[住宅/民型私竇] 銅鑼灣鳳X

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見3樓Christy 的相幾吸引 有食評嗎
小弟一個月前去過,我喜歡高妹,佢真係高。
但係真人年華已去,仲要有唔細嘅肚腩。
想揸吓,奶吓對波…………明顯响葉問學過吓嘢。
唉!張相矇矇地。
睇得出係佢真人,不過 3, 5, 7 年前影嘅。
回復 OCP_WAI ##2 的帖子

多謝師兄分享!鳯記有冇好嘢介紹?
回復 poorguyy ##3 的帖子

有,但各花入各眼
要親身洗樓,唔懶得。
出名老人院……
咁多間之中呢到都算一般..好多其他地方去完一次之後永遠唔上去..
Yo-yo唔錯,皮膚堅滑,我玩熟咗佢都好豪放
Any Ching try 3G2 Carmen? She is always busy and cannot see how she look
回復 OCP_WAI ##2 的帖子

Support share real experience.
用手機回應 sam_smith #7 的帖子

師兄yoyo邊層同邊間房呀?

想揸吓,奶吓對波…………明顯响葉問學過吓嘢
i really hate this kind of chick, why don't she just fuck back home
maritime 發表於 2019-6-24 19:06
Any Ching try 3G2 Carmen? She is always busy and cannot see how she look

Wait outside for 1 hour today, still cannot see her face.  
Any Ching know how she looks and worth to try?
Thanks
maritime 發表於 2019-6-27 18:09
Wait outside for 1 hour today, still cannot see her face.  
Any Ching know how she looks and worth ...

佢冇挂個有客牌出來咩?
jazz_chow 發表於 2019-6-28 17:09
佢冇挂個有客牌出來咩?

yes, but she is always busy
三樓有條囡次次行過都叫得好勁....有無CHING 試過係咪真係咁好屌?
Angelababy 復出!可以一戰
jimmycheekytom 發表於 2019-7-28 15:55
Angelababy 復出!可以一戰

睇落幾吸引,請問囡囡係咪真係識揼?
$500個餐係幾耐?開大加幾多?
stepyin 發表於 2019-6-25 08:13
用手機回應 sam_smith #7 的帖子

師兄yoyo邊層同邊間房呀?

3樓寫住yo-yo同上海妹,返咗老家8月中先返嚟
有冇師兄試過武媚娘,成日都反牌,又唔見有廣告,唔知乜料。
謝謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:20