樓主: chuchucatcat

[華南地區] 北上風声緊下次記者問總理中國有冇妓女,有,港澳特区

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!
chuchucatcat 發表於 2019-4-13 09:14
此照一出,並非流言
HK咸記成亍南下G
長沙湾掃黄

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

周七七自己不停出老作膠帖!仲夠膽話人啲報告系老作?正一白痴死老野唔死無能用!阻住地球轉,系度獻世嘅一隻老而不!
sexhunter777 發表於 2019-4-17 00:03
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛 ...

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

chuchucatcat 發表於 2019-4-14 10:17
企亍边度都有,見新洲殺,有咁幻想

老作猫閪,春秧亍無浴厕鸡竇你老母開,條76係另一吹見人講春秧又作去叫G,上去有冇浴廁炮房,你信嗎?
今時今日尚有冇浴厕供應炮房
吊你老作猫閪分身
chuchucatcat 發表於 2019-5-9 11:10
老作猫閪,春秧亍無浴厕鸡竇你老母開,條76係另一吹見人講春秧又作去叫G,上去有冇浴廁炮房,你信嗎?
今時今日尚有冇浴厕供應炮房
吊你老作猫閪分身

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:26