[曼谷] 曼谷行者《第三章》我不懂你的心碎 別要再說愛字

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次報告會精簡少少
因為早兩篇太多字🤣
又要準備猜猜猜~
請見諒🙏🏻🙏🏻🙏🏻

明知做戲…  我  介手女   甚至rca女 都係一樣,但當晚唔會等到好天氣…
當rca女雙手環抱我嘅時候,我立即諗到其實佢係想借我過橋,迫退班韓仔😔
只不過…無人會諗到暴風雨前,真係會好平靜…
我已經輕輕係rca女耳邊講,我女朋友係度,唔好啦,佢鬆手,再望一望介手女
我回頭望一望,一個惡意嘅眼神,注視梗我地😓
Rca女立刻微笑轉身返張枱度😅(過橋抽板😤)
最怕空氣突然安靜,介手女朋友同我地講「滯瑩瑩啦」冷靜啲…
我同介手女對望嘅時刻,我唔知點解釋,甚至係放棄左解釋😅
我望一望班韓仔,佢哋望住我地,大概係心諗「睇你點死」😤
行動勝於一切,當然預防係勝於治療🤣
我抱著介手女,唔俾機會佢發難,當住所有人面前,一個瘋狂車輪😘
大概3、2秒左右,介手女都放棄掙扎…暫時制服,但應該有後遺症…
說時遲 那時快,我立刻俾200銖個侍應…轉枱,有咁遠得咁遠,唔該🤣🤣🤣

酒精用黎麻痹痛楚係最好…撞滿隻杯啲酒,一杯又一杯…酒杯敲個頭,隊到佢頭暈…
你我你我繼續跳舞🤣開始有啲不勝酒力,出去食枝煙先(算唔算事後煙🤣)
殊不知,rca女係出面打梗電話,屌你老味,拍戲咩🤣🤣🤣
我靜雞雞係另一邊出口食煙,我見佢傾到好投入,應該見我唔到掛😅
(其實我驚啲咩呢🤔)
食完口煙,見唔到rca女,拿拿聲入返去先…
返埋位,介手女問我係出面做咩🤔,我咪講左我食煙囉🤔
做咩你地兩個一齊出去😳Fuck!!!
原來佢一路都有留意果枱女嘅動向😭😭😭
今次跳落湄南河都洗唔清😭   突然間爆燈,醒起原來第二日禁酒,返去先講ok?!
暫時救我一命…邊有咁易喎😭😭😭
上帝要你滅亡,必先令你瘋狂…
出到去,個4條女又坐左係門口,你老味,係咪咁撚樣玩9我呀👿
唔理啦,望都唔望,拉住介手女走啦…經過嘅時候,情不自禁咁望左一眼,佢地係望住我,特別係環抱我果件😭平時又唔見咁好艷遇😔
上左的士,介手女一輪咀鬧我 . 用泰文🤣你肯定我知你講咩嘅🤣
唯一我聽到嘅係「周處ma」好花心😓😓😓
但佢又唔走喎,又跟我返酒店🤔如果以E女或者老𢰸乙女嘅性格,實跳車都似🤣
少年你太年輕啦,一個女人依家唔發作,唔代表一陣唔會😅
去到酒店lobby,介手女扯住我,問我愛唔愛佢😅
愛!點解?因為愛!幾時開始愛?one upon a time !
問撚左我半個鐘😔不停重複問,再問,又問,葉問😭😭😭
大堂條bell boy都用一個可憐又可笑嘅眼神望住我🤣
終於可以上去啦…介手女除衫,再除我啲衫,大佬沖個涼先好嗎🤣
我好似俾佢強姦咁,沒半點反擊餘地…
完左事,佢又立即再吹過😅莫非佢想扑到我精盡人亡😅
如果咁嘅情況過身,都可以算係世界上最溫柔嘅死法🤣

正當我迷迷糊糊嘅時候,我諗起雅典娜,我仲要去拯救千千萬萬係慾海嘅女性…
我唔死得住,發揮我嘅小宇宙啦,爆發啦,無敵嘅聖衣🎉🤣
先一招乞衣煲飯,繼而一招雷公劈蟹,再打出一套完整嘅工字伏女拳,日字J拳…
埋單必殺技「邪淫亂插黑龍啫」   K O  

(以上情節純粹惡攪,誇張失實,實際情況請自行補腦🤤)

差啲腳軟跌落床,行去沖涼先,沖沖下,我好似聽到我電話響,但又好似唔係…
沖完涼出返去,我見介手女係度喊,做咩事呀,我太勁插到佢喊🤣
原來我真係電話響,佢幫我聽左😅仲要係一個好耐無搵我嘅日按女打俾我😓
(係果一刻,我就硬係覺得E女係個聖母吊咀度落左降🤣🤣)

介手女喊喊下,即時換衫走,我想解釋同留住佢,但我唔知點解突然over load,望住佢走,眼睜睜的看著你,卻無能為力…
我瞓左係張床度,5分鐘…今晚到底做過啲咩??
介手女又走左,rca女又無抄到牌…以為奇牌,點知擺錯烏龍😂
咪住先…S女打俾我做咩🤔(S女係好耐好耐之前搵嘅日按女)
立即打返電話俾佢,原來佢今日都係rca,不過係第二間,臨走見到我上的士,所以打俾我…有無較得個時間咁準確呀😓
S女問我係咪有新女朋友,因為佢之前見過我同丁女一齊(講起又係好尷尬,佢無做日按之後,轉左去間正骨場度做reception,咁啱我又撞到佢😓)
例牌,佢係出面食梗宵夜,問我去唔去,我唔得啦,心力交瘁,唔出去…
多口問句,過唔過黎,佢答我「舊價錢,可以過黎」😅
係咪真係想我今晚醉死溫柔鄉😭😭😭
我話齋瞓咋喎,你唔介意(痴撚線,佢心諗唔駛俾你扑仲好啦🤣)
我淨係想搵人陪下……
S女話見我兩個人走,做咩要搵佢陪…我唔出聲…
(因為好累,唔想再同任何人解釋任何事)
S女叫我send個地址俾佢,問有無停車場,轉頭揸車過黎…
(S女又係三言兩語係講唔清啲關係,有機會再開新單元講佢)
我開始沉睡…直到大堂打俾我有女仔係樓下等我,俾唔俾佢上黎…咪住先,我都無同S女講幾號房,點解會咁🤔唔會係介手女返轉頭掛😅

落到去…見到個女仔坐係度,介手女真係返左黎,你放過我啦😭
望真啲,唔係喎背隻無紋身嘅🤔原來係S女,屌!兩個都差不多髮型,嚇死我咩🤣
我問佢做咩知道我係邊間房🤔佢話我影左張房卡俾佢睇😳😳😳
睇黎我今晚狀態好唔妥🤣🤣🤣
帶佢上房先,上到去佢有佢沖涼,我有我繼續瞓…
突然有人攬住我…🤣俾我抖下啦,結果,我真係硬唔曬,佢都放棄左,瞓醒先算😓

點知第二朝起身,就見到個嚇死人訊息😓

下一章: 說好的幸福呢   在韓仔地盤呼喚愛
(今個trip同啲韓仔千絲萬縷🤣)

例牌最尾有相…致尋人的那些人,你們懂的,請自重身分

介手女嘅身材同樣都好好,不過有啲瘋狂

S女又係差不多髮型,又係假波

恐怖的訊息
頭香~~

師兄唔駛再出機場拿?
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄唔駛返来啦!好多女。

回復 Kimchen ##1 的帖子

可歌可泣的故事!!!

成晚好多阻滯喎

猜猜猜由啤酒兄贊助,幫佢分下身家

1314.ww 發表於 2019-2-27 16:48
師兄唔駛返来啦!好多女。

就係多,先要返黎😓

camarilla 發表於 2019-2-27 17:01
回復 Kimchen ##1 的帖子

可歌可泣的故事!!!

可悲啫😭

bangkok 發表於 2019-2-27 17:11
成晚好多阻滯喎

猜猜猜由啤酒兄贊助,幫佢分下身家

我真係懷疑佢落左降🤣🤣🤣

咁我派彩派得大啖啲啦😂

Kimchen 發表於 2019-2-27 16:21
我真係懷疑佢落左降🤣🤣🤣

咁我派彩派得大啖啲啦😂

kim兄下次要去拜拜神啦

大啖d唔洗客氣

bangkok 發表於 2019-2-27 17:26
kim兄下次要去拜拜神啦

大啖d唔洗客氣

我相信性愛可以轉運,口爆可以破邪降🤣

條女真係愛得好激喎

Kimchen 發表於 2019-2-27 16:29
我相信性愛可以轉運,口爆可以破邪降🤣

咁堅?咁我要搵條女試試先

小弟keep住兩條女已覺得好X煩.師兄高手

嘩 師兄你呢篇野真係好睇過大台劇 雅典娜果度笑q死我
可以咁返去瘋狂執返劑 都幾爽 咁多巧合都比你遇到
你又抵死衰咸濕 果頭激走完人 又搵第2條女 如果介手女返轉頭就精彩啦
3條女 你自己最霖邊條先

C兄食女都咁傳奇

Kimchen 發表於 2019-2-27 16:20
今次報告會精簡少少
因為早兩篇太多字🤣
又要準備猜猜猜~

師兄直頭係現代韋小寶,咁多女為哥亡!

又蝕唔晒 起碼FOC

精彩呀師兄,可歌可泣嘅愛情故事

師兄可以長住泰國啦,咁多頭住家都住唔晒