[曼谷] 曼谷 - 功課分享

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事緣睇到好多Post, 大家對Cowboy、 Nana、 蛇美等好多大家去慣的地方已經覺得好失望,無論女、媽咪甚至侍應的態度已經去到忍無可忍的地步。有時出黎玩,洗錢事少、受氣事大。

小弟上月同朋友出走曼谷,本住踢新場的心態,不停Google Youtube Facebook(除4台外)去搵左好多地方,本來諗住同朋友喺有限時間踢齊晒咁多場,最後因爲第一晚個場好玩,連去兩晚,第三晚(最後一晚無去,年紀大太攰)最後出左個365N Karaoke and Restaurant 的post, 亦好多師兄加分也有師兄去到後感謝小弟。

首先講一下,因為唔係賣廣告,啲場小弟無去過,所以唔叫得做介紹,只係做左功課唔好嘥,同大家分享一下。我主要係去搵泰國本地人去的場,當然要有女坐,亦要睇埋佢地Facebook Youtube Google map上的評論,亦未被遊客攻陷,唔會亂R LD同Tips,但地方唔就腳。同做開本地客,可能英文一般,但玩女的野 渣下波、打下車輪,何須溝通太多!?

365N - 已出文介紹左,有相報告,自己睇番。但真係好開心

@MIN88 - Facebook 有Page, 女相都可以,Google Map上都有評論,評論唔差,自己睇。
地點在Nana車程顯示35 mins左右,Google map可以搵到地點,依間原來小弟都好想去,但我send Facebook message去問,無覆我價位。希望小弟下次可以去到依間

twenty up 20+ - 一樣有FB Page, 有泰國人批好多女女㨂,女相正。地點在Nana車程顯示也是35-40 mins左右,好似成日請d本地唔同Band去玩。我無問依問價錢,女雖靚,但感覺仲遠。

Hole 19 - 有Facebook Page, 但有泰文字,我post埋相,睇下大家搵唔搵到,FB上啲好多後生女,睇相都開心的。 Google map shows 25mins from Nana。

再講一次,純粹功課分享,唔係介紹,因為除左第一間外,我無去過,唔好玩唔好屌。唔好問問題,因為我唔知,唔啱睇㩒番上一頁可以了,謝謝。

希望各師兄玩得開心 B6C3B536-5279-4B67-A71C-3308D1D07EF6.png
加油 辛苦哂 謝謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄,有新野可以試試

回復 gnat0909 ##1 的帖子

受氣事大

@min88啲女唔會出街,同埋基本上零英文

"有時出黎玩,洗錢事少、受氣事大。"

Could not agree more! Thank U.

好軟呀⋯⋯

本地人玩嘅場啱d識泰文嘅人去,變相又多d動機學泰文

Thanks for sharing, 似陪食野飲酒 bar/restaurant only

我也试过line联系本地的卡拉OK店,但是对方对于英文询问基本不搭理

師兄功學做得好詳細!
最可惜係無得出街
埋唔到個尾😂

雖然正但係遠得濟

Thanks brother wor hard play hard

唔出街就差D

唔出街?就地正法⋯⋯

thanks for share~

師兄,你去過嗰間點收費

我地叫大酒hk1000, 坐左5hours

wow~~thank you share information ,you are the best !