[曼谷] 365N Karaoke and Restaurants 泰妹吧

泰國夜店類別: 酒吧 場所名稱: 365N Karaoke and Restaurants 網址: 
是次消費: 3000~3999銖 日期:  消費意見 值得一試 返啅指數: 8/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛落機,就寫下post, 親仲有記憶。

平時班朋友香港一齊去都係跳舞為主,今次其中一位戰友生日,同佢去曼谷開心下,我不停googe Facebook YouTube, 搵到間啱玩的。

先介紹一下,間野叫365N Karaoke and Restaurants, 可Google到地址,位置在曼谷北邊,都係舊區,Nana叫Grab20mins左右到,路程經過d街都好黑。坐廳有Live Band同DJ,氣氛好好環境都乾淨,驟眼見到客人全部本地人,媽咪都識d英文,都好好玩,同我好friend。

價錢係酒錢同女錢分開,女120B/LD, 一個鐘頭4杯,中間女無r 多LD同Trips, 480b 一個鍾,HK$120/h坐條女一個鐘,邊度搵?
酒我地叫Gold Label 2750b 一枝加Mixer, 如果飲Blend 285就600B, 咁張單會平好多。但媽咪話d女唔出街的。我地又啱玩,好玩到第二晚成班朋友話再去。

講埋女,女都唔錯,有成40+個比我地㨂,好多靚女,但無得同Pimp比,簡單英文可以。我班朋友英文一般都好開心,咁猜下枚、飲酒,慢慢就熟,打下車輪、渣下波都好開心,唔洗咁多溝通啦!

我地去左兩晚,個個都好開心,唔算多客,但多女,女女好玩又主動,我地朋友都好飲得,叫大酒,人均4000b坐成5個鐘,如果唔係一定要攪野,可以一試。

媽咪叫’阿姿‘, 話香港嫲天(我叫Martin,因為媽發音唔正)介紹可以了。佢招呼幾好,我地埋單比左1000b佢做trips, 開心度攪住我黎錫面,不過佢係肥婆 haha。

我攞左佢V7,要的話PM我,去前一兩日先好問我,唔確定去就唔好問了。

放埋相,鍾意的話加下分,謝謝
师兄麻烦pm下v7,唔该
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 gnat0909 ##1 的帖子

Thank you for your information! Girl looking good....

囡囡幾好, 可惜唔去街

倆個女都幾靚,多謝報告。

囡囡幾靚

兩張照片都漂亮喔

謝謝有靚相報告,祝玩得開心!

我單兵一個,冇下文就單調左d。

所以話其實本地好平~泰國朋友同我講~佢地搵囡囡都係幾舊水港紙 1Q

girls look really good.. thanks for sharing!

第一張相女女好得

If gals can out for ST or LT  shall be more nice

Pm唔該!

但媽咪話d女唔出街的
这个操作性一般啊

囡囡靚

可以一試

D女係幾掂喎!有時間咪慢慢溝囉!

的確幾靚喎

一直想试下呢d本地吧

女女唔錯,可以一試~