[新兵問路] 有無師兄玩過吊花場?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早幾日去完Hotel Caliber Oriental Spa離開等車時聽到隔籬傳來陣陣歌聲,來自Queen Club,和門口睇場阿叔聊了幾句,說那是「吊花場」,問我玩過未?我話只去過十全美食中心,阿叔說這裡比十全高質,囡囡廿零歲。

請問有無師兄玩過呢啲場?好似係一條條花帶送畀唱歌既囡囡,幾十至幾百都有,睇你出手有幾豪。想知一般要送幾多先約到條女出街?一般呢啲歌囡如果肯出街會收幾多肉金?
回復 djdarkfloyd ##1 的帖子

玩得過癮, 激情興奮

呀新兵點解你咁奇怪, 你同睇門口阿叔吹開水, 點解會問左頭, 而唔問埋個尾???

留條尾在依度問??? 問外國地方既事, 當然係問外國本地陀地人最清楚.........真奇怪
聽話馬拉師兄講 好似選美咁玩
people11 發表於 2019-3-10 00:39
呀新兵點解你咁奇怪, 你同睇門口阿叔吹開水, 點解會問左頭, 而唔問埋個尾???

留條尾在依度問??? 問外國地方既事, 當然係問外國本地陀地人最清楚.........真奇怪

哈哈,師兄有道理。

以小弟經驗,架步啲人通常唔會對生客透露太多資料,費事你搞搞震無幫襯。總之我就係面皮薄啦。

樓上幾位好似對呢種玩法有所認識咁,希望分享多啲資訊。
Never try never know
贵玩,现在很少咯。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:05