[求一夜情] 印印 3p MMF

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄有興趣同印印玩 3P MMF ? 因小弟想試但又冇乜朋友, 所以出post求同好, 詳細可以pm我  ( D; q6 t' u1 Y8 F6 {6 |

7 U: y! k2 E& F2 Y! t' GBenz 註言 (2022-9-9 15:12):
2 N3 S* ?0 c: m7 Q. L( U1 E' oNo need to Pay
插頭香!
你有印印?
有興趣喎
可以點玩法先?
好奇點玩法
我試過喺apps有位人妻撩我三P, MMF 不過我冇興趣,對方係佢老公,一齊砌佢老婆
簡單講下:
8 A. Z+ g2 a/ o! V4 [+ _2 n9 Z8 I4 d: \7 n. R) o7 r' }
我同印印並係任何關係,只係之前one on one過一次,最近覺得無聊同佢吹下水,/ G8 P; ^9 Q5 T7 f# U
問完佢肯MMF就係咁㗎,價錢講好2000 2hrs, 時鐘另計,有興趣已朋友肉金+時鐘一人一半,
$ c/ B! K& y4 T4 [; S! O/ H' J到時比條女唔係比我
幻滅無界 發表於 2019-4-12 10:35
/ n/ K4 C0 ^) k: O! l! q3 @( D& }. q簡單講下:
/ i+ O: E% O# w/ F0 o/ _6 H" V- s1 K3 {+ p
我同印印並係任何關係,只係之前one on one過一次,最近覺得無聊同佢吹下水,
, R" ~( b: M: R6 M5 v0 I
有興趣,但價位有無試過同佢傾番低啲呢?例如1500/2HRS
有興趣
2K  甘佢都幾好賺
1000尚算合理
女有無相睇睇?
- n: f. |7 u4 d8 d! ]咩身材
師兄,冇樣睇唔知值唔值呢知價喎
回復 幻滅無界 ##1 的帖子
( \1 X3 \- Z7 i) a) ]9 F! @" v5 t% U8 d) i
如果有相就可以諗諗,好服務嗎?
$ J! ?- s5 s4 _) A& z8 o! W大不大波?
回復 幻滅無界 ##1 的帖子6 y1 P! V4 M6 i( P

# q  s5 P6 C* k. @+ O: @" \/ N小朋友興趣, 請問師兄已經有目標未
Thanks 1000都好5 _5 E4 G, k2 V! s, M5 ^3 [
合理
幻滅無界 發表於 2019-4-11 23:11 0 k4 L9 r( d2 K1 r6 n' ~% ]
有冇師兄有興趣同印印玩 3P MMF ? 因小弟想試但又冇乜朋友, 所以出post求同好, 詳細可以pm我

; G3 i/ n% r$ @; G; |7 z2 H' `: }8 l有興趣已PM THANKS CHING
條女吸引嗎?
回復 幻滅無界 ##1 的帖子
$ r* M3 C: k) t) p& K+ a: ^# Y4 }) V* N" k0 ^
求聯絡資料~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:41