[搵囡心得] 2019 新加坡尋歡之旅 Part 1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次黎新加坡已係上年7 月, 即係隔左成9 個月. 終於又有機會出差去新加坡. 諗起上次去食過條女真係幾回味(可以睇番我上次份REPORT, 於是我一到就V7 佢, 佢話佢仲喺新加坡, 但點知再傾落去問佢仲有冇去IPANEMA, 佢就之後幾日都冇再覆我, 算, 唔通從左良?
既然條女唔覆我, 咁都無謂強求, 疊埋心水去IPANEMA/BRIX 啦

星期四晚約左朋友去GEYLANG 間NO SIGN BOARD 食蟹, 收工都幾早, 既然有時間, 就去下之前去過嘅L20H38 睇下有冇快餐食下
L20H38 係係越南妹, 我係黃昏六點幾去到, 竟然見到件顏值唔錯嘅, 即刻擺低50 同佢入房(25 分鐘)
想玩得冇咁趕其實應該俾100(50分鐘連埋MASSAGE), 但我之後約左朋友食飯廢事遲到, 所以50 算啦
入到去, 各自除衫啦(50 坡紙都無謂EXPECT 咩服務), 不過條女都有幫我沖涼嘅
出去抹乾身, 就攤喺度等佢幫我服務, 佢坐上我大脾, 食雪條前先問我要唔要環保, 我有D 意外, 因為GEYLANG 囉正牌多數連吹都一定要上套吹
咁佢既然OFFER 我環保, 我無謂拒絕佢好意啦, 一於環保吹, 點知佢笑住問我唔驚咩咁喎(WELL, 佢咁講完我真係有D 驚)
吹功其實麻麻, 佢食腸時我就上下其手, 渣一渣波發現做假, 亦係意料之中. 但衰鬼皮膚又唔錯喎, 幾滑, 然後摸到落去指插都冇抗拒
佢都吹左成5 分鐘先幫我戴套上馬, 算交足功課.
之後都係嗰D 啦, 都轉左幾個姿勢冇黑面, 完事後都仲有幫我沖一沖身先幫佢自己沖
顏值唔錯, 服務亦可以, 50 係抵屌嘅(佢仲識少少普通話, 可以基本溝通)

到左星期五晚, 就梗係去IPANEMA 或BRIX 啦(WEEKEND 人多女多)
今次咁啱有朋友都去左新加坡出差, 而佢又未去過BRIX 同IPANEMA(但佢之前仲住過好幾次GRAND HYATT, 真係浪費哂)
既然係咁, 兩間都去啦, 先去BRIX 擺低35 入場費睇下D 高質先啦
因為係星期五晚, 十二點幾入場都幾多人. 高質嘅當然係唔少數, 但我個FD 其實都係諗住見識下算, 當晚冇諗住帶女走(佢病緊其實係咁咳), 咁我都陪佢飲下野睇下女算.
佢有叫我照去馬嘅, 不過就算我真係睇啱都係抽下水算, 廢事剩低佢一個咁冇義氣啦. 我地就搵張檯坐低, 對D 女評頭品足, 哩D 又係另一種樂趣, 係單嫖獨賭冇嘅.
後來起身行左一圈, 見到件細細粒好好笑容主動撩我, 咁我當然都埋去抽下水啦. 又係越南妹, 咩名已唔記得, 人細波大(食左幾下波餅, 都幾軟熟), 都幾好傾.
佢好好笑容, 又唔抗拒我渣蘿掃波等等抽水動作, 亦有主動送波餅, 傾左10 分鐘左右終於問我帶唔帶佢走, 咁我都講過啦, 廢事做衰仔自己夾女走, 所以同佢講話未食晚飯好肚餓(其實都真係事實), 話同個FD 出去食D 野先番來搵佢.
BTW, 而家公價似乎加到去短聚500 過夜800, 幾條女都係開哩個價, 真係越來越貴啦...

之後我真係同FD 走左去TCC 食野, 食完野吹下水都已經三點, 而BRIX 係收四點, 於是決定同仍轉去IPANEMA 睇下
去到ORCHARD TOWER 門口, 先係見到大量妖魔鬼怪, 入到IPANEMA 情況係好少少, 但行左一圈都係唔見有咩高質貨, 感覺整體水平比以前差左...
咁又係飲下酒吹下水啦. 後來終於見到有件比較高質, 我覺得以佢條件其實可以去BRIX.
我埋去HI 下佢吹下水兼抽下水, 囡囡叫CHRISTINA, 來自CAMBODIA, 英文算唔錯, 佢話佢有時去BRIX 有時黎IPANEMA, 而今晚佢喺IPANEMA 就開價300/500, 我叫佢減, 佢就改為250/450, 其實哩個價可以, 但我話左唔做衰仔, 算啦. 我都係搵個理由拒絕左佢, 其實後來都係幾後悔.
我地一直吹水坐到四點, 發現都冇乜新女入場, 平時去到三四點其實都有D BRIX 囡過來, 但今晚就冇. 既然係咁, 走人算啦, 出到去先知原來落狗屎, 唔怪得知冇新女黎啦, 所以話天時都好重要呀!

星期六, 今次自己出動啦, 去左IPANEMA, 整體水平仍然令人失望, 睇怕下次都唔駛去了...
坐左個幾鐘, 終於見到兩件比較高質, 埋去其中一個度HI 下佢, 問佢一句答一句, 問佢咩名, 答完就算, 機械人咁完全DEAD AIR. 冇興趣SO 我咁, 但臉上KEEP 住笑容, 高手... 我照樣撩下佢諗住搭下佢條腰, 點知咁都推開我, 叫我保持距離, FINE! 哩D 女可以預計SERVICE 都唔會好好, 不過我都好奇照問佢開咩價, 佢竟然答我500/800, WTF...
喺IPANEMA 開BRIX 嘅價, 唔怪得佢比較高質都冇客啦...(後來見佢同個FRIEND 都冇客走左)
今晚冇咩運仔, 都係番去訓覺算了~

食左兩晚白果, 星期日終於有飯開, 等PART2 先講啦~~~
支持分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

期待Part2

新加坡資訊少,要支持下

IPAN 我上年最平350過夜

Brix 好貴呀,因咩比人食到貴晒

感謝分享

Pcnewbie 發表於 2019-5-11 19:55
Brix 好貴呀,因咩比人食到貴晒

都係願者上釣, 佢地開D 價有人俾咪可以...
但如果真係要俾到500 1Q, 老實講我覺得有其他更好選擇

真開心,可以比得起呢個價錢,乎復何求,羨慕

支持师兄分享!!

ching S$500 1Q有其他咩更好選擇?

shmmm replied at 2019-5-9 18:26
上次黎新加坡已係上年7 月, 即係隔左成9 個月. 終於又有機會出差去新加坡. 諗起上次去食過條女真係幾回味( ...

thank you for sharing

多謝師兄分享

回復 shmmm ##1 的帖子

谢谢分享

多謝CHing詳盡分享

請問ching, 2038 搵咗幾號?

謝分享師兄

即刻去睇part2先

多謝師兄分享