[TS專區] 我真係想試下TS

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我真係想試下,有沒有師兄可以比d聯絡又或者帶我去試試!
我15/4有一天,麻煩大家幫手!
回復 阿輝叔 ##1 的帖子

nana 一帶大把, 等師兄出報告
會唔會好貴?我想帶番酒店慢慢做果d

去Nana二樓果間Straps啦!成間都係TS,返嚟記得出包膠!
等睇師兄入道報告,支持!
阿輝叔 發表於 2019-3-29 08:57

點解唔揾LB , 好服侍d , TS好多都無服務,除非你是帥哥or like you,  如果想慢慢玩,可能撞唔啱手神,隨時中伏
Strap真係無敵,好正. 想慢慢玩,约1:00至1:30 去。可能會好D
阿輝叔 發表於 2019-3-29 08:57

師兄可以參考下之前其他師兄既報告.

點為之貴先?
要慢慢玩, 又要服務好, 又要平 ...
對其他師兄好, 唔代表對你好.
其他師兄鐘意, 唔代表你鐘意.

建議師兄撞下板, 出個包膠大家研究下,
咁先有得互相建議討論.  
其他點分ts同真囡?
食左都未必分到
hungyiu 發表於 2019-3-29 17:04
Strap真係無敵,好正. 想慢慢玩,约1:00至1:30 去。可能會好D

Straps唔係會比人屈? 媽媽生又會逼你帶囡走?
唔好意思 我純粹睇報告見到 未親身試過
Strap ge TS真係好很正,靚過真囡,但預左冇服務,超趕時間同俾人屈TIPS, 所以睇下師兄點睇
GoMacau 發表於 2019-3-29 22:46
Strap ge TS真係好很正,靚過真囡,但預左冇服務,超趕時間同俾人屈TIPS, 所以睇下師兄點睇

我就係怕呢d情況
TS係完全體,人造人。
搵真囡好過啦!
阿輝叔 發表於 2019-3-29 22:49
我就係怕呢d情況

我同師兄而家諗法一樣,但個陣Nana找唔到真囡,所以諗住參戰一下strap, 點知忍唔住帶左囡上房,上到知服務超趕同唔好😣 冇下次,但點都要試下ge🤣
Strap女就真係堅得,不過媽媽桑一直黑口黑面係旁邊叫你簡女好鬼煩,遲疑少少就全場女一齊用中文粗口問候你,不過後來走人係門口煲煙時,有條女係裡面出來撞到我地一下,佢又第一時間低頭道歉好好禮貌,可能工作狀態都係高鬥人設
阿輝叔 發表於 2019-3-29 22:49
我就係怕呢d情況

有乜好怕呢?如果係想試咪去搵件試吓囉,就算真女都唔包個個好服務啦!
其實搵囡囡都係想搵啲服務好嘅,聽講T S啲服務好好,但係NANA都有好多負平。
我都想試好耐,不過仲係搵唔到😔(Pattaya),試過起Thai Friendly問都話有dick......行過soi 6,soi 13/1都係得LB多,黎緊5月尾去7日希望有機,因為頭兩日係自己過去先
smile1983 發表於 2019-3-31 01:10
我都想試好耐,不過仲係搵唔到😔(Pattaya),試過起Thai Friendly問都話有dick......行過soi 6,soi  ...

祝你搵到啦
希望你搵到!等你報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:32