[華南地區] 是否老作網友公論.寸金大厦酒店戰布吉酒吧北嫂

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先講下老作
水灣路酒吧亍 Screenshot_2019-03-08-13-21-07-305_com.android.browser.png
S O H 0酒吧 IMG-20190322-WA0000.jpg

沙咀叫G 巷
十個G P O
三十個嫖客輪亍症
指正事實
網友自有公論

講返屌閪.件深足林走左.我係網同其餘深足林囡講話中出佢俾五百小.我話我想中出佢地.一视同仁俾五百.係網上吹下水.有件布吉酒吧北嫂叫我上去玩.我叫佢直落深圳.佢話要交數.叫我上去唱一陣.就同我走
好.叫阿姊.俾廿皮執房換毛巾
去租房.一定要租寸金大厦般 IMG-20190322-WA0011.jpg .幾間酒店.無專用电梯.帶企亍上楼都冇問题.就搭307上布吉. IMG-20190322-WA0003.jpg 係酒吧唱一陣  .就拑件囡落深圳.食飯.屌閪先除衫 IMG-20190322-WA0005.jpg IMG-20190322-WA0004.jpg 睇尿尿 沖涼洗鸠閪. IMG-20190322-WA0002.jpg 上床濑閪 IMG-20190322-WA0006.jpg
玩六九 IMG-20190322-WA0008.jpg
囡上
IMG-20190322-WA0010.jpg 大力揸波 IMG-20190322-WA0007.jpg 责住捅g a p 射閪芯.刮住子宫頸.炮彈般出米青 IMG-20190322-WA0009.jpg 過夜

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回覆 讚好 不讚 使用道具

我愛朱纷申 發表於 2019-3-22 11:06
先講下老作
水灣路酒吧亍
S O H 0酒吧

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

相亲相爱 好缠绵

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

先講下老作
水灣路酒吧亍
S O H 0酒吧

引述 alvinfeng 說:
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!

先講下老作
水灣路酒吧亍
S O H 0酒吧

你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!

sexhunter777 發表於 2019-3-24 03:02
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说 ...

IMG_20190324_052045.png Screenshot_2019-03-08-13-21-07-305_com.android.browser.png

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

sexhunter777 發表於 2019-3-24 03:02
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说 ...

[死使.老作猫閪分身七又七又七
斷正唔好自剞/color] IMG_20190324_052045.png Screenshot_2019-03-08-13-21-07-305_com.android.browser.png

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

先講下老作
水灣路酒吧亍
S O H 0酒吧

英雄所見略見呀!!!

先講下老作
水灣路酒吧亍
S O H 0酒吧

英雄所見略見呀!!!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!