[新兵問路] Insanity 問題

名稱:Insanity 價錢
泰國夜店類別:的士高
地址:Soi 11
聯絡:a
營業時間:2100
消費:500~999銖
概述:

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問Insanity 女女ST/LT價錢,有冇Barfine?
ST/LT價錢其實同蛇美/gogo bar差唔多,因為大量蛇美/gogo bar女女收工之後落去繼續搵食/玩
BF係無嘅,但要俾入場費
同埋師兄記得帶身分證/護照(影印或者電話影相都得)
收幾點?
Reply Chanr ##4 Add Thread

10:00 pm open, 正常03:00或04:00收, 但係有時話怕police查就收02:00.  
cdrom1972 發表於 2019-4-14 10:45
請問Insanity 女女ST/LT價錢,有冇Barfine?

冇Barfine啦!入場費好似300baht。
女女ST/LT自己倾,好似蛇尾咁。旧年试过LT 4k,ST未知。
但D女都揀客
幾點開始多人?
回復 hoikeii ##8 的帖子

12點後
fku321 發表於 2019-4-14 15:59
冇Barfine啦!入場費好似300baht。
女女ST/LT自己倾,好似蛇尾咁。旧年试过LT 4k,ST未知。

ST 多開3000B, 但有時 st 也可變成lt, 這是Insanity 的好處吧。有些自已為靚的女可能開4、5千,尤其星期五、六假期前。後生俄妹多開價5千或以上。
AaronLeeA 發表於 2019-4-15 05:35
ST 多開3000B, 但有時 st 也可變成lt, 這是Insanity 的好處吧。有些自已為靚的女可能開4、5千,尤其星期五、六假期前。後生俄妹多開價5千或以上。

有後生俄妹嗎😳

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:02