[LB專區] 周圍攻 三天兩夜 之八千銖窮遊芭堤雅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說這個旅程見過三隻妖,用A妖   M妖   W妖   來稱呼她們......

由於出發前,已經在TF chat過唔少Lb,睇下有無好野食,就好似散彈槍咁,射中邊個就摷邊個,傾得多,睇下食唔食到平價好服務既野!
一大早出機場,去到bkk airport十點左右,book bell bus去pattaya,係車到就做下功課,開下V7 and TF,去到1點半,因泰皇有慶典,所以好多地方塞車,大約3點半先check in hotel,天氣成37-39度,痴撚左線咁制,沖個涼抖下先出動,這個地方真係一個性城,無性不在,V7 and TF 打招呼訊息既都係sale服務 ,響過不停,然後睇下相 鳩痕痕睇下邊件可以洩一洩,有一個,   用M妖來稱呼, 傾左一陣,佢話最近失戀so hurt, unhappy咁樣話,我就話同屋企人來旅遊的,當然我一個人la, 比佢印象好一點,睇下食唔食到免費野,傾左一大輪,話帶我去坐摩托遊下這個城市,其實第一日我可能約見A妖,所以我話睇下得唔得閒先 !

時間話咁快就到黃昏6點,天氣還是很熱的,我都不浪費時間行去soi 6看看,賓妹佣工樣多,點屌?目的地個間LB bar無開,關門一天,算 太熱,這時找A妖,因之前有共識,這個旅途大家都話想見大家,咁就message佢:do you want to dinner with me? A妖: yes, but I'm sick now, 屌即係飛機? 不過好快佢就話過來了,咁7點半就係海灘路等,發覺好多妖都鐘意遲到,等左我半小時,已經濕鳩哂,點解我要等,因為我覺得佢係我約過既妖算係好靚的一個,可能之前我屌極都係豬扒,心bombom咁跳有d緊張,臨見面一刻通常興奮緊張,來到了,咁就去左買感冒藥食,去到便利店見到佢,打左8折 但都覺得佢靚,正,又夠高又瘦,好想疼愛佢個種,不過感覺佢好鐘意hi面 目無表情,行番酒店途中,又hi面又無聲無氣奇奇怪怪,上到房,感覺好斯文,無一般服務既LB咁熱情,就坐下照下鏡梳下頭,過一陣我就攬住佢 然後慢慢咁錫嘴,只係齋france kiss都kiss左半小時,假波 無癮揸,左右互摸然後佢把頭移向下面含撚,LB含撚最爽既,男人始終明白男人點為之舒服,最後我話想左她口內射,然後就射入她嘴內,就咁完成第一次,諗住同佢食埋飯然後叫佢閃,行落樓下食飯時又hi面唔係點出聲,問佢why unhappy?佢又話無野,再問佢等陣想去邊,A妖: I don't know, and you?
我說不舒服妳上來我到再訓啦,本身諗住去walking street揾野食,好了然後食飯後上番房!

估唔到要LT妳!困住左我!
10點幾在房又無野做,當然做愛,這次我要插妳,無KY , 得套,唯有我用口水當KY , 插入佢到,幾分鐘就射,好乾唔好屌,不過佢靚女,樣子搭夠,咁樣我地就關燈,過了一個只在hotel的夜晚,本身無諗過比錢A妖,但見佢好似好可憐又無乜聲氣驚佢不爽,最後比左兩千佢,6點走左,又過夜接近12個鐘,算執到, Day1  A妖沒拍照,沒相片!有種感覺佢鐘意我hahahaha, 不過理智話比我知,歡場有真愛,但不只我一個!!所以奉勸各位brother,  不要認真玩感情咁on9 ,你對佢認真 佢也有喜歡你,但同時,不只一個你!

附上Day2 M妖薄格照片 待續..................  有圖有真相,無圖靠幻想!
8千匹遊,計唔計埋食飯錢?
回覆 讚好 不讚 使用道具

我理解男人明白男人點諗,但要屌就....

八千。。。。。。好高難度的喔

三個妖,唔知邊個好玩D呢。

妖真係唔敢試

平有平游,贵有贵游,你的窮游都好精彩。

kinslam 發表於 2019-5-9 15:14
八千。。。。。。好高難度的喔

難的!!沒辦法,窮

1314.ww 發表於 2019-5-9 15:18
三個妖,唔知邊個好玩D呢。

等得閒先再打埋day 2報告,打一次 report 要一個幾鐘,好累的!

勁 師兄 咁都比你窮遊到 玩咁耐比得2千佢咁都無咋你型
泰妹/弟突然閪口閪面 又唔係嬲 都唔知佢開咩 身同感受

CH, u are so great..

C兄好似冇講收幾錢喎

周圍攻 發表於 2019-5-9 13:33
話說這個旅程見過三隻妖,用A妖   M妖   W妖   來稱呼她們......

由於出發前,已經在TF chat過唔少Lb,睇 ...

唔好沉船呀師兄,幾時約埋一齊去?😂

ii882000 發表於 2019-5-9 18:35
C兄好似冇講收幾錢喎

有a,認真d看下好wow.....

Bkk69 發表於 2019-5-9 19:15
唔好沉船呀師兄,幾時約埋一齊去?😂

有機會,plan...... 有機會既,要plan.....

利害利害,2000口爆兼走埋後門

可能唔enjoy工作,所以hi口hi面

超精彩!其待下集

比個好靚女的男人含L,有D想試下