陀地模特兒Rosemary👉Angel Spa,架生新淨,長腿靚女,super girl friend feel,真係想將佢私有化

名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-Angel Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約好尖沙咀Angel Spa,陀地模特兒osemary,入到殷勤招呼,好笑容有禮貌,與我同聲同氣好有親切感,十足明星feel,笑容甜美迷人,皮膚白白滑滑,有腰有羅,身材一流,玲瓏浮凸,曲線完美,雙腿直而修長,著性感戰衣無比誘惑,我睇到眼定定不停吞口水。
Rosemary態度和藹可親,忍唔住手多多渣落去係搓揉一番,攬攬錫錫主動波幫我寬衣解帶,洗白白招呼殷勤用心仔細,對細佬更加體貼入微,泡浴迷人體香令我無比陶醉,搞到我慾火高燒慶合合!

出返去,一開始先黎個開背,落足心機幫我先按,從頭到腳照顧十足,力夠指準好能舒服,按得好好,跟手推油,逐步逐步慢慢按推,推到咁上下,爽到我全身疲勞盡消。
我有搓對彈手大波,相信冇乜男人會抵受得住佢一對渾圓大波嘅誘惑,我撩撥條香港隧道,Rosemary忍唔住轉身反攻,佢先用舌頭漫遊我全身,好夠投入遊到我氹氹轉,奶袋食旦,擒住我碌野大吹特吹,吹奏出悅耳簫樂章,眼神交流落深喉,而且電力十足,橫瀨直吹,超有技巧,爽到細佬不斷膨脹.....

重要時刻上套,Rosemary騎住我坐插到啪啪聲,神仙洞窄窄,更擺出一副欲拒還迎嘅姿態,簡直令細佬慾火上升,換推車,靚羅彈力十足,爽到我忍不可忍,屌到佢水到渠成,最後換男上,叫聲又銷魂又夠淫蕩,男女都好興奮,啜住波波大力插到爆!
好正呀!
性感撩人
值得一試
好似幾好
好正,謝謝分享
睇落幾好
巧引人
Nice report, thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:25