[尋人] 紫澄軒 Coffee Miki

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

銅鑼灣紫澄軒沒做,有冇師兄知道Coffee 同Niki去那裏了
回復 kevinleung ##2 的帖子

好呀,有勞師兄
回復 happy4u ##1 的帖子

Ching, 我都想搵返 Miki 同 Cindy. 唔知你哋有冇消息呢?
Coffee好似在灣仔春園街。
Coffee早排仲有廣告係太原街,Miki同Cindy就唔知去左邊做
Miki係灣仔 we spa有相
回復 keung2773 ##5 的帖子

coffee is local?? thanks
bestpkman 發表於 2019-10-13 19:33
回復 keung2773 ##5 的帖子

coffee is local?? thanks

U want local?

以前銅鑼灣紫澄軒好多個都唔錯
回復 ashleyyoung ##9 的帖子

local is better.....not must
回復 kevinleung ##10 的帖子

coffee 好吾好飲, 定寶儀好
搵Coffee一定唔跌錢
回復 happy4u ##13 的帖子

大約幾歲...thx...
A : 25-30
B : 31-35
C : 36 -40
回復 bestpkman ##14 的帖子

望落後生,應該唔夠三十掛,我唔係好識分
回復 happy4u ##15 的帖子

謝謝........
回復 bestpkman ##16 的帖子

不用客氣,不過要提醒一下,佢有cool牙,所以笑果時有d就住就住,說話又比較直接,唔知會以為佢好串,但傾落其實係一個溫柔活潑嘅女仔
happy4u 發表於 2019-10-16 06:32
回復 bestpkman ##16 的帖子

不用客氣,不過要提醒一下,佢有cool牙,所以笑果時有d就住就住,說話又比較直接,唔知會以為佢好串,但傾落其實係一個溫柔活潑嘅女仔

完全正確,Coffee就是這樣的人,熟左可以好多野傾!
bestpkman 發表於 2019-10-14 21:51
回復 kevinleung ##10 的帖子

coffee 好吾好飲, 定寶儀好

寶儀係以前海澄軒嗰個?
回復 happy4u ##17 的帖子

謝謝甘詳細

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:23