[LB專區] 周圍攻 窮遊芭堤雅 (結尾)多字慎入

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回講到玩完M妖比左一千佢走,由於體力開始下降關係,就訓番1小時抖抖!
由於這次8千幾銖窮遊銀紙所剩無幾,都要小心安排下餘下既節目.........
時間來到下午4點左右,就講下這旅途見的第三隻妖,(W妖),又係TF識,泰中混血妖,溝通好方便,佢定居泰國,約4點 Hilton hotel 見,真人差過相片,無癮屌,行下食下野,本身諗住食完野拉佢上房發洩,可能剛剛出完未回到氣,佢又話6點約左人,拖下手仔一齊食雪糕行商場,然後坐佢車遊兩遊就自己番酒店,唔知佢對我無feel 定我對佢無feel啦,唉 是能旦!

哩件屌唔到,但一D都唔覺遺憾,因為仲有成晚時間,時間7點鐘,準備行去soi 6個間pook bar,由街頭行到街尾掃一掃先,行過soi 6既C兄都知兩旁盡滿妹妹,很喜歡妹妹尖叫好歡迎咁既叫聲,唔理真定假,我很喜歡這樣的情景氣氛,到左pook bar,  哩間LB bar d妖其實幾靚,叫左個落來齊坐,吹水+抽水,但最後無比 Trip士,埋單走,由 soi buakhao 行到另一間Lb bar Nidcha, 入去坐左陣!哩間d妖得一件啱胃口,妖妖話叫我入房口爆佢,So妖左我15分鐘,無興趣過一陣就走去walking street,去windmill睇下,d女豬撚到食唔落,然後去隔離LB gogo bar坐,叫左件妖坐揸波 LD , 咁就埋單1000,對於哩次8千幾元窮遊來說,哩幾間坐既LB bar, 無屌之下,用左 1500銖係好撚傷,銀紙所剩無幾,加上酒精控制之下,情緒開始down down 地,係香港既壓力,竟然帶到過來旅遊當中,屌鳩佢老母! 係walking street 某幾間LB BAR既妖真係幾正,經過開價3000ST, 唔能屌佢,再降2500,一樣走人唔屌,然後行行下比我遇到上年在gogo bar過一晚夜既妖,咁都撞到,行前打招呼佢問我點解唔message 佢,然後Hi面走左,我都Hi面走左,心情再跌一跌,無人愛我!!

一心諗住在beach road捉條真女番來屌,當時1點左右,突然諗到第一晚既A妖,sent個message 比佢,睇下會不會再來,竟然話太遲太夜了,咁我就放棄你! Beach road d女真的要靠運氣,大部份唔啱胃口,又串貢貢唔望咁既HI樣,算 醜既都屌我枉叫食妖King !
番到酒店後,這晚揾女揾妖失敗左,沖個涼諗住訓,心有不甘,再message A妖炸鳩佢,幾十個訊息,到最後比我打動左,終於再來,凌晨3點鐘,總算有個安慰奬,

來到都係個d,做愛大致上都係咁,無咩值得詳盡講,第二朝好早去bkk機場,A妖走前比左車錢佢,無比肉金!
這個旅途 ,完!!

多謝支持觀嘗!!!!下次去泰國再分享比大家
肛湖規矩,唔好攞相尋人,否則每次食豬扒!

W妖

W妖
半夜三更到會, 剩係比車錢, 師兄一定好靚仔...
回覆 讚好 不讚 使用道具

第二張條妖唔錯

WS 邊間LB bar最多靚女

三更半夜叫人來屌, 肉金都唔使俾, 淨係俾車錢, 都算係鵝王架啦, CHING你好野!!

三更半夜,難為人地出嚟送外賣唔收錢。

[quote]abcdefghi 發表於 2019-5-28 04:13

沒辦法,民以食為先

starbuster 發表於 2019-5-28 02:45
三更半夜叫人來屌, 肉金都唔使俾, 淨係俾車錢, 都算係鵝王架啦, CHING你好野!!

為揾食,有時沒辦法

椰子雞都夠薑食,你真係好down!!

zhumuo 發表於 2019-5-29 09:43
椰子雞都夠薑食,你真係好down!!

椰子雞,同夠薑食有什麼關係???

下次會更好既
祝c兄雞運亨通

LB小弟仲未得

點先可以去到半夜收單程車錢既景界

LB交給各位先進..真姬留給小弟們解決XD

TETE24 發表於 2019-6-1 10:43
點先可以去到半夜收單程車錢既景界

隻妖願意就行了

l2219186 發表於 2019-6-2 20:02
LB交給各位先進..真姬留給小弟們解決XD

LB專區呀 .........

周圍攻 發表於 2019-6-2 22:26
LB專區呀 .........

所以我才說LB交給各位先進兄弟了..小弟負責真姬就好