[組團徵兵] 5月8號~12號在胡志明市,有人一齊去ktv嗎?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,我5月8號~12號係胡志明市,有沒師兄可以join,組隊一齊去ktv
我5月10號晚會在胡志明市..... 有機會一起玩吧
回復 mng127 ##1 的帖子

請俾個v7俾我加你
V7: mng127
回復 mng127 ##4 的帖子

GO TO WHICH? WHAT IS YOUR PLANNING?
Go to KTV..... I just there one day so I just see able to join anyone... if not, I will play alone or find local friend to play with....
回復 mng127 ##1 的帖子

師兄,v7 add左你
V7 id: lglggw 與朋友去,若有機會閃團必參加 哈哈
給我你的id 我加你
回復 milkcity ##7 的帖子

V7:lglggw與朋友去,若可 閃開,就參加
回復 lglg ##10 的帖子

我15號晚上到, 19號走
我同另一位朋友 8號到13號都喺 hcm
v7 id 係 jimmynicholas
回復 alex92912 ##12 的帖子

好像已不少人耶
V7 id: yvmggw

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:38