[搵囡心得] 細數韓國夜場玩法及囡囡顏值

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人已經在韓國常駐了八年,工作原因需要離開首爾尼個我駐扎了八年的地方,離別總係有點難捨難離。響141已經駐扎了十一個年頭,從當年響香港殺遍灣仔、銅鑼灣同埋尖沙咀的各大酒店,到宜家轉遍首爾各樣場合的夜場,在此離別之時,希望留下尼張貼,俾日後各位去首爾尋歡的CHING們一點分享,都算系回饋社會,造福大眾。

Notes:
1.        本帖的一切評論僅限於個人的意見,畢竟審美尼樣野,各花入各眼,有人中意大波,有人中意純情,有人中意豪放,有人中意成熟,所以如果各位持的意見不同,務必求同存異。
2.        本帖對於本人未去過的地方,例如KISSBANG, 一樓一,DISCO等,不予置評,評論僅限於本人去過的場合,但如果嘗試的次數較少(少於三次)的,如酒店上門,也不作評價。

正題:
        總體概括:首爾尼個地方由於系整個韓國的政治經濟文化中心,集中了整個韓國近五分之一的人口,因此總體上囡囡的顏值在中上水平。本人覺得韓國女仔養眼的地方在於:第一,皮膚夠白淨;第二,身材偏瘦(韓國囡囡非常注重自己的體重管理,肥妹的比例很低);第三,化妝技巧純熟(很多韓國的囡囡從讀初中就開始涂護膚品和化妝)。當然你可以吐槽韓國的整形文化,但係響韓國人睇來,整形系一個身份象征,有錢的人先會去整形,無整形的會俾人睇低一線;另一方面,韓國人認為好睇個樣應該就係得幾個模版,所以你會見到整形廣告基本都係個類型,無整形醫生會搞創新。所以去韓國夜場玩,基本上都可以見到靚女。

囡囡之陪酒酒吧:3-4分(滿分5分)
        陪酒酒吧,即係酒吧裡面有常駐陪酒女郎的酒吧。尼類酒吧都分幾種類型, 一種系私人開的小型陪酒酒吧,裡面地方很小,基本得幾張臺,常駐的囡囡得幾個;一種系日式的陪酒酒吧,稍大,囡囡都多一些;仲有的系類似Las Vegas同埋BMT尼類連鎖陪酒酒吧(響首爾起碼十幾家店),囡囡超多(BMT的囡囡說他們有公司的員工團建活動,參加的囡囡成四百個人)。
        響尼類酒吧打工的囡囡來源幾複雜,有日頭響各類型公司打工的,夜晚過來酒吧兼職的(我碰到的職業包括健身教練、美容師、護士、公司文員);亦都有單單在酒吧打一份工的。尼類囡囡僅限於在酒吧陪酒,陪客人傾計,兩個鐘換一張臺(當然客人可以要求繼續陪),靠酒吧提供的固定工資生存,客人無需額外俾小費的。個人認為響尼類場所打工的囡囡顏值都屬於中等偏上,即係小酒吧的囡囡顏值中等,大一些的酒吧囡囡顏值中等到中上,連鎖酒吧囡囡顏值中上,偶然也能見到極品。唯一的缺點就係響尼度打工的囡囡基本賣藝不賣身,而且所有人基本都練就了一身變身的本領,晚上可以和你極度親密,白天她們又可以切換成一個正常職場女仔的角色。好多韓國人都話某酒吧的囡囡系可以同你發展成其他關係的,但係真實情況系,如果尼個女仔響白天同你保持聯繫,又應承你話一齊食飯的話,九成九食完飯就要要你一齊上酒吧玩,尼個系她們拉客的一個伎倆。小弟七年來只成功過一次,仲帶過條囡番去香港一齊玩左幾日,結果系所有的韓國朋友都當我神甘拜,因為他們從來無過尼種成功經驗,最後就話因為我系外國人,條女LUM我,所以我先至有運行。但係總體上,好多做過陪酒的囡囡,穩夠錢后就會換電話號碼,斷絕曬同原來客人的聯繫,當自己從來無做過尼行甘。如果大家想及及韓國的靚女,可以試試尼類場合,但系如果系精蟲上腦的,又想玩GF FEEL的,尼度肯定無運行。

囡囡之FULL SALON:3-5分(滿分5分)
        FULL Salon尼度我定義為葷K,葷的級別又分為凈系扎下波仔的,可以口爆的,同埋可以上房搞第二炮的。
凈扎下波仔的我去過的又叫Shirts Room,即係囡囡會在房間裡面除剩條底褲,然後換上一件長shirt(即係好多男人夢想第二日朝早自己條囡穿上自己件SHIRT響放裡面四處遊走個種)陪你飲酒;期間你可以隨你個人意願扎扎條女個波甘。基本上尼類場的囡囡顏值都響4分左右,經常可以碰到皮膚白滑,波仔軟熟的囡囡,當然都有做過假體胸的,但係其實扎落又唔會太硬。如果條囡開心的話都可以來個小車,不過僅此而已,千萬唔好有可以將囡囡TUM上床的幻想。
        口爆場尼類我唔知道點命名,凈系知道尼種玩法的來源系響南大門附近的北倉洞,宜家如果一支公走過去的話肯定有人撩你,仲有幾間響度提供尼累服務,同時向New Kukje Hotel下面夾層的那間club都有提供,江南比較出名的就係個間SIX的。提供的服務系陪酒囡囡基本裸陪(有穿底褲的),同時會在一開始的時候同埋結束的時候幫你口(開始的那次是不爆出來的,結束的那次先至包爆出來)。尼類場所收費便宜,大約30W韓幣左右有交易吧,同時都可以飲下小酒。但係一分錢一分貨,囡囡的質素我評價為3分,囡囡基本30歲以上無走雞,仲要不善管理自己的身材,偏肥的囡囡居多。當然如果你好大波的,基本尼度可以穩到你心頭好,而且很少有假波。點解,響度打工賺到的基本都花光了,邊度有餘錢去整形?
       去到可以又飲酒又可以上房的環節了,尼度都有兩類場,第一類系玻璃房,即係所有的囡囡拿住個號牌坐曬響間房入便,對住塊玻璃,你響出邊見到曬她們,她們見唔到你。睇到心頭好就同服務員講NUMBER,然後就上K房,飲酒,條囡會除剩條底褲陪你,到鐘就再上房解決一炮。囡囡的質素我俾到3-4分,俾3分的系因為我真係見過有成百五斤的肥妹坐響度,唔知道邊度來的自信過來打工,自然我見到成十五分鐘都無人叫她。然而由於尼類場收費都唔算高,所以本人認為顏值有番甘上下的基本會向下一個層級進發,畢竟可以穩更多錢,所以最高顏值的基本得4分,而且你要等一段時間先可能遇到。另外一個俾4分的原因系因為第二PART同你做的時候基本都系草草了事,幫你吹完幾下就往床上一訓,等你自動波完事,如果你飲多左少少,出野有D無暢順,分分鐘有黑面睇,所以尼個系我少去尼種場合的原因。
       當然又飲酒又上房的還有在金字塔尖的存在,即係高級的FULL SALON,尼類FULL SALON基本系韓國大中型企業夜場的聖地,好多FULL SALON的媽媽SAN手頭上都有好多尼類大客戶,稱得上聖地,當然囡囡的質素是頂級的,個人評分4-5。這些囡囡都係公司經過精挑細選后來服侍這些老闆們的。反過來,由於收費較高,所以質素高的囡囡的願意過來尼邊打工,同時她們追求的系穩快錢,穩到錢可以再執下自己的樣,再穩錢,然後可以買各類奢侈品,去環球旅遊,再短短時間內實現自己人生的夢想。這類FULL SALON收費貴,基本沒有一百萬韓元是出不來(本人試過一個韓妹出鐘就收一百萬韓元,如果唔系因為她成個韓孝珠甘個樣,都唔系甘捨得)的,但係如果想試一試么野系最高質素的韓國妹,尼度應該系首選。集年輕,皮膚白,大波細腰于一身的,基本唾手可得。另外相對於玻璃房,尼度的囡囡響第二PART會用心好多,功課起碼會交足,唔會一條死魚甘。

囡囡之按摩:3-4分(滿分5分)
        可能大家會關心尼類店比較多,因為來首爾的基本都係人生路不熟的,前面的場唔系話唔好,但係基本需要韓語溝通,如果俾左錢仲要拿住部HANDSET猛GOOGLE TRANSLATE都幾無癮。按摩場簡單直接,直來直往,又夠爽,的確系居家旅行的必須首選。
        普通按摩場,提供機票的,過來服務的囡囡基本系大媽級了,如果系30幾歲的服務你已經算中左頭彩。按照韓國人的講法,早起從事陪酒,又賺不到錢上岸的基本到左40后的年紀就要出來尼種場打工。所以其實俾3分已經系好俾面,主要系有時候起機的手法特別的話,都有另外一種歡愉。
        半套場,即係頭半場正規按摩,然後結束的時候第二位囡囡入來幫你口爆的。這類場的囡囡質素評分我俾3分,其實都唔么野好講,只不過如果系撞到用心的囡囡,會全程口到你爆為止,如果系唔用心的,大概30秒后開始用手,你喊都無眼淚……
        全套場,包括主打水床的BMT,主打CLUB COURSE的佳人、DONUT、FISH、CASTLE等。這類場實在太多,恕小弟不能一一驗證,只能對去得多的幾家進行評價。
1.        BMT,主打水床,全程一對一,私人空間,囡囡質素4分,服務到位。
2.        DONUT,主打Club Course,70分鐘和60分鐘皆可選擇,雖說是club course,DONUT有時候會轉換玩法,場所在三樓和五樓。三樓的玩法,囡囡首先在電梯里先幫你吹奏,然後在三樓出LIFT后幾個一齊服務,出第一發,然後NARU服務,第二炮,完結。五樓的玩法是自行電梯上五樓,然後有人在電梯外引領你到五樓半的地方幫你吹奏,再帶上六樓一個完全OPEN的AREA,幾個人一齊服務,第一炮,然後看囡囡心情,或者在六樓一個小房間裡面的大通鋪,或者大廳上的床同你NARU,接著第二炮,完結。囡囡素質3.5-4分,基本年輕,然後高挑的,大波的都有,任君選擇,當然全身上下有某些小部位會有小瑕疵,例如疤痕、紋身、胎記等,有少數囡囡歲數30以上,但系如果響尼第二炮發射有困難的時候,這些上了少少年紀的囡囡就會施展特技,讓你匪夷所思,舒舒服服的發射出第二炮,這些系年輕囡囡不具備的技能。
3.        FISH,主打CLUB COURSE,與DONUT不同的地方系,DONUT系先後入場,FISH系同時入場,幾條麻甩佬一齊入電梯,你眼忘我眼后來到大廳,幾PAIR人同時進行,有群P的感覺,但是你只能夠一對一,頂多你可以就近去抽隔離條女的水。囡囡質素3-4分,3分的原因大家清楚,因為有CHING中過招,我就唔多講,但係除此之外,總體囡囡的質素都系有保證的。
4.        佳人,總體系統和DONUT相當,略微不同之處系第二PART進行的場所系獨立房間,相對有隱私性。囡囡總體的素質4分,因為未在此處中過伏,但係總體感覺整體唔夠DONUT旺。
5.        CASTLE,主打CLUB COURSE,而且應該系所有CLUB COURSE中最淫亂的,2VS1服務絕對有保證,曾經在DONUT問過有無2VS1服務,AGENT回答要等2個小時,其實就係婉轉的話俾你聽尼度系無提供2VS1服務的(韓國佬就係甘討厭,唔會話俾你聽無尼類服務)。基本本人去CASTLE會選擇2VS1的服務。囡囡質素評分為4,樣貌總體水準比佳人和DONUT差一點點,但係服務搭救。尼度的囡囡基本都係淫娃,第一PART基本上有3個囡囡服務你,而且個個主動同你打車,要你只手去摸胸,玩鮑,甚至有囡囡要你玩指插,輪到淫亂無其他地方能及。第二PART基本一個囡囡吹,一個囡囡喂你食鮑,你無法拒絕。唯一的缺點就係全程70分鐘基本上只俾你休息10分鐘,其他時間你都要好努力耕耘,少滴體力都唔得。無水床,無NARU,全程砌砌砌!

由於個人喜好問題,韓國夜場的玩法也只能體會甘多,與各位CHING分享,其他KISSBANG,一樓一,紅燈區或者酒店上門,一系覺得質素無保證,唔想試,一系就覺得無興趣,唔想玩,所以分享的野實在有限!在此別過首爾,日後可能會有機會重遊回味一下!希望一切仲系甘美好!
回復 Henry_zeng ##1 的帖子

多谢师兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

请问师兄,现在可以接待外国人的口爆点还有哪些?有推荐吗?

回復 Henry_zeng ##1 的帖子

An encyclopedia of 韓國夜場. Bravo and thanks!

請問前輩有 CASTLE的資訊嗎  我八月要去首爾 希望前輩能多多指教

感謝師兄分享!

佳人 is quite honest. The manager told me that they have no young girls..........

謝謝師兄的詳細說明,介紹.
的確系居家旅行的必須首選。這句最喜歡.

多謝分享

回复 ymca1234tw ##5 的帖子

地鐵二號線宣陵站4號出口出站,往前行兩個街口轉左,見到一棟五層樓左右的歐式建築個度就係。

回复 lmnfy ##3 的帖子

口爆店已經好耐無去,如PO文中提到的中區新國際酒店夾層個間CLUB應該接受外國人,因為個度好多日本仔遊客都會去幫襯。

多謝師兄分享

ymca1234tw 發表於 2019-5-22 00:08
請問前輩有 CASTLE的資訊嗎  我八月要去首爾 希望前輩能多多指教

參考地圖:  http://2cum.in  在上方選單點「韓國」
然後在首爾區塊即可看到 Castal 位置

謝謝師兄分享,有機會的話前往一觀究竟

多謝師兄分享!

回復 沙丘鹤 ##2 的帖子

thank you ching very good report and informations.

回復 Henry_zeng ##10 的帖子

謝謝前輩指導

thank you very much. this is the one of the best reports on this section!

谢谢分享

多谢师兄分享