[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 我今天找了一個人妖做愛幫我後面開包

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我今天跟個LB做愛他下面真的好大好粗壯,這個LB你們都應該見過我幫他吹真是成他入我口滿位仲深喉我,吹完他就上安全帽吊我對第一次做後面的我仲要比咁大的吊真是成條入晒眼淚水都標最後他口爆我,現在我回想又好似幾好比人做後面,如果有人想找我玩下可以留we 183207f8dfzj6id8japfg4.jpeg.jpg
勁呀師兄。菊門覺醒👍👍
你喜歡我都可以干你
點玩法,想試下
㸃樣可以搵到D咁嘅人妖?
你想搵咩?
# Z7 U; F& Z7 h2 v, Q- b- c' L. O3 b6 z8 t6 l% d$ E1 U
8 |' t+ p( a+ h; p$ I% x
pm    me ladyboy     thank
呢個係咪要4000?
約愛吧 發表於 2019-3-15 02:33
! z0 N  I1 m9 g2 D5 B我今天跟個LB做愛他下面真的好大好粗壯,這個LB你們都應該見過我幫他吹真是成他入我口滿位仲深喉我,吹完他 ...
  F' Q$ {+ l( Y
Pm me thx
恭喜你囉
回復 約愛吧 ##1 的帖子
( i2 G2 u8 Y2 C/ V8 Y/ ^5 Y4 g! e# e, _3 A
不用咁貴呀嘛!想試試。。。太貴
回復 約愛吧 ##1 的帖子" W, b* {4 S0 i6 x! C3 r  E
! e& w& A$ E6 e% ^6 ]4 I
nice share ching
多谢分享
呢個LB係正, 真係似女, PM聯絡PLS
-私我再給你4 H7 F: O% s7 z1 f5 Q  T
回復 約愛吧 ##1 的帖子
. V. \) ~( V6 I+ A
  S& d  s* B/ ?Pm me !; T% V' I' j$ P% `

! _# [) A* Q. M* J0 @
私求聯絡,thx
多錢?thanks
約愛吧 發表於 2019-3-15 02:33
  v5 w; q( J/ h" d  Z8 n; B) X& p8 Q, P我今天跟個LB做愛他下面真的好大好粗壯,這個LB你們都應該見過我幫他吹真是成他入我口滿位仲深喉我,吹完他 ...

: c/ j( x$ H$ f( U; ?佢真係好有女友感覺,服務貼心,沖涼一流,佢又夠粗,格幾下劍已經硬哂,雖然事前講好左我只做top,佢都淫到頂唔順話要吉我,仲好姣咁不斷遊說我,淨係呢個過程都已經好過癮,最後都無俾佢吉,佢個樣嬌滴滴咁有啲失望,勁可愛。最後吉完佢除套互打J幾乎同步射,好爽!
How much呀?% A0 d- G3 _  \
好似好正甘

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:15