[LB專區] 周圍攻 三天兩夜窮遊芭堤雅 Day 2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回講到A妖早上比左兩千銀佢走左之後6點幾,就落去酒店餐廳吃早餐,吃完個普通早餐就上番房訓教,然後十點左右起身繼續做功課 V七 TF 回下d麒麟妖怪!

這個時候今次報告既主角 M妖,點解叫M妖,因為我叫佢過來幫我按摩Massage,所以叫佢M妖,話番轉頭Day 1同佢訊息話載我坐摩托遊下這城市,其實沒有同佢傾太多,咁我就攤左係張床到按手機同佢chat,佢話點解昨天沒有回覆訊息,我說同屋企人一齊唔得閒,見肩頸背有d緊,又寂寞,於是問佢You will massage me? M妖:yes, I can do.  我:you massage work before?
M妖:no, but you want I can try,  我: oil massage 500元ok? M妖:OK.  

就咁樣我就準備下,約左在大堂等,仆佢個臭街 又說10分鐘到,結果等左25分鐘大堂,36度無開冷氣呀,又一隻妖遲到,過多陣到左,真人黑蚊蚊同相有分別,但勝在聲音似女人,上房後,傾下閒計relax下氣氛,我開始除上身衫剩下底褲,趴底按背先,倒d油按,一按就知佢唔識按的,再過一陣,佢就除我條褲按屁股,真生手,預左,但自在過下癮,5舊水,還在怎,開始掃我大脾內側條根也硬,故意攪我吧,我轉番身過來時,佢望住我條野眼甘甘,然後就去沖身,出番都大家都明大家會做什麼,不用多說,開始攬佢 嘴佢 互含,都係個d la, 佢突然話:today me no work, can u give me more tips 500, 是旦預左,哩隻妖真係好熱情好投入,一邊kiss一邊說壞調情既野,好激情,有時說話真係可以推高氣氛,自動波深度獨龍鑽,互含,最後入佢,佢又一邊狂chok自己打飛機,一齊射,好滿足咁既表情!

哩隻妖係傾訊息個陣話自己失戀,好不快樂,可能寂寞關係,全程好投入好似好渴望愛咁,真係好對手,然後我就叫佢係張床到訓一小時,抖下啦知你累,佢都覺得我對佢好好!然後一小時後就換3走人,比左一千佢,按摩連屌屎忽三小時左右,正 底玩!

哩到想講點解唔post妖女正面照,無錯,真係驚有二五仔去尋人報串!

版规要打格子??
回覆 讚好 不讚 使用道具

互含???
好撚大心理壓力啵

又互含又一齊射
小弟自問做唔到

为什么这里发图还打了格子?

回復 周圍攻 ##1 的帖子

一齊射!! haha.. that's funny..

好一個互含,真佩服,咁有冇互插呢?

服曬師兄,勁!互攬,互Kiss,互含 !經典名句啊師兄

Ching 高手高手高高手

甘拜下風、多謝分享!

bangkok_hero 發表於 2019-5-10 23:44
版规要打格子??

不會犯法?

睇咗你篇互含報告中 想試LB 嘅心情慾望 低落咗好多

Alandavid 發表於 2019-5-11 11:05
睇咗你篇互含報告中 想試LB 嘅心情慾望 低落咗好多

點解

互含!!! how is that feel?

師兄真係經驗老到,玩到互含,睇黎小弟都係玩下TS先

互含真係第一次聽到師兄咁講出黎

長見識了。。有冇互毒龙?

互含...玩到o甘高境界,佩服佩服

互含師兄真係識玩,好難想像呢個境界係點。