[住宅/民型私竇] 建興討論區

早兩同朋友上去,食了13樓C1,環吹要加錢
朋友無試環吹,有事前浴,事後自己,服務一般,叫聲假。
係門口大約等15min出來。

今日洗一轉乜九都無,好多無開
前晚收工偷跳食咗13樓出電梯右轉盡頭,細粒上海姑娘,有侍浴,碰碰車,真奶,多水!
冇乜景?
究竟kh依家嘅俄係咪已經唔多掂?
今日上去試500,貼哂相咁😣😣😣,又話有服務又後生。。。但原全無服務。。。又格手又唔比錫。。。點卜呀,最後野都無出就走。。。😣😣😣
回復 Chungch ##66 的帖子

請問幾樓同邊間房?
5/F A8 房
瘦,細粒,真B+波,腳靚,但 service 唔係好得好粗魯用力捉住我細佬嚟帶套, 大力捉住嚟吹係會吹到你軟嗰隻, 全兩個post話唔舒服 話攰,收 5鱼半
尋日洗左轉樓好似多左好多囡囡開工
0433351410 發表於 2019-9-5 22:44
5/F A8 房
瘦,細粒,真B+波,腳靚,但 service 唔係好得好粗魯用力捉住我細佬嚟帶套, 大力捉住嚟吹係會吹到你軟嗰隻, 全兩個post話唔舒服 話攰,收 5鱼半

可以慳返!

Think they change every week
5267 發表於 2019-9-4 15:42
回復 Chungch ##66 的帖子

請問幾樓同邊間房?

5267兄好似好低調
頭先食完十樓
出电梯左左第一間長頭髮高瘦白
唔配合好多嘢都話唔得, 開門睇似有B頭
點知得細A,叫佢帶住個 bar做佢話唔得
叫佢企喺度後面企入又話唔得
重要闊洞,冇feel軟咗走人
0433351410 發表於 2019-10-11 17:24
頭先食完十樓
出电梯左左第一間長頭髮高瘦白
唔配合好多嘢都話唔得, 開門睇似有B頭

下次直巧D

之前見到呢個有個K sir話係見兄搭lift見到件索泰妹咁, 又居然無食到又話好後悔咁, 睇完真得啖笑, 心諗獅子山下真係多傻佬!

我今晚就路經波鞋街, 自然就上去KH洗下樓, 由實死掃到落衫褸, 對高層一個笑容可愛細粒靚泰妹念念不忘, 即時再搭多次lift上返去幫襯, 開四魚包環吹即入房, 一入即抱實佢大車車到天旋地轉,然後佢幫我細心侍浴, 洗好上床先大車狂車下先,然後再奶蓮再奶落去, 囡示意我訓低服侍我, 我訓低佢就69互動落力環吹我奶西, 奶到大家勁high, 然後上套先騎馬, 坐蓮再狗仔式, 最後男上大車狂屌屌出野!

服務認真好到極點, 事後又有侍浴再著衫俾家用佢, 大大滿足黎個goodbye kiss再返歸了!打算自私食請勿問我係邊間房!

fakami 發表於 2019-10-13 04:50
之前見到初階搵囡區有個K sir話係見兄搭lift見到件索泰妹咁, 又居然無食到又話好後悔咁, 睇完得番笑, 心諗 ...

She is fair for Thai
回復 ashleyyoung ##72 的帖子

大哥,唔係小弟低調,係無乜貢獻,所以無帖。
5267 發表於 2019-10-14 21:52
回復 ashleyyoung ##72 的帖子

大哥,唔係小弟低調,係無乜貢獻,所以無帖。

加下分俾你
Reply fakami ##75 Add Thread

Thanks for sharing Ching!
泰妹真不會試,掃幾次都有人妖

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:34