[曼谷] 曼谷沉完又上水之旅(無圖)

泰國夜店類別: 桑拿 場所名稱: 沒有 網址: 
是次消費: 10000銖以上 日期: 2019-04-30 消費意見 無意見 返啅指數: 1/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟一直都係CD-ROM一名,不過大大話話2018年都去左4次曼谷,今年都去左2次了,今次有感而發,寫下野作為紀念,又希望幫到佢。

上個月尾獨自去左幾日曼谷,約左一位上年尾識既日浴泰妹(正確來說係單親媽媽)私片,今次已經第3次私片了。3晚2日成為21,000銖,此囡於日浴集中營區工作,外表絕不似典型泰妹,但心態就絕對係典型泰妹(全心全意為家庭及由佢前夫照顧既仔仔,不過其實我都唔知佢地有無正式結過婚)。日間佢帶我去D本地人先識去既地方行下睇下,飲飲食食等等,當然我就要做人肉ATM(不過佢唔算貪心,買自己野都係佢自動比錢)。之後晚上就返去扑野。不過此囡好有性格,可以講係零服務,我幾晚都係男上女下好似係到姦屍咁,而且佢唔鐘意人摸佢,就連手都唔比摸個隻。

唔知當時係咪中左降,明知晚晚要玩吹氣公仔都無所謂。到第3日早上由於佢中午有D私事,食完早餐佢就要走了。分別時佢都好有禮貌講左佢Ses you next time!由於小弟9:30夜機,飛機臨起飛時TEXT佢有D野可以暗示到我LUM佢。返到香港過幾日後係LINE問佢6月某幾天Free嗎?佢好絕咁講左句I am sorry I am not free in that date,之後再整個SORRY公仔咁我再問佢有無Schedule比我,佢就答I don’t know yet,到左呢到,大家都係成年人,明既。我就無再問落去了。

小弟唔係要斷佢米路,(小弟只得零服務絕大可能係樣衰加口臭,呢到各師兄高大有型可能French Kiss都有)反而係想幫佢,其實佢心地好好,我地去完河邊某全新高級商場晚餐後,見到前面有位泰仔紙袋爛左,趺到成地野,佢都話比個H&M (件衫也是我買比佢) 紙袋個泰仔。而且佢身世都有D可憐,可能係咁既原因所以佢講野好倔強。之前大家都知大家位置,好小講私事,不過係第2次私片時,我地係Siam一間高級露天餐廳晚餐時,佢講左小小佢既野比我知,當中可能佢隻手受過重傷(唔係吹水),所以唔想比人摸。

雖然我知佢係邊到返工,不過我一定唔會再去搵佢了(講真,去到佢間浴室搵佢又點呀?)。對於浴囡來說,佢年齡唔算細了,只係希望如果有師兄(佢有香港客,而且佢會Post 野上社交平台)知我講緊邊個,請對佢好一點。由於師兄可能都LUM佢,所以唔洗同我講”Forget Me Not!”勒,幫我同佢講”Take Good Care!!Chop Dee Krab!! “

謝謝大家

師兄唔緊要呀,大撚把其他女女等緊你呀
cheer up bro
回覆 讚好 不讚 使用道具

巴打加油.下個囡囡等緊你

兄弟唔洗傷心,泰國大把女女等你👍🏻

女嘅野, 佢覺得唔啱Channel就無謂勉強啦, 反正泰國女大把

巴打加油.

其實好明顯係佢對你唔過電, 不過男人, 不免有時都係一廂情願, 佢都算好,見你沉, 為免麻煩都推左你
佢大可以繼續叫高價搵你錢

出來玩女,真系吾洗甘認真,聽完玩完就算!

有時大家出黎玩, 明知唔好放感情, 但人類始終係情感動物, 好多時真係好難控制

Cheer up, it’s not end of the world

出黎玩。。別太認真

師兄唔緊要呀,大撚把其他女女等緊你呀
thanks report

你有故事,我有椰子汁。

唔緊 大把女 沉完識上返水就得

回復 foreveralixa ##1 的帖子

有時泰國人或泰妹的倔強令我真心佩服,當然有時佢地大話連遍又係一回事

starbuster 發表於 2019-5-14 01:59
其實好明顯係佢對你唔過電, 不過男人, 不免有時都係一廂情願, 佢都算好,見你沉, 為免麻煩都推左你
佢大可以繼續叫高價搵你錢

係,佢算好,否則我只會越行越深。

小弟絕不是"案內人",所以希望如果有師兄知我講緊邊位泰妹既話,就對佢好D。

What happens in Thailand, stays in Thailand

女死女還在!江湖再見啦!

真愛?返黎香港搵啦

何必為了一棵樹放棄整片森林