[華南地區] 大梅沙囡急走.返危險食囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

约了個以前的足囡,佢話住鹽田故相约大梅沙屌閪,大梅沙沙灘山竹之後尚未重開, Screenshot_2019-04-02-15-14-03-876_com.miui.gallery.png 的酒店民宿低至一百,老作貓閪同的分身唔好作同囡大梅沙沙灘玩水,
係新瑞华開台等到佢一齊食住乳鸽上網揀炮房,屌,件囡接左电話要即走,今日陪唔到,尚攞左我五條搭的士
食完飯,行下,整架共享踩轉, Screenshot_2019-04-02-12-35-05-065_com.mobike.mobikeapp.png 係海闊凌海俾阿嬸嬲租房,上房睇高層全海景,都係百五,尚話可以三点退房,平咁成,打电話問囡搅乜嘢,半夜或明早來陪我,佢話遲半粒鐘答,我咪係地下蘭州拉麵下午茶等 Screenshot_2019-04-02-12-32-38-593_com.tencent.mm.png
最後都唔得,一怒V7却删埋,
搭車出危險,捉件幾好樣珠园玉润滙X囡上房, IMG-20190402-WA0001.jpg 入房一路揸一路除衫,囡36d真波,皮膚白滑,渾圓靚股,的確誘惑無比,充滿野性又熱情,笑容淫淫落力招呼為我解衣,纏埋我手拖手,嗲聲嗲氣,用手牵我興奮到扯旗的鸠,入浴洗沖,36d大波夾腸仔,快速地上下套弄,自動跪低吹奏一曲,爽到無朋友,浴後上床,床上表現風騷入骨, IMG_20190402_151031.png 不停用手指係我小弟弟打圈,又用個性感紅唇係咁鍚我lin lin,由上漫遊至下,經過囡囡一番埋頭苦幹,全身倍感舒服,環保吹,龜頭連住佢D口水,激情吹奏,feel到好能舒服,眼神加深喉,好似AV女優咁樣,好勁D吹功,下下深喉強攻之下小弟弟幾乎標米青,叫佢將塊閪塞我口,俾我舌耕一輪就話我舐得太利害,嘈住要帶鸠入穴洞,女上骑上來,多毛生仔閪俾我濑到多水多汁尚算緊窄,坐上嚟快放一段,扭動腰部瘋狂猛騎,天然水愈流愈多,爽到佢淫聲起伏不斷,我興奮到幾乎忍不住,甩能變換體位男上睇住屌插,再作一輪濑閪男,叫囡再含一輪能玩六九 IMG_20190402_151108.png ,刺激不行了,要出,再男上抽插一輪, IMG_20190402_151212.png 伏身男上揽住交颈嘶磨.鸠顶閪芯,龜頭刮子宫颈,最後伴隨佢嘅叫春咁尖聲高叫,一炮連珠而射,實在好能刺激,最後相擁而睡,任那鸠汁閪水沾滿下身床单到夠鐘先入浴离去

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回覆 讚好 不讚 使用道具

我愛朱纷申 發表於 2019-4-2 15:32
约了個以前的足囡,佢話住鹽田故相约大梅沙屌閪,大梅沙沙灘山竹之後尚未重開,的酒店民宿低至一百,老作貓 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

床声囡声棒下奏起来

mtlrichter 發表於 2019-4-3 00:41
床声囡声棒下奏起来

係足浴開大上房,的房板間,尤其X忠六間房,屌閪声此起彼落,最佳催情

chuchucatcat 發表於 2019-4-3 08:46
係足浴開大上房,的房板間,尤其X忠六間房,屌閪声此起彼落,最佳催情

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

申哥,好嘢👍,文筆非常厲害,成個逍遙快活過程表露無遺。

大六九大王 發表於 2019-4-3 11:43
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

申哥,好嘢👍,文筆非常厲害,成個逍遙快活過程表露無遺。

你好鍾意咀咀孖辮妹,明天掃垾埔七人女子榄球,香港隊件孖辮妹好正,兔费入场,1000到1700

回復 chuchucatcat ##8 的帖子

多謝周兄

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!

大六九大王 發表於 2019-4-3 16:01
回復 chuchucatcat ##8 的帖子

多謝周兄

海閣凌箫咁平,典解唔包左“會完”女女去小梅沙再砌

zhumuo 發表於 2019-4-4 13:08
海閣凌箫咁平,典解唔包左“會完”女女去小梅沙再砌?

滙洪做廿四冇地方俾的囡住,囡有地方住,有佬,有仔
反而X忠收夜九点最遲上房,好多的囡夜晚住,有佬叫過夜梗去

今日女子榄七,
中國冇參加
H K全新血
鬼妹仔多
又唔撞得
又唔跑得
輸左粗口最了得
練習打氣 IMG_20190404_133600.jpg

入場

比赛

我爱股軟陽
依鑊急升
九萬股
分两日放
執六皮
Screenshot_2019-04-03-10-06-05-348_com.aastocks.android.bs.png Screenshot_2019-04-03-15-25-02-953_com.aastocks.android.bs.png Screenshot_2019-04-04-15-35-37-647_com.aastocks.android.bs.png
執六皮
尚住海濶凌海百幾 Screenshot_2019-04-04-21-38-55-249_com.dp.android.elong.png

過馬交住萬豪
玩天浪淘園
六十幾,食好的,住好的,

chuchucatcat 發表於 2019-4-4 21:33
我爱股軟陽
依鑊急升
九萬股

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2019-4-4 21:33
我爱股軟陽
依鑊急升
九萬股