[曼谷] 故地重遊之曼谷第三回附近的人之地獄篇---有驚無險

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

返到香港,曼谷的激情應該放低,但眼前終會浮現出其中的幾個極品女女,一個party queen, 一個德國混血,仲有……可惜呢兩個女女一定唔會同意出報告同貼相,Queen係一眼見到就知係女神級,club入面的中心,好多男人圍住,好彩女女唔係出來賣,否則隔離條PK出價甘高可能一早帶走左,最後真係有少少運氣,終於了卻心願,感恩。

德國混血兒係一個靚女朋友的朋友,朋友介紹比我識,無得講,小蠻腰,精緻五官,大波,妹妹好緊,皮膚光滑,無得頂,真係靚女的朋友好多都係靚女。講多少少女女用開CHANEL,揸名車,我就真係養唔起,都係有機會再聚啦!

以上無法帖相,純粹回憶寫記錄一下,各位師兄如果唔信就當我吹水,或者當故事小說,出現妄想症 ,一笑置之可矣!

好啦,講返正題,大家真係要小心V7附近的人,一念天堂,一念地獄,我撞到過唔錯ge,但今次叫上來massage都中伏,真係小心無大錯,話說見到個主動add我問要唔要massage without sex,反正剛吃完lunch,都幾好啊,一問3000三個鐘,有少少貴啊,再問你呢個假期開大都得啦,又話可以sex and massage,我擔心係豬扒,就話我地見下面先,如果我唔ok就比的士錢,條女同意,最後都係唔放心,開video call傾,樣一般,未至於恐龍,抱住一線希望,叫來酒店大堂見面。

點知報左酒店地址,唔使10分鐘,就收到消息話到左,心知不妙,唯有落去望下,哇,一望就知衰,點解甘似男人,一定係lady boy,我即刻拿出200,話唔好意思,條男直頭無接,問點解cancel booking,你甘個樣,送人都唔要啦,我話我覺得唔ok,比車錢你返去,個lady boy發老脾,話我浪費時間,唔可以取消,點可以比100,好似受到好大侮辱。屌,真係比我第一次撞到,直接話有記錄,談話內容講可以取消只需要比車錢。個boy就好似話要收全數,又話我浪費時間,最後我直接企起身,拿張500 baht出來,話最多比你500,你唔使獅子開大口啦,個boy一把搶過來,但又準備打我。酒店前台見勢不秒,三四個人圍上來,個lady boy先肯走,邊走邊豎起中指,不停講泰文,估計係屌我……

好彩無約房間見面,否則就真係麻煩,下次都係搵大場🈶保證。

唔知下次幾時會過去曼谷,其實有熟人係咪應該開發下其他地方,例如清邁😄。
師兄去party queen就係天堂,v7真係好伏,好彩都冇事!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄去左邊幾間BAR/CLUB玩, 比啲IDEA細佬

V7真係好多人妖,同好多人妖都好惡下
曾經係蛇美搵女出去,點知個FD中左TS
之後去到RCA玩,發生左D事唔係幾高興所以叫佢走
條TS就打左我FD一巴
不過你係酒店大堂見就安全好多既

回復 bbq1234567890 ##4 的帖子

hard luck ah ching, next time should be better

原來V7啲LB咁凶狠架

係大堂見,不要直接上房的重要性!

bbq1234567890 發表於 2019-5-22 08:30
V7真係好多人妖,同好多人妖都好惡下
曾經係蛇美搵女出去,點知個FD中左TS
之後去到RCA玩,發生左D事唔係幾高興所以叫佢走

蛇美都有TS, RCA都有,真係邊度都有伏😢

呢啲劣質TS好彩你冇中咋

但你有冇問佢係唔係TS?

unholy_geist 發表於 2019-5-22 10:19
呢啲劣質TS好彩你冇中咋

但你有冇問佢係唔係TS?

好似又無問,就算問可能都唔會講,有時真係要有少少冒險精神。如果club直接帶上房先發現,又係深夜都幾煩。

平安為上,謝師兄報告

附近的人太坑啦

回復 hkclimax ##9 的帖子

但我LT果過話我地知果條係TS黎
佢話佢地自己泰國人係睇得出邊D係TS同LB

回復 hkclimax ##11 的帖子

果次我FD果個都話自己係女黎

以前佢地唔敢講大話架!!宜家學到壞晒

V7 即係网上情缘。

hkclimax 發表於 2019-5-22 02:02
返到香港,曼谷的激情應該放低,但眼前終會浮現出其中的幾個極品女女,一個party queen, 一個德國混血,仲 ...

兩條正女有沒有食左 ?

周圍攻 發表於 2019-5-22 10:04
係大堂見,不要直接上房的重要性!

係,今次好彩大堂見,唔係都幾煩。

bagadlllmcfh 發表於 2019-5-22 21:57
兩條正女有沒有食左 ?

食左,了卻心願,感恩。