究竟係真愛定係騙局? 文長

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說小弟有個同學多年不見亦都無傾過計 最近無意中發現佢去泰國旅行期間識左個泰妹 而呢個泰妹又真係幾甜美可愛 個男仔將佢地既合照放上面書,內容講述佢地去左邊度玩 好享受2人獨處既時光 愛到難捨難離 在飛機場離別時亦因爲太掛念該女子痛哭半小時。 我當時諗邊撚度無喇喇 第一次去泰國 本身又係毒撚一名 搵到條泰妹同佢一齊玩幾日呢? 我就決定化身金田一一 為左爺爺既名義 誓要查過水落石出 . 一路睇泰妹facebook 除左睇到佢吃喝玩樂 影下靚相之外並無特別  然後半個月後發現泰妹去左香港見家長😱😱 我諗唔通世界仲有真愛? 當個男仔愛得越深 將佢地既合照擺曬上面書,每日寫千字文去表達有幾愛呢個女仔既
同時我又發現泰妹 一張合照都無擺過 🧐🧐🧐 呢個時候我就覺得都係一場騙局. 正當我無曬線索既時候 無意間比我係youtube睇到個泰妹出現係一段蛇美既影片 而個段片仲係新鮮滾熱 上載唔夠3日 我就諗睇片同相有8成似 唔搵對比由自可 一搵番泰妹既相片對比之下就發覺片中人既衣 袋 褲 該名泰妹都有😱 個一剎那我認定佢係蛇美女。  究竟個男仔知唔知佢係雞呢? 定係愛可以衝破一切? 我唯有繼續留意佢既面書發展😉😉😉
呢D 先叫真愛😂😂

話唔定你朋友都係蛇美識
可能你朋友都係在蛇尾識佢呢
又多個水鱼,沉G.
陪幾日就見家長,真係攪笑,所以話冇出來玩開,一玩就會出事,玩得多就會有免疫能力。
好驚網上見到自己
有冇咁橋呀?咁都俾你係蛇美片度揾到。。。

你咪開心見誠同你朋友講囉,無論如何都盡左朋友嘅責任,最後佢嘅決定如何係佢嘅造化
又一個沉船!
Wow! Unbelievable
回復 CPKELVIN ##7 的帖子

真係咁岩得咁橋 講你都唔信 睇睇下片發現咁熟口面 回帶再睇發現8成似 先去查相
回復 dellwtko ##10 的帖子

好難講wo 外表係細細粒 甜美型 長頭髮  相片就唔公開喇 一個願打一個願捱 何況我同個男仔完全唔熟 只係中學做過同學
買左花生未 ?
為朋友的話就親自去蛇美睇下係咪真係個條女.

師兄就講得有道理,見慣左大場面先,最好後生開始玩,有抗體先
回復 thaifans ##14 的帖子

基本上都肯定係 因為個段片係1080p 影曬正面大約有成15秒係影住個泰妹 何況無咁岩得咁橋又係用同一款袋 又有同款衫 同款褲
通常毒撚都比較容易沈船嘎拉,無計
骑牛揾马 你地识得留饭盒 人地都识得留金主咯
俾條片同FB我地幫手鑑定一下。
咁可否po 下youtube 條片?呢度好多人會幫手尋人⋯⋯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 06:38