[一樓一] 請教各位師兄,深水埗近期有冇咩正野推介

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請教各位師兄,深水埗近期有冇咩正野推介
可可,服務王,大真波,價格合理
多謝Ching分享
有件好似異型甘。 紅色頭髮。 你可扮鐵血戰士試下
鸭寮街可樂可試下,服務不错
SSP嘥9氣啦,慳番好過,全區餐牌制,680,即係700,又唔係后生,若係30頭叫好彩
回復 RainbowSix ##6 的帖子

YES , AGREE
我自己食開姍珊,而家搬咗係福華街。

一直搵骨囡,竟然搵到識揼之人,福榮街忌廉。老實講樣真係一般,揼真係唔錯,開背就知真功夫,力度適中,位準。惟一失望,冇解甲。

會再試同層其他。有冇師兄忠告或推介?
我想搵靚腳之人
係新網見到GiGi既評論,一直想試,耐何跟姍同座。

今天終於試咗。論外貌,真係冇得輸。遺憾身材有啲鬆。

至於腳,也是一班。

唉!係咪一定係咁,無完美的呢?
sck1969 發表於 2019-3-16 09:25
我自己食開姍珊,而家搬咗係福華街。

一直搵骨囡,竟然搵到識揼之人,福榮街忌廉。老實講樣真係一般,揼真 ...

睇相以為忌廉相頭不錯
用手機回應 WudupBro #12 的帖子

樣貌又係各花入各眼既。

我的相好,都有人話唔掂啦!

師兄你指國藉?
我搵過下好似無囡囡叫泰泰
有好嘢請通知下。
今天,又要搵⻣囡,福榮反哂牌,去長安拜訪名囡Sophia,雖則話骨囡講技術,相頭唔好有期望,都要化吓妝架。見到個素顏大嬸,惟有退堂,睇完廣告,試埋菁菁,又係素顏?

最後走咗落二樓,金玲勝在有化妝,就係有化妝就入咗。唔會話跌錢,桑拿場級數,未到頭班骨囡。攪笑係,我冇出聲,佢就幫我做一個鐘,咁又慳返一舊。

想問師兄們,九樓骨囡真係咁高技術,素頻如譚仔大嬸都值得入?
素顏大媽真係 ,好難起机
有無人試過桂林街果個雪兒呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 07:00