[東西、歐] Vienna 維也納演奏之路 2019-02 Day Two - The FKK Goldentime Sauna Club

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Vienna 維也納演奏之路 2019-02 Day One - http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=154429

前言:承接Day One 失敗經歷,引證一個重要嘅事實,就係外國人眼光同我地真係唔同,佢地覺得索嘅正嘅真係未必啱我地。去過泰國都應該感受到,佢地攬嘅女有時真係睇到你眼都突X埋 ,所以話,外國人嘅comment真係聽過睇過就算,唔好咁認真。

上文提到琴晚散水返房之前,有同事提到做左功課,有另一間可以一試,但奈何太夜只好第二日再戰。

好,到第二晚,一樣食完公司聚餐趁機逃跑 👍!出發前同事話今晚目的地係Sauna,間野要先俾入場費90歐!  
咁咪即係唔玩都要硬食成千蚊,講真,當堂9到縮左一半 ,唔係錢嘅問題,而係諗起琴晚啲姨姨,我真係唔係好想俾囉。
但係,就係電光火石同瞬雷不及掩佢老味耳之間,同事再爆多句,跟據report寫,沖完個身入到去之後啲女都全部光脫脫,脫光光,赤裸裸咁係你面前走黎走去誘惑你同你細佬
我操,俾90歐睇全相,仲要係鬼妹嘅全相,團隊默契再次升華到G點,一致裁定出發開砲! (順帶一提Uber真係方便,唔駛識講德文,有地址就搞掂)

由Vienna巿中心出發,大約20分鐘就到:
今晚目的地 - The FKK Goldentime Sauna Club

老實講,坐車去果時冇抱住咁大嘅希望,諗住入到去㨂唔啱嘅都叫做去過外國Sauna,睇過係咩環境咩流程,事係返黎係youtube又搵到條片,入面格局基本一樣,有興趣可以睇下!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

好,入正題 !去到櫃台了解下具體玩法,入場每位90歐,重點係時間不限!咩意思?即係話間野上晝11點開門後,你可以一直坐到佢夜晚凌晨4點。
而入面有免費汽水(啤酒無飲唔知駛唔駛加錢),仲有小食供應!就係話你一係唔黎,黎左就要你隨時可以補充能量咁戰鬥到最後一兵一卒,將啲壞份子射晒出黎

無問題,櫃台交低入場費,重點示意唔可以帶電話,一定要放係Locker。咁無計啦,想影張相留個念都唔得 另外,女女開波價60歐30分鐘,現金即俾!

入到去個格局,其實同澳門香港大陸Sauna 一X樣,一人一個匙牌,搵到Locker沖涼換衫出大廰,無多亦無少。果然全世界咸濕呢家野,一致性係幾X高,俾而家成日講咩全球化概念都唔知領先緊幾X多年!

沖完出大廳,嘩,屌你老X,操你X,浦你丫麼,Motherfuxker, 真係全部光脫脫,脫光光,赤裸裸,係上下都無著走黎走去
格局就同條片一樣,自己搵位有大梳化,吧枱,舞枱,迷你戲院,乾蒸濕蒸,仲有個露天位可以出去,有泳池沙灘椅。
我地行完一轉後一行幾人坐左係張大梳化,坐低唔駛3分鐘,有個絕對係可以食用嘅金髮B Cup女埋黎👍 ,我又䀫下其他女女平均質素,屌,掉轉頭同事A已經俾佢挾走左。
所以話,真係少啲定力都搞唔掂,但係說時遲那時快,我地事後一致裁定全場最X索嘅金髮幼幼C Cup女 行緊埋黎,唔係講笑,係真係索,唔差平時睇西片啲明星幾多。
一問原來同頭先金髮B Cup女都係黎自羅馬尼亞,真係一方水土一方人,點解可以咁X多靚女。

講返重點,同啲女女傾下問下,60歐30分鐘係基本價,咩意思?即係剩係包非環保吹同做。要非環保同法蘭西熱吻,另加40歐,時間廷長到1粒鐘。
如果對菊花情有獨鍾,另加100定120歐,就可以走埋後門,總之你有Cash就可以為所慾為。
而女女質素方面,目測全場約有20幾條女,可食用嘅至少有一半,東歐,俄羅斯質素都唔錯。其實質素唔係參差,而係好怪,咩意思?場入面有啲女做型外型比較奇持,有一個仲要好似史泰龍咁 ,啲肌肉爆晒出黎,我自問真係接受唔到。接受到嘅朋友,麻煩回覆一下。

好啦,最後我其中兩個同事分別對頭先講果兩個羅馬尼亞金髮美女齊齊上,輪住食,你食完到下個食 ,咁又係真係索嘅,無論個樣,身材都一流,仲要pink lin 。不過順帶一提,點解人地啲女就都普遍Pink Lin粉堤,而中國女女大部份都係黑堤 ?有研究過嘅朋友,唔該又回覆下。

而我當然無㨂金髮女女啦,好簡單,靚女無服務嘛,呢個咸濕界嘅定律都應該係世界通行啦。我最後㨂左個三顧我老味個草籚嘅女女 ,樣貌OK啦,身材OK啦,唔記得話係捷克定斯洛伐克,之前撩過我兩次都冇理佢,每次過黎都傾下計,好啦到第三次過黎見你咁又誠意,咁一於係你啦!

女女問去邊開壇?講真,我最想出去外面個泳池,露天係沙灘椅上同大自然容為一體,但係,真係太X凍,2月中嘅Vienna夜晚都係得幾度,真係頂唔順。
咁唯有去迷你戲院囉,未試過嘛,咁坐低先上下奇手,之後女女開始演奏,跟住有個外國麻甩老走左入黎坐係前面隔離果行,時不時擰轉果死人頭黎䀫野。
哈哈,好 X High,我打開大髀咁坐係到睇住屏幕嘅咸片,條女就係我垮下上上下下上上下下努力咁工作,隔離又有麻甩佬偷睇,真係好X好笑,唔怪得咁多人都鍾意玩露出啦。
但係戲院位真係唔好發揮,演奏完女女上馬,坐左一陣,唔係好舒服,轉做狗仔,又發唔到力,屌你老X真係頭痕,同女女最係都係入返房繼續戰鬥。
而我都無估錯,服務態度真係唔錯,至少一直都無咋我形,又無催我又夠落力配合,期間菊花朝我慢慢盛開,一陽指二指襌都無 Say No,如意肉棒就無用啦,最後都係一輪沖刺收工。

玩完出返去locker攞cash即俾100歐,而時間已經唔經唔覺去到凌晨兩點,坐返梳發同同事吹下水,金髮女女又過黎睇下仲有無錢搵,無啦,大家都攰,坐多陣就收隊返酒店。
唔計車錢,今晚消費90歐入場,100歐女女,都玩得過!不過下次要係夏天,試埋個係露天嘅肉體同心靈碰撞

Vienna 維也納演奏之路 - 完。
返到香港後,接到工作命令,三月初要去東京!我屌,咁X邪惡嘅地方,我未玩過呀!

下一站 - 東京見識之旅。

回復 迷健 ##1 的帖子

圖文並茂加分鼓勵。
回覆 讚好 不讚 使用道具

有一個仲要好似史泰龍咁 ,啲肌肉爆晒出黎,我自問真係接受唔到。接受到嘅朋友,麻煩回覆一下。

如果靚嘅, why not? 我見過一D好索嘅tom boy, 佢地都有操下野架, 不過當然冇史泰龍咁大隻啦!

另外關於pink lin嘅問題, 白種人pink lin好普遍, 應該係皮膚色素問題, 相反睇過咁多黑人女模AV, 從未見過pink lin。

awesome report , thanks c hing

很好嘅經歷,不過入到去玩得一q唔夠盡興,咁遠黎到當然係滴青先走啦。

FKK 真心正

看来goldentime还是不错的

i have been here its really a good place

seem like entrance fee expensive than Germany FKK

Very good and detail report
Thanks for sharing

聽到都覺得正呀

this is definitely men's heaven... good for you brother

呢間店的好評很多,不知道亞裔人多唔多?

謝謝師兄分享!
非常好的的報告!有相就完美!

terry70 發表於 2019-3-11 03:07
很好嘅經歷,不過入到去玩得一q唔夠盡興,咁遠黎到當然係滴青先走啦。

唔得啦,年紀有返咁上下,加埋做左成日野攰攰地。不過兩Q感覺抵啲!

marcinoregon 發表於 2019-3-11 21:03
主要門票貴。如果只有20條女,都唔算多。但係一半可食用,都唔錯

正常早啲去唔止20幾條女,我地果日係平日,去到果時都11點幾,到12點鬆少少已經開始有女走。