[曼谷] 故地重遊之曼谷第二回韓籍泰妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說係terminal 21,見到個穿高跟鞋,好似行緊catwalk model款女女,好似韓妹,望多兩眼,女女都笑一笑,大家打個招呼,我話香港來,女女話韓國返來,曼谷好多朋友,都係曼谷好。女女問我去邊,我好老實話去cowboy,女女都笑笑口find girls? 我話希望可以搵到似你style,唔介意大家去飲杯。條女話OK…女女原來韓國人,我就擔心會不會係ladyboy啊?因為女女都幾高,剛開始問會唔會無禮貌。

去cowboy行到尾,去Baccara,啤酒盛惠250一支,入到去mama都有少少唔鐘意,男帶條working girl 入來,但係又唔可以唔招呼,坐低女女提醒我望上面,原來係滿足男人的偷窺慾望,見到女女裙底,我就撩女女有無試過three some,女女笑笑口話你帶個走啦,我都未試過,拋個媚眼殺死人,有一刻真係想,但唔可以,唔熟配合唔好不如分開吃。再講都唔知係咪試探緊我,無謂搏啦。

傾左一陣,無心機望熱舞,美人在懷,女女問去唔去club繼續,再叫friend出來,再一齊飲,我就覺得算啦,唔鐘意太夜,你甘鐘意飲酒,如果飲醉,今晚一個都無得吃。返酒店,女女話怕羞一個人沖涼,無謂勉強,發覺部分女女都係唔肯侍浴,算。

不過上到床,又幾open,好放得開,不過要戴套吹,安全問題可以理解,波波好大,肯深喉加少少分,女女都幾高,泰山壓頂女上,小弟弟被控制住,點可以唔反抗,狂頂,過左都有段時間,女女話好累,好狗仔式進攻,屌到腳軟都未出,女女狂叫give it to me,我都想快出,但日日都兩Q,邊有甘多貨派啊,最後轉兩個姿勢換狗仔得左。女女好識做戲,話自己都出左,平時都無試過高潮,以後都好難忘記你!雖然知係假,但好多男人應該都buy。

最後沖涼比錢,約下次一齊飲,但無講期限……大家都知呢一刻大家都唔可以確定到未來,今日發生的事就留係曼谷啦,如果真有緣,下次撞到再飲返杯。

最後附上女女相一張,唔好帶相尋人。

PS:人在旅途,有時候無時間寫報告,多多包涵。
師兄,這個美女ST是多少費用?
回覆 讚好 不讚 使用道具

头位。。
多谢C兄分享。。
虽然张相懵,但都觉得条女好正哦。。

經常在Terminal 21行來行去, 從沒見過有女可以相望一笑, 仲要約埋上床就真係發夢咁美好, CHING一定係靚仔高大又有型

可遇不可求

starbuster 發表於 2019-5-16 03:03
經常在Terminal 21行來行去, 從沒見過有女可以相望一笑, 仲要約埋上床就真係發夢咁美好, CHING一定係靚仔高大又有型

好彩撞到,同有無型無關,要比錢唔係免費,呢种女應該去night club比較易撞到。

師兄雞運到,係T21都可以溝到
韓國囡囡,真係可遇不可求⋯⋯

What a lucky guy!

回復 hkclimax ##1 的帖子

巴打一定好靚仔.行N次T21都未試過

motombo59 發表於 2019-5-16 07:56

巴打一定好靚仔.行N次T21都未試過

師兄過獎,夜晚好多女搵食,似working girl就同女打個招呼,無蚀底,有一日係emporium個商場門口,見到有個好似學生妹款,係度等人,左望右望,咪望下笑住打個招呼,條女主動行過來,問我邊度來,我話香港,先知道搞錯,應該有人約左,唔係我杯茶無留contact…

下左 C兄食到泡菜妹

嫁給韓國人?拿護照

雖然遮了樣,都覺得好正

師兄,正啊!

咁條女究竟係唔係ts? 我記得睇過報告有條韓國"妹"係用v7附近的人揾食

You should go for the threesome

kiddy 發表於 2019-5-16 10:36

嫁給韓國人?拿護照

好似未結婚,無具體問,大概20歲中,嫁韓國仔好快有護照?

回復 hkclimax ##19 的帖子

嫁給韓國狗有護照
但是要維持婚姻幾年忘了
途中離婚收回韓國護照
多少泰女為的就是那一本韓國護照
拿到了然後?繼續當雞

CPKELVIN 發表於 2019-5-16 11:26
咁條女究竟係唔係ts? 我記得睇過報告有條韓國"妹"係用v7附近的人揾食

唔係好覺係TS,小弟經驗不足,問幾次都話唔係Ladyboy,係lday…一定唔係ladyboy