[住宅/民型私竇] 建興討論區

伸手黨多,出真報告少,勁無奈!

回復 skcat ##41 的帖子

貓哥好巧!昨日夜晚較你早幾個小時上去,同樣發字樓左巷食過,但無你這個這麼好。另外我看右巷有俄開門講話,準備過幾日再去一探。
chunge10 發表於 2019-5-25 19:52
回復 skcat ##41 的帖子

貓哥好巧!昨日夜晚較你早幾個小時上去,同樣發字樓左巷食過,但無你這個這麼好。另外我看右巷有俄開門講話,準備過幾日再去一探。

我都系洗第二轉先遇到件啱心水既,要靠經驗加運氣吧!我到了俄已收工,冇留意到質素。
回復 skcat ##43 的帖子

還蠻意外的,建興感覺恢復了不少活力,不知道是否迴光返照
chunge10 發表於 2019-5-25 22:05
回復 skcat ##43 的帖子

還蠻意外的,建興感覺恢復了不少活力,不知道是否迴光返照

系旺返,陀北泰多質素一般,開4-500不定,不知mk好人幾時會又大掃!有得食要快了!
剛食左八字思,思房泰幼,開四魚包環吹,前后侍浴泰洗浴服務,可大車奶蓮,男上,坐蓮再男上狂渣波狂渣出野,細粒健康膚色窈窕身型。
我都想要七日鮮
多左未見過既長駐女
唔知邊度搬過來

今晚食左濕衫A,思房細粒大波令身型sexy克厘內衣妹,五魚包環吹,吹功一流吹左有7,8分鐘,然後上套騎馬屌,再坐蓮狂屌,最後男人狂渣波狂屌出野!爽爆了!
skcat 發表於 2019-7-1 21:38
今晚食左濕衫A,思房細粒大波令身型sexy克厘內衣妹,五魚包環吹,吹功一流吹左有7,8分鐘,然後上套騎馬屌,再坐蓮狂屌,最後男人狂渣波狂屌出野!爽爆了!

巧似巧正bor
而家KH 咩環境?
呢水俄妹,4,5(800),8(700),可食尚可!
牛奶有2舊菜麻麻,d房高肥克俄一般,食左c房粉蓮令身型金俄,收六魚包膠吹目測廿幾,冇侍浴可奶蓮小車,男上坐蓮騎馬狗仔乜都得,最終男上狂渣彈手大真波狂屌出野!超值的一餐俄羅斯菜!
尋日少有地有時間去旺角,上去洗咗一轉,食咗四零狗福建妹妹,細細粒瓜子口面,四魚半,有前後侍浴,吹功唔錯,換po好合作,唔吹鐘,可翻食。聽囡囡講係北角同KH兩邊走,呢水都應該差不多要放例假。
回復 chesterdor ##54 的帖子

請問有無環吹?
Reply skcat ##52 Add Thread

Thanks for sharing the information Ching!
比以前差太多,
泰: 有九成食唔落,不過冇以前咁多妖
北: 加咗價,但係質素同以前冇得比
俄: 一向冇食開,不過好多外表睇落唔值$800
回復 5267 ##55 的帖子

要加多一舊,囡囡會沖完涼後問駛唔駛環吹,不過我無加,但囡囡都好心機吹,全程都好笑容。
回復 skcat ##53 的帖子

尼個我都想試,有環吹更好,美國4仔咁
1800大清洗

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 23:57