順便放低行李係酒店先…到尼一刻,佢都無懷疑過我😭😭😭

任何事做到極致…假嘅都可以好過真,包括感情

然後我返上去放低行李,拎住張房卡返去,同佢講check in好快,順便拎左房…
唔係我啲大話厲害,係佢無諗過我會咁對佢啫(我認為😅)
既然無結果嘅事情,何必庸人自擾…食完帶佢返上房,抱起佢熱吻,飽暖思淫慾🤣
一直都覺得佢招呼好好,係唯一唔好就係假奶,不過唔太硬,接受到,佢仲要好鍾意女上,咁就梗係由佢騎啦🤣   佢又好野喎,由佢騎,真係可以騎到尾🤣
                              路遙就知馬力,試女就騎上身🤣
沖個涼,休息一陣,大家傾下計,睇下泰劇,入夜就準備出發去sky bar
因為之前佢話過想去,咁啱有位4台朋友,佢下個月想同女女去一間sky bar,但又唔知伏唔伏,咁我見唔遠,咪過去幫佢睇睇位囉😘

Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit 58樓嘅sky bar,其實我平時就去開silom間zoom,或者red sky,尼間我都係第一次,感覺好細,好焗促,個view又唔靚,係勝在無dress code同平🤣
見啲窮鬼韓仔係度食熱狗,飲啤酒,我坐旁邊開枝krug都感覺好似飲水咁😅
重點黎啦~~~~~~~~~
中間介手女接左個電話,佢啲姊妹打俾佢,一講就講左好耐,跟住問佢咩事…原來佢姊妹琴晚俾個韓仔有出去,先去Korea town隊到佢差不多,再帶返酒店,四條仔兩條女,返到去再飲,其間有人拎左包K出黎,男又索,女又索…索到天昏地暗…
第二朝醒返,當然係六個人都無著衫啦,好啦,佢地都知,要怪就怪自己,無得怨人,到佢地想走,打算收錢嘅時候,班韓仔同佢地講,琴晚啲K都要錢,大家都有份索,應該大家都要俾錢喎😓😓😓言談間,有條韓仔一起身又黎過,好似失控咁…
結果錢又收唔到,又俾4條仔輪,仲要唔清楚有無戴套……
賠了夫人又折兵,白了少年頭,空悲切

飲到咁上下,決定轉場,飛的去RCA route 66繼續飲…
去之前例牌買返幾枝珍寶珠先(一陣講有咩用)😏
聽住啦喎,作野果位…可以拎去參考,答返曬所有問題🤣🤣

入場600泰銖一位,跟著佢會俾一條有銀碼嘅卷你,價值200泰銖,可以用黎換野飲…
如果開大酒,可以用佢黎扣返錢,當晚我開枝black label,扣左兩位之後2100泰銖
場入面唔會有working girl,當然你可以撩女,啲女俾唔俾你撩,會唔會問你拎錢,係一回事,我之前撩嘅都係唔講錢(可能要錢我唔知啦🤣)
當你係個場飲梗酒,四圍望女,而又未有切入點去撩女嘅時候,剛才買嘅珍寶珠就可以派上用場啦🤣,當你同目標,四目交接,可以拎出黎俾佢揀要咩味,請佢食,順便碰杯,就可以打蛇隨棍上啦🤣
(尼招係阿叔自創嘅,但都萬試萬靈,當然有無下文就睇閣下啦🤣)
就係我同介手女兩個係度等佢朋友嘅時間,我身後面就有四條女,可惜我有女係手😭
途中有幾件韓仔都嘗試入佢地中路,但都俾佢地擋走曬(幾條韓仔都係附近幾張枱度)

終於等齊朋友啦,跳跳跳,飲飲飲…酒過三巡,突然我同果四條女其中一個對左眼,咁我知自己有女,今晚唔好攪咁多野,扮時運高,繼續飲🤣
咁果4條女都陸續有仔埋身,正當我準備交水費嘅時候,之前班韓仔又行過去,食白果就梗嫁啦,但偏偏佢地行過,就用手踭撞下我,仲要連續幾個😤
Sorry都唔識講…咁我望住佢地返埋位嘅時候,又同其中一條女對上眼😔

一個人最易做錯事嘅時候:盛怒、同飲左酒…我兩樣都有🤣
結果我要還以顏色,反射神經有系統習慣地,係衫袋度拎左枝珍寶珠出黎…俾佢,順便舉起隻杯😓
點知條女轉身就過黎…我心諗「唔好埋黎呀」
已經有幾對眼望實我~介手女,介手女朋友,韓仔們…
過黎都唔緊要,但佢係雙手環抱我…大撚鑊,好撚大鑊😔😓👿

金翅仆街鳥

下一回:大堂雙失傳   殺敵一千  自傷八佰

例牌最尾有圖有真相,今次我有出鏡啦🤣🤣🤣

Sky bar 不值一去

介手女與朋友與我🤣

幾條韓仔咁仆街, 叫雞唔俾錢, 望佢第日戴綠帽
回覆 讚好 不讚 使用道具

俾人挑機冇奶油唔還撃,但係聽落代價太大了!

好想知CHING果晚最後既結果

韓國人不嬲冇禮貌

回復 Kimchen ##1 的帖子

Kim師兄,如果咁橋你喺機場上番同一部的士,你嘅反應會唔會咁呀

睇到好緊張 師兄rca都搵到食 羨慕
韓仔真識玩 夠無恥
扮落機真係自己都呃埋 酒店職員睇到都黑人問號 拎著行李走 過一陣又拎行李返黎 仲要去counter 扮checkin

飲野飲野
珍寶珠高招呀
要發掘吓新招先
死泡菜仔係咪咁既樣
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

comeonjames 發表於 2019-2-26 07:54
睇到好緊張 師兄rca都搵到食 羨慕
韓仔真識玩 夠無恥
扮落機真係自己都呃埋 酒店職員睇到都黑人問號 拎著行李走 過一陣又拎行李返黎 仲要去counter 扮checkin

我好相信,做得酒店前台,乜9味見過。。。唔會驚訝囉

Kimchen 發表於 2019-2-26 04:36
送別粉紅女之後
用最快速收拾行李
落大堂俾低100貼士

神級!

dddmmm 發表於 2019-2-26 08:09
飲野飲野
珍寶珠高招呀
要發掘吓新招先

其實,好多泰妹好冧韓仔,我見佢地對韓仔態度特別好。。。響芭堤雅gogo bar坐耐啲就睇到

泡菜仔玩得都好冇品喎

泡菜仔好很麻煩!酒吧好多都好窄以為自已舞神上身!成日碰到人都不知自已幾討厭!

阿力達 發表於 2019-2-26 09:11
我好相信,做得酒店前台,乜9味見過。。。唔會驚訝囉

我試過有酒店侍仔好識做 收id連房num都唔使問 女女即刻問我係咪成日帶女 侍仔即刻話唔係 我係熟客 成日係度住 無帶過女

好少睇內文睇到咁投入,期待下一節

期待下文🙏🏻🙏🏻😁

阿力達 發表於 2019-2-26 09:13
其實,好多泰妹好冧韓仔,我見佢地對韓仔態度特別好。。。響芭堤雅gogo bar坐耐啲就睇到

中左毒無計既,不過泡菜多數都窮燃無品,啲女要埋去死都無計

starbuster 發表於 2019-2-26 05:23
幾條韓仔咁仆街, 叫雞唔俾錢, 望佢第日戴綠帽

出得嚟玩無話戴唔戴綠帽既