[華南地區] 做trade,啪定勁豹,急骑共享新洲插開浪袜褲五條大妈

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

19/3又有trade,跟住去布吉唱K,未過落馬洲,啪定勁豹,成功,佢地去布吉,食午飯,唱noon k,我遲的到,搭685,新洲落車,駕共享去新洲南 IMG-20190321-WA0003.jpg ,條巷有成十條G企 IMG-20190321-WA0005.jpg ,執件五條上房, IMG-20190321-WA0006.jpg 件大妈係咁除底,身穿開浪袜褲,那高衫露波就用濕巾抹閪,搽K Y,用濕巾抹我用勁豹硬如鐵棍之鸠,就床边帶鸠.插入開浪袜褲露出的閪窿 IMG_20190321_073845.jpg ,☺,鉄棍顶閪下下閪芯,屌左幾分鐘未出,要上床屌,大妈詐形話我食左药,五十元屌死人咩,五條,唔俾上床屌咪落亍屌多個,掹鸠去厕洗能,屌,唔識俾熱水淥鸠,淥到赤赤痛,落去整碗燒鹅河,整完,碌能好返,入新洲南G亍,射件大妈定過去咀咀Q幼幼.屌大妈出完又要休息下先可以屌幼幼,但屌完幼幼勁豹能都有六十度,夠屌大妈,决定踩共享 IMG-20190321-WA0004.jpg 到咀咀牌坊 IMG_20190319_135835.jpg

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

chuchucatcat 發表於 2019-3-22 17:59
19/3又有trade,跟住去布吉唱K,未過落馬洲,啪定勁豹,成功,佢地去布吉,食午飯,唱noon k,我遲的到,搭68 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

大性爷 话  吾日三省吾伸
先同开浪袜裤 大妈开斋, 跟住幼幼 ,最后六十度屌大妈? 好厉害!  
回復 chuchucatcat ##1 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2019-3-22 17:59
19/3又有trade,跟住去布吉唱K,未過落馬洲,啪定勁豹,成功,佢地去布吉,食午飯,唱noon k,我遲的到,搭68 ...

引述 alvinfeng 說:
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!

你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说别人,真他妈烦

師兄說得很對!這個老弱智很令人討厭呀!希望他早日歸西不要留在這裡丟人現眼!!!
sexhunter777 發表於 2019-3-24 03:00
你这个老弱智老是用一些日本老毛片来做文章的图片,以为没人看得出吗,天天在这里说 ...

IMG_20190324_052045.png Screenshot_2019-03-08-13-21-07-305_com.android.browser.png

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

周兄有心有力,唱遊神舟版。
zhumuo 發表於 2019-3-26 00:57
周兄有心有力,唱遊神舟版。

用完勁豹,
死能足一星期
今日去咸記,
睇下
星期四约左錢柜唱K
請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

英雄所見略見呀!!!

英雄所見略見呀!!!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 05:04