[其他] 深圳唱K約團(不定期更新)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好
話說沙X收左檔之後,響深圳某個場撞返以前既媽咪,都幾熟下.
就應承左佢幫佢搵下生意,有興趣請留低聯絡方式   PM系統好似有D問題?

如果你係一支公又痕痕地,我可以組團帶上去
(但我只會約假期前夕)

如果你係三五成群,我亦都可以比V7你自己約

我只係義務,無從中任何抽成.
見4台K場靜左咁耐,搞下活動

PS.消費中高,沒能力者請自重.如有需要帶出去出左事自己負責
謝絕醉酒鬧事,吸毒人士.放飛機人士忽擾

黎緊5月11號,12號晚我都可以上去.有興趣PM我
回復 waikit ##1 的帖子

請問C兄,消費中高 即係幾多錢?

回復 yeung_gao ##2 的帖子

PM系統好似有D問題  我改改野先

痕痕才跟师兄去唱K,带出去又危险,哪怎样解痕?
坐枱700, 不少SZ場都係咁的消費啦
一直都大把選擇
點同沙灣/沙咀比呀
700坐枱甘貴
坐枱700, 不少SZ場都係,呢個5係重点,重点係D仁K女個個都當自己係女神,又要卑钱又要受罪,真係搵鬼去咩,想係仁K搵條女止痕真係萬中無一(除非c兄好靚+好有钱),要止痕現在香港比深圳方便
師兄 有意 消費如何?

我想要wechat ? Thank you
我都想要,請 pm我,多謝
可以pm給v7嗎?下次自己可以組團上
同以前一樣?

我都想要,請 pm我,多謝
請pm聯絡, 謝謝師兄
又要介紹人玩,又話带出街吾安全,甘洗乜你介紹呀。
自已去任何一間都系甘答案。
師兄,有興趣,請pm
係2022 年既 8月 重看 此帖(不是我原發),,回憶畫面快速退回到 2004 年既深圳,布吉, 多少柔情多少人民幣! 俱徍矣.
Reply waikit ##1 Add Thread

c兄,我12号晚可以。請pm我。thx

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 07:00