切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

熱門搜尋:
請稍候......
查看: 10372|留言: 47

[曼谷] 故地重遊之曼谷第一回ptgf      關閉 [複製鏈接]

簽到
魄力
1594 點
魅力
60 點
潛力
731 點
黃金
236 兩
1251640 元
發表於 2019-5-15 |顯示全部樓層 |舉報

已經半年無返泰國,今年5月終於返來,但錯過潑水節。

約左個舊相好,叫A女啦,我鐘意果種style,清純斯文,唔斤斤計較,唔貪心,第一日落機唔想周圍轉,book 24小時,收我10000,應該算良心價,聽friend話依加過夜都6000-8000,過到自己過到人,幫得就幫。

一到機場就叫grab, 飛的到心儀酒店,講到酒店加左稅都係500港紙,抵住。剛剛check in返房, 條女已經send message比我話已經係大堂,好準時啊,值得讚👍🏻。接女女返房,大家攬住,女女話熱,shower together?我當然同意啦,好有紳士風度幫女女沖涼,當然手多多,抹干身就上床做正經野,過程唔講,忍左好耐,個人即刻放鬆左😄,接住女女提議吃晚飯,我就等女女推薦餐廳,條女知道我吃海鮮自助餐,就同我講去night market,每人499,問OK?當然OK啦,平到笑。

要講下間餐廳真係抵吃,蟹蝦都係新鮮,唔係死蝦,識跳,為左燒烤順利,自己捉到之後要浸一浸冰水,仲有燒烤,芒果糯米飯,正啊,我見到幾位講廣東話遊客燒緊隻巴掌甘大生蠔,屌,我又見唔到,原來人地來得早揀左,我啪啪啪遲來左,算啦,世間事係甘,有得有失,唔好強求。講返條女都抵讚,成晚幫我燒蝦蟹,自己吃少少就飽,幫我燒左五大碟蝦,好新鮮,好吃,請個人服侍你都要錢啦,何況幫你燒烤又陪你瞓覺,曼谷天氣又熱,起碼35度,我就似大爺負責吃,芒果糯米飯都吃兩碟。

吃飽飲足俾錢返去,無散紙條女俾車錢,仲俾tips司機,話司機一般都唔肯去night market,因為成日traffic jam,返到去一齊無聊煲劇,泰文我唔識,無癮,之後就又沖涼再一Q。

第二朝大家瞓到中午,人生得意須盡歡,莫負青春再出發,來多一次,一日三次我都足夠,要留彈藥比其他女女,唔好話我貪心,唔淨係因為男人同女人都係鐘意新鮮感,都有其他女女需要安慰,見好就收。

一齊去吃lunch, 非常平,一人大約100baht,我唔提比錢,女女一直唔提,我都想知A女會幾時問,所以一直忍住,本來想房內找數,之後一直到吃完A要返去,臨上車A都唔問,做戲做到甘都算交足功課,比錢,女女攬住我,話明天返屋企,下次再見。

天下無不散之宴席,各自珍重。

有時間再寫第二回韓國籍泰妹。

超級元老 [發短訊]

有孟波、冇囉唆

「水瓶座」勳章 論譠元老勳章 「友誼大使」勳章 百萬富翁勳章 高級元老勳章

魄力
19324 點
魅力
17479 點
潛力
0 點
黃金
6081 兩
20189540 元
回復 hkclimax ##1 的帖子

Sofa Spot~

Thanks for 好多蟹 report, ching. Looking forward to the next one!

CH
男人多心但長情;女人專一但絕情 ~ 黃霑

魄力
3874 點
魅力
239 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
113225 元
大佬,細佬都食曬D靚嘢,師兄好自在
羨慕死隔離

魄力
7194 點
魅力
2751 點
潛力
26 點
黃金
843 兩
10808131 元
師兄有否燒烤地址。

魄力
1594 點
魅力
60 點
潛力
731 點
黃金
236 兩
1251640 元
1314.ww 發表於 2019-5-15 07:21
師兄有否燒烤地址。

應該就係好多浴室輝煌附近,詳細我再問問。

魄力
1594 點
魅力
60 點
潛力
731 點
黃金
236 兩
1251640 元
buscando 發表於 2019-5-15 05:26
大佬,細佬都食曬D靚嘢,師兄好自在
羨慕死隔離

大家出去玩幾次,覺得好就留低LINE,師兄你都一定有好多選擇,女女都係為左賺錢。

魄力
469 點
魅力
0 點
潛力
327 點
黃金
90 兩
240565 元

要識路先有正海鮮,上次普吉食海鮮餐比人湯到一勁血

魄力
4264 點
魅力
717 點
潛力
65 點
黃金
324 兩
2444791 元
回復 buscando ##3 的帖子

PTGF good wor, thank you ching report

魄力
1594 點
魅力
60 點
潛力
731 點
黃金
236 兩
1251640 元
confield 發表於 2019-5-15 09:17
回復 buscando ##3 的帖子

PTGF good wor, thank you ching report

其實有好有唔好,一日已經夠,你去吃快餐可以吃四次,當然barfine酒水tips另計。

魄力
9528 點
魅力
6378 點
潛力
4 點
黃金
1557 兩
3339987 元
哈哈,釣完蟹就食蟹,食完蟹再釣蟹,之後瞓醒又釣蟹

魄力
1594 點
魅力
60 點
潛力
731 點
黃金
236 兩
1251640 元
CPKELVIN 發表於 2019-5-15 10:35
哈哈,釣完蟹就食蟹,食完蟹再釣蟹,之後瞓醒又釣蟹

師兄有經驗😄,曼谷就係要試短聚,要有冒險精神。

魄力
1594 點
魅力
60 點
潛力
731 點
黃金
236 兩
1251640 元
kentheman 發表於 2019-5-15 08:58

要識路先有正海鮮,上次普吉食海鮮餐比人湯到一勁血

師兄,要平去night market,真係好多擋海鮮,幾百匹吃到飽。

魄力
1968 點
魅力
1 點
潛力
1551 點
黃金
484 兩
5596992 元
回復 1314.ww ##4 的帖子

Mangkorn Seafood

「友誼大使」勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章

魄力
12482 點
魅力
682 點
潛力
2168 點
黃金
37 兩
2320497 元
feelray 發表於 2019-5-15 15:39

係唔係胡x沖介紹果間,遊水大頭蝦?
果間自己捉上水燒

點解樓主張相d蝦,係用冰雪住?

魄力
1594 點
魅力
60 點
潛力
731 點
黃金
236 兩
1251640 元
feelray 發表於 2019-5-15 15:39

師兄好野,我問條女好似係呢間👍

魄力
1968 點
魅力
1 點
潛力
1551 點
黃金
484 兩
5596992 元
回復 roadpeople ##15 的帖子

係胡x沖介紹果間。佢遲去咪比人攞哂D游水大頭蝦,得返D冰鮮大頭蝦。

魄力
1594 點
魅力
60 點
潛力
731 點
黃金
236 兩
1251640 元
roadpeople 發表於 2019-5-15 16:11
係唔係胡x沖介紹果間,遊水大頭蝦?
果間自己捉上水燒

呢間都有游水蝦,但係游水燒烤唔到,跳落地,太多蝦啦,為左方便,撈起一部分直接雪住,你要游水直接撈😄,不過要浸下冰水等蝦冷靜冷靜😄

魄力
1025 點
魅力
0 點
潛力
482 點
黃金
180 兩
820932 元
有相好係唔同D

魄力
15725 點
魅力
3483 點
潛力
0 點
黃金
406 兩
3853182 元
Ching good saying keep old memory for new coming

論譠元老勳章

魄力
4769 點
魅力
0 點
潛力
644 點
黃金
172 兩
761070 元
提示: 作者已被禁言或被刪除 內容不可查看

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2021-9-17 15:58