周五晚東方皇堡大戰鋼牙

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有幾個月冇去澳門玩,難得攞到行街紙,啱啱係澳門番嚟。今次去皇堡, 最近都好多報告,不詳述。

10點多D到澳門,有點涼,不叫車,直接走過去。周五晚,客多,但不致於爆棚,選美都有廿幾個囡仔,日本1個,韓國幾個,俄羅斯1個,泰國1個,其他就是祖國星模,超模和模特。反正好一點的祖國,都要4000+,最後我和朋友都揀了韓妹,我選了cute樣小隻馬玩老師主題,朋友揀了短髪長腿高妺玩AV空姐,不過背脊有紋身。

落䅹梯去到老師房,韓妺一笑露齒就中招,原來係有braces,不過服務漸進式,由碰碰車,進入到坦克車,碰到牙齒有點痛,最後套裝冇除,只把底褲褪到小腿間,後入狂推,事后韓妺話Oppa外表斯文,唔拟咁粗魯,but l like it。

之後回大堂和老友會合,找了越妹6xx做個師傅工,按腳大叔竟然過來搭咀吹水,最後靚女經理安排到飛機艙訓覺,埋單$4998(套票+補差價)。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

師兄高大威猛,吾止外表C文。

jasonzeng 發表於 2019-5-25 10:49
日本妹正嗎?

日本妺全場最細粒,最多五呎高,廋底,都幾可愛,很多大陸客揀佢。

Winston91 發表於 2019-5-25 11:52
日本妺全場最細粒,最多五呎高,廋底,都幾可愛,很多大陸客揀佢。

睇得大陸電視台啲抗日神劇太多⋯🤪🤪
潛意識要搵日本妹報國仇家恨⋯⋯😂😂
可能嗰度開工嘅日本妹都只係在日留學生或入藉人仕⋯😆😆

多謝C兄分享

多謝師兄分享

Thx for sharing !!!

師兄你第3句係想講係澳洲返黎?你寫了澳門,应該太掛住馬交D囡囡。箍牙囡真係有D難顶,我第一次都中過,不過係日本同埋睇相揀的,真人揀吾开口笑中真係伏,但应該靓,吾係師兄都吾会中。

多謝師兄分享

回復 ericfong ##11 的帖子

箍住牙吹好容易整損隨時流血不止渦

唔係無咗睡眠區咩?依家又有返?

veckerschan 發表於 2019-5-25 17:41
睇得大陸電視台啲抗日神劇太多⋯🤪🤪
潛意識要搵日本妹報國仇家恨⋯⋯😂😂
...

小弟資歷淺,未食過日本妺,韓妺也是第一次食。是否真日本妺,沒有經驗分享。但我㨂那位韓妹是真的。

铜牙好厉害,但收费也不便宜

wongwingkin 發表於 2019-5-25 22:40
師兄你第3句係想講係澳洲返黎?你寫了澳門,应該太掛住馬交D囡囡。箍牙囡真係有D難顶,我第一次都中過,不過係日本同埋睇相揀的,真人揀吾开口笑中真係伏,但应該靓,吾係師兄都吾会中。

師兄睇得很仔細,我還以爲澳門版師兄只重視相片和價錢。

回答你疑問,我沒有打錯,不過我真係剛剛返香港,只係從英國返嚟。其實頭3句應該用句號,因為每句都是單獨成立的fact。之間的關係省了,沒有交代,所以師兄誤會了。我阿媽和老細都話我的中文寫作能力一般。

vv369 發表於 2019-5-26 06:00
唔係無咗睡眠區咩?依家又有返?

經理話大堂䅹下的睡眠區已經無了,但周五晚比VIP客人用的飛機艙還有空位,所以才安排我們訓那邊。

wongwingkin 發表於 2019-5-25 22:40

另外近睇才發覺,其實影響不大。

diu 發表於 2019-5-26 03:40
回復 ericfong ##11 的帖子

箍住牙吹好容易整損隨時流血不止渦

師兄你試過?

Winston91 發表於 2019-5-26 08:52
另外近睇才發覺,其實影響不大。

我也有点奇怪,真人選美应該一定睇到,起碼一走近問主題点都見到。我都好耐無見過B店的泡菜,因我走人時佢地都未返工。自己去B店比較鍾意祖記,有樣有气質有身材个D绝对吾会輸比日韓,操到佢地叫"受不了"真係赏心樂事。