[搵囡心得] 2019 新加坡尋歡之旅 Part 2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 1  睇哩度...

星期日, 前兩日去Ipanema 發現D 質素都嘛嘛, 決定放棄, 改番去BRIX 啦
今晚去BRIX, 我食完飯十點幾就入左場, 都真係太早啦, 加上係星期日.
當時全場我諗20 條女都冇, 麻甩佬仲少過女, 十幾個啦
Anyway, 都睇睇先啦. 有個我覺得好OK, 基本上就係典型網紅樣, 高顏值+大波, 紮條馬尾, 上身一件LOW CUT TUBE TOP, 下身一條緊身牛仔褲, 成個線條現哂出來, 係好吸引
好可惜, 佢同個麻甩佬吹緊水, 我只能望多兩眼就行左去
既然唔多女, 我坐埋一邊打下機先, 希望遲D 會多番D 女
到十二點左右, 我再行個圈, 突然見到條女... 咁熟口臉, 咪就係上年我帶過番酒店個越南妹THAO? 詳情可以睇我上次個POST
我今次一到新加坡都有V7 佢, 但係佢係完全冇應我, 我仲諗過佢係咪從左良添!
望多兩眼我都幾肯定係佢, 於是我走埋去叫佢個名, 嘿, 佢都認得我, 跟住就攬住佢條腰坐埋一邊吹水
由頭到腳掃一次, 同上年一樣冇走樣, 依然係瘦底大波, 我都唔客氣隻手係咁喺佢身上游走, 渣蘿掃波等等
原來佢已冇去IPANEMA 好耐, 咁都好正路, 以佢個QUALITY, 梗係應該喺BRIX 搵食啦
傾下傾下, 突然有另一條女行埋黎, 屌尻我做乜叫佢喺廁所等而家就同另一條女密密斟
我真係O 左咀, 唔係咁都會認錯人下嘛... 我解釋話佢認錯人啦, 佢就行開左, 但好似唔多信咁, 我認真無辜囉.

我同THAO 傾左廿分鐘左右, 佢就問我今晚會唔會帶女走. 我話應該都會嘅
我問佢幾錢, 佢話見係我, 俾個SPECIAL OFFER 俾我, 500 OVERNIGHT, 佢話可以STAY 到七點, 因為九點要番學
同上年比就梗係貴左啦, 但同場比較又真係平左, 因為而家BRIX 條條女都開500 1Q, 800 OVERNIGHT.
我諗左一諗, 其實都有D hesitate, 因為當晚我對之前見到個網紅樣好有興趣(我同THAO 傾計嗰陣見到佢同麻甩佬傾完, 自己企左喺BAR 檯)
真係人生交叉點, 但最後都係揀左扑鎚帶THAO 番酒店, 諗住SERVICE 有D 保証
決定左就閃人啦, 上去搭的士, 番到酒店先12 點半, 今晚有排玩啦

番到酒店入到房梗係大車同搜身先啦, 跟住即尺吹蕭, 吹左幾分鐘涼都廢事沖就上套埋牙啦(我出門口前沖左涼, 而佢今晚又未有其他客, 係爭在未刷牙囉)
雖然都係GOOD SERVICE, 但的確同上年有少少分別啦... 始終上年就係新做, 而家隔左成九個月, 感覺係唔同左啦
上年真係比較真心用心D主動D, 而家就係好SERVICE, 但就真係COMMERCIAL D 同被動D 囉, 分別其實好SUBTLE.
ANYWAY, 起碼佢都照樣迎合哂我所有要求, 依然係有求必應咩動作一一配合
玩完第一轉, 就攤喺度抖下傾下計, 之後訓左陣
三點醒左又玩多Q, 再之後就訓到七點, 原本想玩多Q 不過我都有D 眼訓, 算了
數左500 俾佢然後送佢出門口就算啦, 如果冇上年嘅比較, 其實哩次都應該係好滿意嘅, 只係我有少少期望過高

剩番PART 3, 得閒先POST 埋佢

睇完記得幫手加分~~~

仲有下集
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 shmmm ##1 的帖子

多謝分享

都叫做有一點雞運

2 different country. and after almost 1 year still can meet.
I definitely would make the same decision like you..."pick her again''...haha

謝分享

shmmm兄,

你終於有2019報告啦, 好野呀!!!!!!

另, 我要多謝你之前既post, 令我上年去新加坡搵食有reference, 非常感謝!!!!!

我上年5, 6, 9月都有去BRIX, normal hour公價500 1Q 1 or 2 hours啦.....我估只會越來越貴.....

期待你既part 3.....

認同其他師兄所講, SG真係唔多real report, 如果下次再去我都會盡量出report contribute to this group~~

谢谢师兄分享

多謝師兄分享

一路追post,多謝師兄咁詳盡報導

感謝分享

小弟今年都會去brix,到時同師兄你分享心得

感謝分享

thanks! 我下星期去!

有無BRIX地址,我下個月去,謝謝

shmmm replied at 2019-5-10 13:21
Part 1  睇哩度...

星期日, 前兩日去Ipanema 發現D 質素都嘛嘛, 決定放棄, 改番去BRIX 啦

thank you for sharing

新加坡除o左芽笼,都越来越贵啦

多謝師兄分享