[食家報告] 首爾 anma 4日3夜 Day3

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

黎到Day3,行完街同景點,大概兩點就去左位於江南站嘅佳人,入到去又係揀左27萬2shots,跟住姿客帶我入去吧台前坐低,問我要咩類型,話要young ,佢居然話冇,個心涼左一截,再問我要咩膚色同高度,求其話all OK,跟住去更衣室沖涼刷牙。沖完着埋浴袍,等一陣就帶我去搭lift,上到去lift一開,一個韓國傳統整容樣嘅囡囡,都幾OK,應該都係廿到尾嗰D,好彩唔係大媽,身形纖瘦,囡囡拖住我去兩邊都係鏡嘅走廊,係吧櫈坐低,解開我件浴袍時同我大車,車左一陣就落去奶我兩點同小弟弟,不時換其他位置吧櫈坐,示意我睇下玻璃門後嘅大戰,其間又有D韓仔到場,大家望住對方被囡囡吹奏。吹到咁上下,囡囡用口幫我上完套就背住我坐上黎,囡囡上上落落,又不時打下圈,跟住囡囡起身拖我去揾D有兩條肉虫係房大戰或做緊服務嘅玻璃門出面要我後入,都幾攪笑。之後又帶我去梳化坐低,囡囡正面坐上黎比我食奶同大車,跟住見囡囡開始攰就比佢瞓係到我男上,佢話第一發係到攪掂,我就抬高囡囡雙腳發力插,下下插到底,衝一輪完成第一發。
休息一下,囡囡拖住我入玻璃房沖涼,沖完幫我沫乾就上床,攬住囡囡一齊食煙吹水,囡囡又不時挑逗下小弟弟。跟住扒係到比囡囡body,囡囡波波需而係整過嘅C波,但都好軟淑,所以body一流,轉身後又繼續body同吹奏,吹到咁上下,囡囡拖住我出走廊,到其他玻璃房門出面或吧櫈上,一邊睇大戰一邊比囡囡吹奏,吹左好耐,跟住入返房上套到我同囡囡大戰,囡囡先黎囡上,拉住我食奶同大車,搖左好耐,囡囡開始冇力就轉男上,車住黎慢慢插,由於之前囡囡係走廊為我吹奏時不斷轉位,令我小弟弟興奮度唔高,做左好耐,小弟弟插住囡囡休息一下,最後轉返推車,下下推到最入,開始感到插入囡囡時越黎越窄,就全速最後衝刺先完成等二發。我同囡囡瞓左係床食煙休息好耐,夠鐘電話響,囡囡都休息多一陣先拖我去沖涼,沖完同我沫乾着浴袍先自己沫同着衫,跟住拖我去等lift期間又要同我大車,非常girlfriendable,lift到仲要同我講see you again,到此完成佳人之旅。
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 cy717 ##1 的帖子

Thanks your good report

多謝分享

多謝師兄分享。

多謝分享

thank you for such good report!

多謝分享!

Thanks for your great report!

多謝分享

大大玩咗幾間,覺得邊間女最得?

回復 cy717 ##1 的帖子

多谢分享

睇完報告都好想去試吓

Yes... really want to goto Korea to try it

回復 abcdefghi ##11 的帖子

玩左三間共四次,我覺得囡就應該best同Donut好少少

大開眼界,多謝Ching!

good place, thanks.

多謝分享

多謝師兄分享