[曼谷] 故地重遊之曼谷第四回未了情總結與分享

蛇美係好,之前我都常去,但依家質素真係唔得啦,價錢仲貴過出面,不如去玩體驗感受一下過程,日日唔係淨係啪啪啪,有時候有個中間過程,結果會更投入,蛇美系太明買明賣啦。
回覆 讚好 不讚 使用道具

好立克 發表於 2019-5-24 14:07
歡場唔需要講有幾愛我,計平幾多就知有幾愛~

有見地...............我都係咁睇,歡場認真就輸,不過都有少之又少意外慨

港女拖著韓仔洋腸就OPEN 相對地我地用外國人身份溝女都易D
文中都感覺到CHING既唏噓 不過中指渣緊自己手
出黎玩都係要你呃下我我呃下你 簡簡單單咪幾開心

回復 hkclimax ##1 的帖子

師兄好浪子!

出來玩最重要  玩得開心 多謝分享

最後約左個friend一齊去club,講到club,今次主要去Rount66,RCA,Insanity等

Can tell more detail ? I want to try these night club.

alex4321wong 發表於 2019-6-8 18:09
最後約左個friend一齊去club,講到club,今次主要去Rount66,RCA,Insanity等

Can tell more detail ? I w ...

師兄,我每次去都係的士,曼谷太熱唔想行,但係有朋友一齊去飲酒開張檯果類就唔好直接問價,人地覺得好無禮貌。

i got it brother,

I go to Bangkok next week and may try this