[曼谷] 短鐘,長鐘,過夜論「每個男人嘅過夜情意結」

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔好屌住先…
我知我仲爭一篇,交代返上個trip嘅報告🤣

但剛剛今個月就同一個4台師兄去玩(新手)之前帶開自己朋友多🤣
留意到啲特性,所以出個論文先🤣
今次玩得好開心,佢都算好叻仔(第一次黎講😘)

好多新手都會覺得泰國好美好,好平,性價比好高
所以會存在幾個大問題…「過夜情意結」「你是獨特的」「金錢概念模糊」

先講「金錢概念模糊」
即係出左去,換左唔係港幣之後,就對金錢嘅概念模糊左…
打個比方:去gogo bar,有部分係需要一次買兩杯drink俾女女,340銖兩杯,突然間佢就會話,咁貴嘅,係咪當我水魚呀🤯😤
但第二間gogo bar只需買一杯drink俾女女,220銖,佢又覺得無問題喎…🤔
再黎:某間bar,由你入去開始,有個侍應帶枱,幫你拎酒,幫你叫女,但佢叫你請佢飲杯可樂,140銖,你又牙痛,話人地無咩點幫手…
但另一邊廂,門口要收100銖入場(但明明係唔需要俾)俾左之後仲要多謝都無句,係後面笑梗你傻仔,你又狗沖咁過去🤔
記住,任何地方只要明碼實價,都唔係搵笨,但偷偷摸摸咁,就20都會俾多😉

「你是獨特的」
佢淨係對我係咁…其他客佢連line都唔講多兩句,淨係同我日傾夜傾,
收左工,放左假無試過同客出去,第一次陪我出街,
永遠無同客超過一個鐘,淨係陪我多啲時間……等等(太多,不能盡錄)🤣
她喜歡我,所以我是特別的??!
可能性唔高…歡場就無真愛,全世界男人都知道…但偏偏就係男人嘅軟肋🤣
加上泰妹講大話,已經厲害到連自己都可以呃埋😅
所以唔好相信「你是獨特的,因她喜歡你」
有無喜歡你,我唔敢去否定,但你係咪獨有的唯一,我就夠膽講,唔係!!
咁當然有例外,我都有聽過,但真係萬中無一…
背後涉及太多問題…金錢、時間、恆心、文化、家庭接受對方、距離、朋友等等…
如果所有問題都解決曬…我恭喜你🎉真心嘅
如果唔係嘅,就乖乖地做個嫖客算數啦…
但有陣時又想同佢地玩下個遊戲,咁點算🤔🤔
我嘅方法就係鬥講大話,鬥呃呃騙騙…(如果閣下有更好嘅方法,留言交流下🤣)

「過夜情意結」
最最最最常犯嘅錯誤⋯
個個去到都話想要搵女過夜,先唔講閣下係咪無人陪你瞓,瞓唔到…
但最慘係,又想搵人過夜,又嫌貴🤔
忘記咩大片場曾經5000過夜,蛇美4000過夜…尼啲同我忘記曬佢先…
網絡資訊發達,條條女都唔再無知,知道自己有市有價,連埋通脹…好光景已不復再
8、9000靚女過夜,我經常都聽到,6000過夜就質數差少少,5000過夜唔係無,但好難食得好,4000過夜係熟客價,3000過夜已經係朋友價…
即係如果你想食平啲啲,就要成為佢嘅熟客,朋友
咁你估人地第一次見你,又會唔會當你熟客同朋友😉😏
所以睇報告,要有分析能力…唔好太多幻想(當然有真實嘅情況啦😏)
第一次見面,實實在在st一次,好玩嘅就要佢line,搵多幾次就會關係好好多,著數就自然會多好多…但如果都係想第一次見就過夜咁點算好??!
咪做一次豪客照俾錢囉🤣🤣🤣🤣雖然唔建議,但阻唔到你決定…
但你又要諗下,過夜又抵唔抵,你係咪可以成晚唔瞓,不停咁屌佢,佢又俾唔俾你咁做🤔多數過夜都係出去飲到斜曬咁返酒店,你又屌得佢幾多Q…
如果係純粹想搵條女陪你去玩…咁點解唔st一個屌完,再去st搵一個係專陪你去玩,都係講梗5000🤣
但如果你係純粹想搵人陪瞓嘅…call我呀,我收得好平,陪你瞓到黃昏都得🤣🤣🤣

總之出黎玩開心就夠,其他野easy啦🤣

其實仲有好多新手問題未講曬,歡迎大家一齊討論下
例牌俾啲相你地睇下啦😘😘😘放得出黎就唔怕你尋人啦,高手🤣
講得好,全部認同
回覆 讚好 不讚 使用道具

ching我果D愈貴既!
一開始收朋友價, 跟住熟客價,之後片場價!!!

應該係我問題,除非唔係

講得好好 多謝分享

講得好

同埋有時出黎玩, 俾 d 素質人地睇下.
你諗住有錢可以做大爺, 人地都有權唔做你妹仔.

同時間, 唔好自己滿足開心扮豪客,
人地只係當你水魚傻仔扮土豪.

難聽, 但係基本遊戲規則

短而精 值得分享

好文
平唔平真係睇點玩同玩咩,
食野係幾平既

回復 Kimchen ##1 的帖子

十分認同, 好!

RESPECT U

师兄,点为知st陪玩?

回復 Kimchen ##1 的帖子

全中...

好中肯,非常支持

excellent point of views bro

講得好🖒

支持! 泰妺講大話連自己條仔都呃,何況我地只係客

簡直係精華

不能應同更多

鐘意過夜就落 pattaya, soi 6, 街女都重有肯 2-4k b 過夜

泰國雞蟲心理學講中晒
btw 師兄LT收幾錢要拮著屎忽訓
不過LT最正係有人含撚含醒你.....而我只係睇report見過 未親身試過

btw 我而家已經唔會LT 除非條女自己要求 之餘 講明幾點走 我都講明如果朝早凌晨走就無謂 暫時黎講咁做都未衰過 更加有d st free upgrade lt 不過呢d情況只會接近2,3am先會

完全講中哂