[食家報告] 首爾anma 4日3夜Day 1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟只係十多年到過韓國一次,早前係本板睇到韓國anma嘅報告非常刺激淫亂,令小弟提起興趣再到泡菜國一遊。
第一日中午機,到達韓國已五點幾,去到酒店放低行李都八點,跟住本板夜遊地圖,好容易就到達近期報告反應幾好嘅best 。進入後表示香港人,女姿客好驚喜咁示意ok,比中文menu我揀,揀左25萬 2 shot,跟住去沖涼刷牙,着左浴袍係更衣室等多陣就帶去休息室。坐一陣姿客比左五張相我揀,問佢邊個good service,指左三個比我,就揀左個比較高挑嘅,佢示意等一等,期間好多韓仔出出入入,都好旺下。過左十分鐘,姿客帶我同一個韓仔入,上到樓門一開,幾個韓妹拉我同韓仔出黎去吧櫈坐低,我個囡囡幫我解開浴袍,開始同我大車,有另外兩個韓妹埋黎錫我左右lin頭,囡囡同我車左一陣就轉移去小弟弟到,不時用淫賤嘅眼神望下我非常刺激,望過對面韓仔同我情況一樣。過多陣囡囡放口問我邊到黎,我表示hong kong,囡囡同我左右兩個韓妹好開心咁講一大輪韓文,囡囡繼續為我吹奏,上埋無影套就背住我慢慢坐落黎,此時左右韓妹亦同我say bye。囡囡坐左一陣就起身拉我去旁邊床到再騎上黎,不時黎個大車,一齊上黎個韓仔亦瞓左係隔離,兩pair人一齊造,我個囡囡捉我隻手去揸韓仔條囡,韓仔條囡又摸返我。囡囡騎多陣就加速,我都發力頂返轉頭,交晒儲左成個星期嘅貨。
休息一下,囡囡為小弟簡單清潔下,就拖住小弟入房沖涼,仔細沖完就上床食煙吹水,囡囡都好努力用簡單英文同我溝通。呢刻先望清楚囡囡,外形係香港嘅OL look,唔似一般韓妹樣,笑起上黎有D似嘉頴嫂,高挑身材B波仔。跟住示意我爬低做nuru body,又錫勻全身同淺毒龍,轉身後同樣nuru body錫全身,再為我吹小弟弟,時快時慢時深喉。吹到咁上下,用口為我上套再騎上黎,前後左右上下不停咁騎,又拉起我大車,見囡囡開始攰就轉男上,時快時慢車住黎插,最後大大力再次交貨。休息過後沖涼着好浴袍就拖住我去搭,臨入再比個goodbye kiss,換好衫,姿客送我時仲問我服務點,回佢very good,佢亦回返see you again ,完成首次anma之旅。
可以食到good service嘅泡菜妹真係正,等你下集報告。
回覆 讚好 不讚 使用道具

呢排真係好多best噶好評,有機會要去試下先得

Thanks for Sharing

回復 cy717 ##1 的帖子

感谢分享,期待D2

用手機回應 木村一郎 #6 的帖子

師兄唔使期待啦,day2&day3, 都出咗了。

看了好多推荐BEST,决定下周去看看,多谢师兄分享

多謝師兄分享

用手機回應 木村一郎 #6 的帖子

師兄唔使期待啦,day2&day3, 都出咗了。

回復 fmsuilun ##3 的帖子

thank you ching report, I wanna to Seoul soonest soonest

Thanks your good report!

本來以為韓國沒地方玩
看來還有的探險

谢谢分享报告。

thanks for the reports

多謝分享! 遲啲有機會一定要去試下

thanks, good that I've been to this place many times ..

GOOD  REPORT  !!

very good!

遲啲有機會一定要去試下