[印尼] 長駐印尼—初嘗1001

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟宜家長駐jakarta做野,都去過幾個場玩,飛機又有,全套又有。之前一直都去開classic、d’heaven、sumo玩,因為唔太貴,不過有時都會跌錢。早排睇多ching講1001好似幾正,所以就去左試試,果然好正!
果日星期日下晝3點幾揸左車過去,泊好就行入去。一行入去右邊就有個mama過黎問我去karaoke or pool,我咪話pool。跟住mama就帶我上樓,mama英文好好,仲俾左電話我話下次黎可以wtsapp佢留女。
上到門口貼紙封手機鏡頭,之後就行入去坐。一入去已經見到高枱好多女女係度吹水。坐低左叫左野飲,mama介紹咩女咩價錢,不過太多唔係好記得,總之local最平,local model貴d,import model最貴咁啦。幾大都睇下d model先啦,不過mama話我太早去,好多未番工,帶左5個model黎,2個泰妹,1個越南,1個哈薩克,1個local,不過5個都唔太岩我口味。叫mama叫d普通local黎,高枱邊10幾個過哂黎。我就spot到3個,1個最岩我,但黑口黑面,第2個都ok岩,少少笑容啦都唔算好,第3個其實我唔岩,不過因為佢由我行入去開始就係咁同我揮手,又勁好笑容咁。望左幾十秒決定揀第2個。
女女坐低我隔離,話自己英文唔太好,但其實根據我過往經驗佢已經好好。女女21歲,做左半年。吹下水飲下野抽下水咁,佢都有搭住我大脾發下姣咁,見差唔多就上房。
上到去女女坐低,叫我坐低,係咁挑逗我,之後叫我去沖涼,仲問我一唔一齊,咁梗係一齊啦!脱哂入去沖,好好服侍,佢仲話佢好細波,咁的確唔太,但整體身材都唔錯,樣都甜,於是我咪話細都幾cute ar咁,女女都笑笑下。沖完我上床等,佢一出黎問我要唔要massage,嘩咁當然好啦!按下手按下腳,反轉又按下背同肩,係唔夠力既不過都舒服。之後反番轉,佢就開始玩我細佬,仲講笑話要變大佢,咁佢咁玩實變大啦。
大家玩得咁上下就上套,先女上,唔緊又唔鬆,可接受,佢都幾用力,又會唔同角度。之後轉男上,對腳好滑,對波細但好揸手,女女反應越黎越好,一玩佢耳仔佢勁敏感,試車唔得,再玩佢耳仔幾下,又大力插多下,再試車,佢都車到唔肯停。轉狗仔,女女叫得好大聲,跟住我有d攰,佢叫我訓番低等佢黎,我就坐係床頭,但佢坐落黎,佢仲落力過開頭,又係咁請我食波餅,之後再車多幾下就出左,女女都抽促左幾下。
沖完涼換衫,俾貼士,我拎左200k,不過佢r我俾多張,開頭唔俾等佢繼續r,之後叫佢車多野先俾多張。
女女帶番落樓,俾錢找數,計埋300k女女小費,total港幣1000多d,我就覺得好值,下次再去。
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝香港大哥的文章跟資訊.

我也打算到印尼去玩.

請教大哥,我帶港幣到印尼雅加達,換錢匯率會不會不方便或是匯率很差?

一般全套的女孩,要給多少小費(不想亂給,打壞行情!)

多謝師兄分享

回復 敘利亞美斯 ##4 的帖子

昨天这里,,一千港元对 一百八十一万R

香港好过这比率,你自己看着办,  

我貼士比  ,十万到三十万,看服务,

好似無咩前戲啵,例如BBBJ呢

回復 coffeenet4541 ##5 的帖子

萬分感謝!

謝謝分享

回復 richardwin ##3 的帖子

香港對會好d... rate is not good here
小費我會咁:
bad - 100k
normal - 200k
good - 300k

回復 LokerLok ##9 的帖子

非常感謝大哥回帖,我住在台灣,只是之前香港朋友來台灣玩,換了很多港幣在身上.

1001系Jakarta最豪的场,1000元港纸唔算贵了。如果去Clissic 或Travel, 就平好多,双飞埋都系3,4百

thx for sharing. Any suggestion for the hotel or the area to stay ?

聽師兄咁講印尼都值得一去哦,
還有2個禮拜就放大假,印尼都可以列入去玩嘅名單內。

回復 LokerLok ##1 的帖子

謝謝分享

之前去過一次,條女好正但服務不太好,好想再去

感谢大大的分享

唔緊要開心同埋自己覺得抵比

谢谢分享,我下星期过去雅加达。 不过看了下,1001价钱好高,不知道要不要去。。

下週要去雅加達了!非常感謝分享!

多謝師兄分享