[一樓一] 龍城一仔

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

行咗兩日 食兩件了

今次龍城俄妹唔錯 三個都高挑model咁 但真靚嘅得一個膚色係較深 一個普通鬼妹樣多啲肉 一個金髮但眼細 因為三個圍埋坐著係床 睇唔到身材 (俄妹好鐘意打開門 圍埋吹水)
龍7 無乜好野 有一個皮膚白白 樣唔靚
龍2x 有幼幼 2/F 有黑長直想入但比人先入咗 一號房條囡好靚 入咗 發現奶頭比人玩到腫哂 個西反哂 老江湖咁 非常唔開胃
對面房有個人妻媽媽樣 靚 個波睇落似堅野
3/F有零波矮妹 樣唔差
城南有皮膚黑黑似南亞裔嘅女 講普通話 估係好北方的人
第二個入咗個超矮金毛MK 真唔靚 但身體100分 皮膚幼嫩緊緻白滑 乳頭仲未突出黎 鮑鮑一線 講野好逗 串串地又唔係催鐘咁
玩到無錢了 下月繼續
回復 hkhkokok ##1 的帖子

九龍城少去,多謝分享
收幾多?

謝謝分享。邊處鬼妹?位置?
多謝分享
其實龍城大多是人妻,冇咩青春少艾,有後生都三張幾身型仲加多條車呔。總之食慾大減。出到嘢都好難吓!
现在加多咗D俄囡。係咪澳門嗰D。好驚吓。睇吓YT就知。
回復 hkhkokok ##1 的帖子

多謝分享
seems good, go have a look
謝謝分享
多謝分享!
多謝報料~
多謝師兄分享
九龍城E兩年都加左價
多謝師兄分享
正喎,請多D分享。
今次我都想分享下,剛食左兩個鬼妹,食左師兄講既樣靚皮膚較深同金髮眼細兩個,首先講皮膚較深,真係食樣,好靚,入閘後近睇仲靚,又後生,同應該係有少少mix左中東,model身形,不過淨食硬件,軟件無咩服務,金髮細眼個個就軟件硬件都掂,樣係無咁靚,不過好鐘意淫笑,好配合,咩都有,大波,真係有時間我諗會試埋另外個個
Maybe don’t FF too much
睇曬三個鬼,一個肥婆可省略。一個你地話棕色皮膚,但點睇都唔係model身材 而且一定係鬼婆 唔係鬼妹。金髮果個仲離譜,155都唔知有無,矮肥圓。講完。中肯報告
nhabcyz 發表於 2019-5-30 22:25
睇曬三個鬼,一個肥婆可省略。一個你地話棕色皮膚,但點睇都唔係model身材 而且一定係鬼婆 唔係鬼妹。金髮果個仲離譜,155都唔知有無,矮肥圓。講完。中肯報告

用心回帖
nhabcyz 發表於 2019-5-30 22:25

睇完慳返腳骨力,感謝

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:16