[樓上骨] 有無揼開九龍城泰骨

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我本身有揼開 正骨$150/hr都算平

通常有得加錢去part 2 但囡囡一般

所以想開個po 交流下間中出現的後生囡囡

主要討論幾間位置如下

有大:中銀,衙前塱道,任你點

無大:Starbucks,城南道,打鼓嶺道

泰妹只會留21日 所以每個月頭睇完可以唔洗每星期check

Interested to know more details.  Please pm.
師兄,有大幾錢左右?
回復 hkhkokok ##1 的帖子

謝分享,想要多點資料
地圖

大家唔洗期望太多 通常三個月先有一次後生囡
好吸引!

CHING, 我上次去左任你點, 無得開大之餘只係按+BJ+HJ, 6舊水, 條女話無DOM所以唔開大
回復 leokingdom ##7 的帖子

入房前問清楚 有啲泰妹本身只做揼

未入房都可以走的 不用怕

尋日去左中銀個間,有得大,六百兩,後生大波,但冇吹,有口氣所以冇kiss,按手法幾好,可惜7日後走
見隔離161台有好多泰骨,但有一兩間真係老正,波都唔俾掂
中銀好似變左正骨
回復 iamriddler ##10 的帖子

入之前問清楚 有啲囡唔係做開

我試過一次開大 條囡除哂衫話不如打返飛機

我話唔得 跟著照屌佢
之前試過上去, 通常係豬扒開門, 靚o個D唔會出黎, 你唔彈佢鐘, 照食左之後, 靚既先行出黎.
回復 PW1 ##15 的帖子

可以下佢有無其他囡囡的 除非有客用緊

可否PM開大的位置😍及價錢
rock672 發表於 2019-4-29 17:35

可否PM開大的位置😍及價錢

地圖有

今個月行過啲女麻麻 30+

不過有間無大開嘅泰骨有個泰妹26歲 生得幾靚
任你點D女得吾得
師兄有那間泰正骨你去開