[食家報告] 江南第一BMT(Anma)减价Event~!

有人話嚴打掃黃, 沒人帶玩的話, 死硬咁

什麼情況?
回復 NZS ##37 的帖子

你係聽邊個話噶
回復 NZS ##37 的帖子

没人带玩??不好意思 小弟不太懂 哥哥的 意思。

https://141hongkong.com/thread-2151828-1-1.html

最近,首爾風俗業氣氛變得非常的緊張,江南圈的風俗店也開始受到了警察的突擊檢查。

其中風險Risk最高的兩種業態就是Full Salon和按摩房,因為都提供Sex服務。一些店雖然恢復了營業,但是韓妹嚇得都不敢上班,出勤率非常低。

最近我與首爾江南區的各大風俗店老闆碰面開會小聊之後,給大家以下的提醒

重點提醒:個人遊客近期最好不要一個人私自探店,嚴打期間很容易成為替罪羔羊,最後被驅逐出境。不會韓語不懂韓國風俗法規很容易惹麻煩上身,因為是外國人,店家也不會去幫助撈人。
其實我好想請教有邊個數得出嘅地方,黃業係明文法律規定係合法?
我去首爾都係一個人去探險⋯
當地full salon k 場同桑拿都照做我生意⋯
捉唔捉你跟本同帶唔帶玩無關係⋯
有人帶玩唔代表你開心緊時無人會捉,如果係好似佢地口中講得咁大件事打大風嘅話,
你覺得佢地仲會開工帶你玩? 假如你出咗事,你又估吓佢會唔會保證你100%無事?
倒不如你喺呢個貼問小虎哥有咩正嘢推介仲好啦⋯⋯
veckerschan 發表於 2019-4-3 13:53
其實我好想請教有邊個數得出嘅地方,黃業係明文法律規定係合法?
我去首爾都係一個人去探險⋯
當地full sal ...

鬼唔知咩! 有返咁上下資歷都明白的道理
就係有人係泡菜區靠嚇搵生意,咁咪叫當地業介人士介紹下現在情況

CHING 你跳太快啦
NZS 發表於 2019-4-3 15:57
鬼唔知咩! 有返咁上下資歷都明白的道理
就係有人係泡菜區靠嚇搵生意,咁咪叫當地業介人士介紹下現在情況

同一道理啫⋯⋯
同喺大陸玩差唔多⋯
你問經理有無問題⋯ 相信大部分都會講無問題⋯
有時啲嘢⋯ 到咗當地去到夜晚7-9點左右睇過就會知咩景⋯
正等於當年泰國紅/黃衫軍玩咗一段時間嘢時⋯
安唔安全都係你自己決定⋯ 有人覺得無問題照去⋯ 亦有人話周街菠蘿去唔過一樣
回復 NZS ##39 的帖子

如果 有问题 小弟为什么 这么宣传呢?
危险的 已经过去了
还有 除了 有 club  就是 有 群癖的地方 比较危险
危险也是 有我 会讲中国话的 小弟在
我教你们 !!绝对 保证安全 !!!

回復 veckerschan ##42 的帖子

谢谢哥哥 留言
回復 小淘气 ##1 的帖子

都唔係平!!貨色如何!!
回復 超能仔 ##45 的帖子

怎么样 有 哥哥来 试一下 😄
小弟 有自信
回復 小淘气 ##46 的帖子

Come back 哥哥们的 小虎 休息完
已經到江南,不知怎去BMT....V7 小虎 冇回答.... 幾點鐘去最好?
回復 小淘气 ##1 的帖子

小虎介绍的确实相当不错
小虎兄,給你發了私訊,空了請覆,謝謝!
回復 Mking123123 ##48 的帖子

给 哥哥 私人信息了 见面在聊
回復 小淘气 ##51 的帖子

各位哥哥 你们好

实话实说

从今日起 小弟 想 本来的 价格外 + 2万韩币

原因是 小弟也想 挣钱 T T

希望 哥哥们 可怜一下 小弟

这样的话 小弟会 更加努力 安排给 哥哥们  更好的妹子

还有 有时候 白天 没 给哥哥们 回 微信 从今天开始 在 累也是 一定会 回信~!!

(前一个月 没收 这些钱  是因为 开始不久。。请哥哥们 理解小弟)

回復 K哥 ##50 的帖子

谢谢哥哥 留言
謝謝分享
回復 Ezrealjiang ##54 的帖子

谢谢哥哥留言

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:06