[東西、歐] 法蘭克福fkk最新情况

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先多之前既師兄资料, 更正小小, darmstadt hbf的所謂免费轉驳北站巴士, 其實不是免费, 只系小誤会, 系站的旁邊有個電子售票機, 德国人自律, 建議大家做好香港人精神, 尊重人地.買票上車.而回程北站班次少, 建議回市中心站

入正题, 當晚入去有70-80件女, 食用律17%,D女後生多, 我食左两四件.目前靓女果D有少少变質, 個個女都要求一百欧元先肯環吹同車, 後来我食左两件要求加钟可免费環吹同kiss.其中一個只肯小車, 不過主動口爆.

另外, 靓女果D, 有個我唔肯加鐘,奶都唔比錫,就系咁, 搞到我冇晒心情要再找第四個
回覆 讚好 不讚 使用道具

marcinoregon 發表於 2019-4-13 19:53
師兄,我用當地官方交通 RMV app
從法蘭克福火車總站到 sharks 嘅巴士站 darmstadt daimlerweg
票價為 8. ...

原来咁, 多谢指正, 我系售票機買,仲有我買票系D職员帮我, 去程買darmstadt nord

德國買車票係以區計嘅, 所以只要買由Frankfurt去 Darmstadt嘅火車票, 你係Darmstadt內搭果程巴士係火車票包左唔駛再買....如果你搭火車去Oase, World或者Golden Time都係一樣唔駛另外買轉車嘅巴士票

至於囡囡服務問題, 係睇供求嘅, 如果好高質唔憂冇客果D, 吊高黎賣都好正常, 佢亦唔怕你唔肯俾。所以我嘅睇法係一於當高質女收費係貴其他女一倍, 覺得值得嘅咪食囉! 覺得唔值咪學肥媽食平DD囉!

marcinoregon 發表於 2019-4-13 19:51
小弟今年2月去左,覺得oase陣容比sharks好D。唔知師兄覺得現在系唔係。

我冇去,今次主要旅行, 明天会去慕尼黑再到新天鹅堡

問多少少師兄, 請問點去oase 方便D?下次去體會下

CPKELVIN 發表於 2019-4-13 23:12
德國買車票係以區計嘅, 所以只要買由Frankfurt去 Darmstadt嘅火車票, 你係Darmstadt內搭果程巴士係火車票包 ...

咁又系, 我都有咁想法,如果樣靓身材正, 绝對值得比. 题外話, D女喜歡亞洲人, 勁多女主動挑逗我. 果下突然有種選擇困難症.

後来一個经常去既本地人話我知D女喜歡中國人, 佢話中国人錢多,愿意玩一個鐘, 我講笑話唔系亚洲賓州细咩?其實D女表面同你好好, 一入房, 就系咁問要唔要特别服務. 好彩全埸我只見幾個泡菜老,国人唔多, 如果太多,到時可能又玩到D女屌高来賣

pingnap 發表於 2019-4-13 23:43
我冇去,今次主要旅行, 明天会去慕尼黑再到新天鹅堡

問多少少師兄, 請問點去oase 方便D?下次去體會下

OASE而家有公司車由法蘭克福火車站南面出口接送, 一程只收5歐

詳細情形, 你睇返呢個post下面我同另一位ching嘅回帖啦

補充內容 (2019-4-15 18:14):
http://141hongkong.com/thread-2138080-1-1.html

回復 pingnap ##1 的帖子

請問可以選妹前先問50歐包不包含環保吹&KISS嗎?

另外師兄是去SHARKS?
食用率17%有點低啊...

av狩獵者 發表於 2019-4-14 21:06
回復 pingnap ##1 的帖子

請問可以選妹前先問50歐包不包含環保吹&KISS嗎?

德國大部份FKK基本消費是50歐半小時含帶套吹加做愛, 你可以係未上房前問佢可唔可以環保吹同接吻, 消費者問清楚確定服務內容先上房係權利, 好過打死狗講價。

至於要唔要加錢就好難講。以前, 淺吻係標準服務內容50歐包埋, 但係最近聽聞好多囡囡都會要求加錢50歐upgrade所謂嘅girl friend feel先有… 至於無套吹, 由於2年前法例規定要帶套吹, 所以公開一定係冇嘅, 不過閂埋房門鬼理你咩! 好多囡囡會要求加錢先有, 當然唔係每一個係咁啦, 你可以當講價咁同條女傾掂佢囉。

不過, 與其你加50歐環保吹同kiss, 倒不如你俾100歐玩一個鐘但係要求條女加服務, 好大機會成功

如果食用率嘅標準係指睇啱是但抽籤帶上房都OK的話, 17%其實唔錯啦, 始終各花入各眼, 有D女我覺得好索嘅可能你又會嫌棄, 正所謂百貨應百客。Sharks平均一日50-60條女返工黎計, 即係有成十條女揀。十條女揀3個食, 有選擇困難症嘅ching一定想死!

回復 CPKELVIN ##10 的帖子

師兄今年打算什麼時候去德國啊?

CHING玩一個鐘 都係限1Q???

av狩獵者 發表於 2019-4-15 14:31

師兄今年打算什麼時候去德國啊?

已買機票5月初去德國加烏克蘭玩3個星期,不過最近有d事,最後成唔成行都未知

justforyou1984 發表於 2019-4-15 16:01

CHING玩一個鐘 都係限1Q???

呢個問題唔會發生係我身上,我唔知正確答案,因為老人家一個鐘之內係做唔到2q嘅。。。如果有女可以令我做得到,我真係唔介意加錢俾佢

答返你嘅問題,如果你自問有本事一個鐘做到2q,你可以上房前問定條女,我相信應該得,不過山長水遠去到又有咁多女可以揀,我會分開2q食2條女囉

回復 CPKELVIN ##13 的帖子

師兄,請問烏克蘭的話是不是要透過AGENT或是網頁去找,不然沒有像妓院或是FKK的地方?

av狩獵者 發表於 2019-4-17 10:51
回復 CPKELVIN ##13 的帖子

師兄,請問烏克蘭的話是不是要透過AGENT或是網頁去找,不然沒有像妓院或是FKK的地方?

FKK就冇, 不過有小型妓院, 一間apartment幾條女果D, 如果你搵agent佢地會帶你去, 又或者你識路可以自己摸上去都得....本版kiddy CHING有個帖就介紹左幾間可以按圖索驥

另外就係脫衣舞嘅club/bar可以搵女, 價錢貴過網站或者agent搵...最方便當然係網上搵啦, 不過唔少照騙

50同100euro屌鬼妹对於大家的標準都係平到笑,猪西同天仙都一樣價,俾多少少靚女大家happy,girl friend experience好重要

50歐羅小鬼妹有得試真係玩獨到盡